دوست من در یک تاییک سوالتون رو بپرسید. اینجوری راحت تر میشه بهتون پاسخ داد. من در همون تاپیک قبلی جوابتون رو دادم. لطفا از ایجاد پست های این چنینی در چندین تاپیک خودداری کنید و فقط در یک تاپیک بپرسید.نقل قول:
موفق باشید
Printable View
دوست من در یک تاییک سوالتون رو بپرسید. اینجوری راحت تر میشه بهتون پاسخ داد. من در همون تاپیک قبلی جوابتون رو دادم. لطفا از ایجاد پست های این چنینی در چندین تاپیک خودداری کنید و فقط در یک تاپیک بپرسید.نقل قول:
موفق باشید
ممنون از جوابتون ...تو دو جا گذاشتم که زودتر به جواب برسم اخه کسی جواب نمیداد ...نقل قول:
ببینید دوست عزیز چند هفته پیش هم همین سوال رو پرسیدید که یکی از دوستان و بنده جوابتون رو داده بودیم اگر همون بحث رو پیگیر می شدید شاید تا الان به نتایج خوبی رسیده بودید.نقل قول:
موفق باشید
نقل قول:مقدار پیش فرض مودم رو تغییر ندادم یه عکس از مودم انداختم جالبه که همیشه ااین طوریه موبایلم که وصل می شود آی پی را برای 90 روز اختصاص می دهد اما لپ تاپ یا کامیوتر برای 3 روز !! هر وقت مودم رو چک کردم اوضاع همین طوریه ??نقل قول:
چرا ?????? در حالی که مفقدار پیش فرض برای تمامی بایس یکسان باشد ??????مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی مودم 2740u جدید دی لینک را تست نکرده؟
چیپستش چیه و آنتن ها چند دسی بل هست؟
Upgrade modem's firmware.نقل قول:
QoS تنظیم کردینقل قول:
ریست فکتوری دوباره از اول کانفیک کن.
اتفاقا منم امروز این مدل رو تو پاساژ ایران دیدم,فروشنده میگفت همه چیزش مثل 2750 هستش فقط پورت USB ندارهنقل قول:
قیمتشم 82 تومن بود.
سلام
من یه روتر tp-link مدل TD-W8961ND دارم که داخل تنظیمات QoS اش نمیشه پهنای باند رو محدود کرد و فقط یه بخش DSCP داره که من وقتی پورت بازی رو میزنم و اینو روی 63 میذارم هیچ فرقی نمیکنه تقریبا و وقتی کسی دانلود می کنه پینگ بازی خیلی میره بالا.
الان اگه مودمی بگیرم که تنظیمات برای محدود کردن پهنای باند هم داشته باشه (بر اساس mac address و یا پورت) واقعا تاثیری داره ؟ و اینکه بی زحمت یه DSL Router خوب معرفی کنید که همچین تنظیماتی رو داشته باشه
اره قیمتش که خیلی مناسب هست ،ولی باید پوشش دهی وای فای و قدرت لینک گیری اش بررسی بشه!ظاهرا دوتا آنتن 5دسی بل داره که بعید میدونم با این قیمت 5 دسی بل باشه!نقل قول:
دوستان کسی لینک و اطلاعات معتبر در مورد اطلاعات این مودم نداره؟
شما باید یه روتر وایرلس بگیری که Dd-wrt ساپرت باشه. بعد که فریم ور اش رو به DD-WRT تغییر دادی میتونی نصف پهنای باند رو مثلا برای بازی و نصف دیگه اش رو برای دانلود تقسیم کنی.نقل قول:
پیش نیازش اینکه یکم شبکه بدونی و یکم کنجکاو باشی بری توی سایت های خارجی بگردی و مطلب بخونی.
tplink 8968 به راحتی آب خوردن میتونی برای هر کلاینت پهنای باند محدودشده مشخص کنینقل قول:
ممنون بابت جواب ، تا اونجا که من متوجه شدم این فریم ور برای مودم یا روتر-مودم نیست و فقط روتر رو پشتیبانی می کنه.نقل قول:
یعنی عملا باید یه دیوایس جداگانه بگیرم در کنار دیوایس خودم که زیاد منطقی به نظر نمیرسه برای یه شبکه کوچک خانگی.
ولی کلا اطلاعی نداشتم در مورد این فریم ور ، باعث شد یکم مطلب بخونم! ممنون
آره یه باید روتر ارزون dd-wrt ساپورت بگیری و مودم کنونی تو Bridge کنی و PPPOE رو توی روتر تنظیم کنی و باقی تنظیمات.نقل قول:
سلام دوستان من الان از این مودم دی اینک کوچیک مشکی ها دارم ولی وایرلسش خیلی بردش کمه و همه جای خونه درست آنتن نمیده ...
حالا میخاستم مودمو عوض کنم و این مودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو بخرم به نظرتون فرقی میکنه و میتونم توی همه جای خونه وایرلس پر بگیرم ، و همچنین این مودم میتونه 2 طبقه رو کامل پوشش بده ؟! کسی از دوستان تجربه ای داره ؟!
سلام دوستان من الان از این مودم دی اینک کوچیک مشکی ها دارم ولی وایرلسش خیلی بردش کمه و همه جای خونه درست آنتن نمیده ...
حالا میخاستم مودمو عوض کنم و مدل D link Dsl-2750 Uرو بخرم به نظرتون فرقی میکنه و میتونم توی همه جای خونه وایرلس پر بگیرم ، و همچنین این مودم میتونه 2 طبقه رو کامل پوشش بده ؟! کسی از دوستان تجربه ای داره ؟!
سلامنقل قول:
دوطبقه رو که فکر نمی کنم هیچ مودمی به صورت معمولی پوشش بده. باید دید فاصله چقدر هست.
در مورد اون مودم هم تو گوگل سرچ کنید ببینید آنتن هاش چند db هستند.
می تونید دوتا آنتن قوی بگیرید برای تقویت امواج با آنتن های معمولی عوض کنید. برای خونه رو میشه درستش کرد ولی برای دو طبقه احتمالش کم هست که باز هم بستگی به شرایط داره.
موف باشید
من اینترنت 512 مخابرات تهران دارم موقع بازی آنلاین زیاد dc میشم مودمم هم llinksys هست و MTu هم که به دست آوردم 1464 هست که با 28 اضافه میکنم همان 1492 پیشفرض مودم هست میخواستم ببینم برای این مودم تنظیمات دیگه نیست چک کنم شاید بهتر بشه
سرعت دانلودمم 60 تا 65 هست .
در ضمن مودم سریع قطع و وصل میشد برای همین dsl modulation رو روی g.dmt گذاشتم خیلی بهتر شده و کمتر dc میشم
این روی کدوم باشه بهتر است و هر کدوم چه فرقی داره
نقل قول:سلامنقل قول:
اگر با بازی آنلاین مشکل دارید نه نمیشه کاری کرد متاسفانه به غیر از اینکه اگر نویز خط بالاست درستش کنید !
اون گزینه هم Keep Alive خوبه دیگه قطع نمیشه ولی Connect On Demand باید خودتون کانکت کنید که 5 دقیقه اگر کار نکنید باهاش قطع میشه !
موفق باشید
الان نویز خط چجوریه
ممنون
نویز خط تون الان خیلی خوبه. Attenuation آپلود بالاست که شاید به خاطر فاصله از مرکز باشه. ولی در کل خیلی خوبه.نقل قول:
موفق باشید
دوستان 2تا سوال داشتم
1-مودم من همیشه روشنه، وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم به مودم وصل میشه اما علامت زرد رنگ روی کانکشنم هست و دسترسی به اینترنت ندارم و می بایست یه بار مودم رو خاموش روشن کنم تا مشکل حل شه
این قضیه هروقت که لپ تاپ رو خاموش میکنم و روشن میکنم دوباره تکرار میشه مشکل از چی هست؟
2-من SNR down ام بود 12 رفتم اتصالات سر سیم رو باز کردم از نو بستم با چسب و ... رسید به 23 اما هی به مرور(بعد چند ساعت) دوباره میرسه به همون 12 ! این کارو 2بار تکرار کردم...علت چی میتونه باشه؟! چسب و عایق کاری و ...به خوبی انجام شده
یک سیستمم که از طریق کابل به مودم وصل میشه هر دفعه موقع اتصال با یک مک ادرس متفاوت وصل میشه
تاحالا متوجه سه عدد مک ادرس برای سیستم شدم سیستم دارای بلوتوث و وایرلس نیس و فقط کارت شبکه دارد
در device manager netwark adaptor سه عدد کارت شبکه نصب شده نشان می دهد
روش اتصال به اینترنت کهه هیچ فرقی با گذشته نکرده کانکشن روی pppoe تنظیم هست و فقط هم با کابل باید وصل شم
من یکی از ادرس های مک اش رو در فیلترینگ مک ادرس مودم تنظیم کردم فرض کنید xx:xx:xx:xx:xx:xx و جز وسایل قابل اعتماد معرفی کردم اما وقتی وصل میشه با اون ادرس های مک دیگه ای وصل میشه که من توی تنظیمات مودم لحاظ نکردم مثل yy:yy:yy:yy:yy:yy یا zz:zz:zz:zz;zz;zz !!!!!!! چه طوری ممکنه ????????????
چه علتی وجود داره ??????در ضمن سایر وسیله های دیگرم که ازمودم استفاده می کنند چنین مشکلی ندارند
عجیبه چرا باید موقع اتصال ادرس مک عوض شود???
یه سوال دارم نمیدونم کجا بپرسم ولی فکر کنم اینجا بهترین جا باشه.
مشکل من اینه که رسیورم برای استفاده از سیسیکم به مودم وصله و خوب از اون طرف برای وبگردی و دانلود با کامپیوتر هم از مودم استفاده میکنم.
ولی وقتی که روی کامپیوتر چیزی رو دانلود میکنم باعث میشه که کل پهنای باند به دانلود اختصاص داده بشه و از اون طرف هی کانالهای ماهواره که از سیسکم استفاده میکنن قطع و وصل بشه.
میخاستم بدونم مگه خود مودم نباید پهنای باند رو یه جوری تنظیم کنه که به هر دوتا دستگاه پهنای باند لازم برسه و مشکلی نداشته باشن؟
و اگه مودم خودش این کار رو انجام نمیده و باید دستی انجام بدم باید چیکار کنم؟
مدل مودم هم 2750u
به نظر من به تاپیک نویز مراجعه کنیدنقل قول:
اونجا بهتر بررسی بشه
سلامنقل قول:
یکبار طبق این آموزش MAC ADDRESS رو عوض کنید :
ببینید باز هم خودش عوض میشه یا نه.
موفق باشید
دوستان کسی نیست جواب بده این مشکل من رو؟
مودم من 24 ساعت روشنه، وقتی لپتاپ رو روشن میکنم به مودم وصل میشه اما به اینترنت خیر و حتما باید یبار مودم رو خاموش روشن کنم تا درست شه! علت چیه؟
مودم هم دلینک 2640 هست و اخیرا اینجوری شده
گزینهنقل قول:
Keep alive
توی تنظیماتت خورده باشه،
فریم ور مودمت رو آپدیت کن (البته باید فریم ورت رو درست انتخاب کنی وگرنه مودمت رو میزنی آجر میکنی. )
دوستان من در حال حاظر مودم دو پورت d-link 2520u استفاده میکنم.میخوام اگه بشه با یک مودم وایرلس تعویضش کنم.چه مودم خوبی رو در این رده پیشنهاد میکنید؟درظمن این مودم هم به هیچ وجه تا الان قطعی و اذیت نداشته و راضی ام و صرفا جهت استفاده گوشی از اینترنت دارم تعویض میکنم.
من TPLINK دارمنقل قول:
بد نیست و راضی ام
D-LINk هم باید خوب باشه
درود
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم که خیلی داره اعصابمو بهم میریزه
خیلی هم سرچ کردم و تمام راه ها رو رفتم اما نمیدونم چرا به جواب نمیرسم
مشکل اینه که نمیتونم وارد صفحه کانفیگ مودم بشم یعنی نمیتونم وارد 192.168.1.1 بشم
سیم تلفن رو کشیدم. مودم رو چند بار ریست کردم. دستی آی پی دادم. کش مرورگرهام رو پاک کردم. بین دو تا ویندوز امتحان کردم نشد که نشد!
حالا به نظرتون چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
یعنی وقتی ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ رو می زنید Server Not Found میده ؟ از اول همینطور بود یا الان اینطوری شده ؟ نوع مودم تون چی هست ؟
شما تو CMD پینگ بگیرید ببینید اصلا پینگ میگیره یا نه ؟ و اینکه دستور زیر رو در CMD اجرا کنید و در قسمت Default Gataway ببینید همون ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ باشه اگر نبود باید اون آیپی رو وارد کنید برای ورود به تنظیمات مودم :
موفق باشیدکد:ipconfig /all
ممنون دوست عزیز که پاسخ دادینقل قول:
مشکل اینه که تا وقتی 192.168.1.1 رو میزنم اونجایی که user و pass میخواد هرچی admin میزنم وارد نمیشه و بازم ازم یوزر و پسورد میخواد
قبلا اینجوری نبود! راحت وارد میشدم
پینگ میگیرم و راحت جواب میده
با دستور شما هم رفتم و در قسمت Default Gataway همون ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ هست! اما بازم نمیتونم وارد شم!
روترت -- شده، [emoji1]نقل قول:
از پشت ریستش کن،
پسورد ای دی اسل رو عوض کن.
پسورد وایرلس رو عوض کن WPA2/AES
فایروال روترت رو روشن کن.
پسورد روترت رو هم از ادمین ادمین تغییر بده.
دقیقا الان چه بلایی سرم اومده؟ :question:نقل قول:
ریست کردم
شرمنده من تو این موردا شدیدا آماتورم! فایروال روتر رو چجوری روشن کنم؟
سخته گفتش، ولی تک تک این کار رو بکنی میتونی خیالت 99.9 راحت باشه.نقل قول:
پسورد وایرلس رو سخت و پیچیده بزار.
وقتی کانکشن رو میزاری توی مودم باید Firewall رو Enable کنی.
مودم به مودم فرق میکنه بگردی پیدا میکنی.
یه دو مورد رو یادم رفت بگم.
فریم ور مودمت رو آپدیت کن فقط قبل از آپدیت مطمئن شو دقیقا فایل مربوط به خودش باشه.
ا WPS مودت رو هم خاموش کن.
بزرگوار مودمم وایرلس نیست!نقل قول:
بعدش من اصلا نمیتونم به صفحه اطلاعات مودم دسترسی داشته باشم (طبق همون گفته بالا نمیتونم وارد شم)
فایل فریم ور رو از سایتش برداشتم ولی نمیدونم کجا بریزمش!
WPS l چیه؟ کجاست دقیقا؟
شرمنده سوالام زیاد شد
این گزینه رو2640U داره؟ به آخرین ورژن آپدیت کردم دیگه بعد از اون ورژن دیگه ای نیومده.نقل قول:
وقتی مودم توسط دکمه پشتش ریست میکنید، باید بتونید کترد بشوید.نقل قول:
وقتی واردش شدید در frimware upgrade
اگر مومتون وایراس نداره wpsهم نداره دیگر، این مورد اصلا برای شما وجود ندارد که بخواهید غیر فعالش کنید.