در قسمت فانکشن یا ستینگ،دیسپلی ، کالر سلکت، وارد که بشین نزدیک بیست و اندی رنگ می تونین انتخاب کنین،اگر موفق نشدین بگین برم مرحله به مرحله ببینم بیام بنویسم.نقل قول:
در قسمت فانکشن یا ستینگ،دیسپلی ، کالر سلکت، وارد که بشین نزدیک بیست و اندی رنگ می تونین انتخاب کنین،اگر موفق نشدین بگین برم مرحله به مرحله ببینم بیام بنویسم.نقل قول:
دوست عزیز دقیقا همین کارو میکنم البته اینو بگم من قبلا یبار اینکارو کرده بودم وثابت شده بود وعلت باز شدن باتری برگشت به حالت قبلش یعنی رندوم عوض میشه الان هرکاری میکنم ثابت نمیشه .نقل قول:
دقیقا تا کالرسلکت میرم یکی از 24رنگ باولوم میچرخونم رو انکه میخوام مثلا13 وای میایستم دوباره پیچ ولوم و به نشونه اوکی فشار میدم داخل مگه همین نیست ؟
تازه با گزینه یوزرشم امتحان کردم ثابت نمیشه
راستش برای من پیش نیامده، روی رنگ مورد نظر که رسیدین بک کنین و دکمه رو فشار ندین بازهم عوض می شه؟نقل قول:
این کارم کردم بازم ثابت نمیشه اعصاب میریزه بهم دام عوض میشهنقل قول:
این کارم کردم بازم ثابت نمیشه اعصاب میریزه بهم دام عوض میشهنقل قول:
سلام .دوستان من خیلی سرم از سیستم صوتی نمیشه با یه تحقیق تو نت به این سیستم رسیدم
آمپ : kenwood 8400
بلندگو :infinity 693.11i
ساب :kenwood kfd-hqr 3000
پخش: pioneer deh-x3750ui
خواستم بدونم این سیستم چه طوره؟یعنی همخونیش خوبه ؟و از همه مهم تر هنوز نتوسنتم کامپوننت مناسب رو انتخاب کنم یه کامپ مناسبم معرفی کنین
یک راه دیگم اینکه کلاً پخش رو از اون سوراخ ریز پشت پنل ریست کنین شاید درست بشه :n13:نقل قول:
راستی یک درخواست از مدیریت عزیز یا سایر دوستان که توانش رو دارن دارم
چون پخش 7056 تنظیمات بسیار متنوع و زیادی داره اون بخش از تنظیمات که تخصصی تر هست رو اگر توضیح داده بشه که چه کاری انجام می ده و عدد معقول برای اون چی هست کمک بسیار زیادی به امثال من می شه و چون تو کل نت تهمچین چیزی پیدا نکردم فروم رو یک سر و گردن بالا میبره با تشکر :n16:
سلامنقل قول:
در این ساعات پایانی سال 93 آرزو میکنم همه دوستان گلم سال جدید رو با سلامتی ،شادابی و بهروزی آغاز نمایند.
ان شاءالله سالی پر خیر و برکت در انتظار همگی باشه:n40:
نه متاسفانه امیر جان سراغ ندارم.
سلام ممنونمنقل قول:
نه نه اصلا. من فقط گفتم این مطلبی که بنده قبلا عرض کردم یه امر سلیقه ای هست.به نظر شخصی من زمانی که ما صدا رو با اکولایزرها تغییر میدهیم در واقعا در سورس موزیک دست بردیدم.من p99 رو هم نصب کنم فلت گوش میکنم.
DAC مخفف Digital to Analog Convertor هست.یک مبدل دیجیتال به آنالوگ.یک مدار الکتریکی داخلی که اعداد گسسته دیجیتالی را به سیگنال های پیوسته تبدیل می کند.
هر چه تعداد بیت های مبدل مذکور بیشتر باشد ، دستگاه از کیفیت بالاتری برخوردار است. یعنی 24Bit از 16Bit کیفیت بالاتری داره.
سلام
من چیزی از پخش سر در نمیارم
روی پراید میخوام یه پخش ببندم که هزینه زیاد نکنم و فعلا هم قصد ساب و آمپ ندارم تا وقتی پول دستم بیاد :n03:
تا 250 میخوام واسه پخشم خرج کنم البته خود پخش فقط
چی بهتره بنظرتون؟
چهار خروجی باشه
حتما فلش بخوره
CD هم بخوره که چه بهتر
چیزی که بعدا خواستم ارتقا بدم مشکل پیش نیاد و بتونم ساب و آمپ اضافه کنم
همه میگن پایونیر بخر
تو این قیمت چیزی پیدا میشه یا مجبورم بیشتر هزینه کنم؟
برای داخل در جلو باند پایونیر TS-G1644R دارم که ماگزیمم 250وات و توان اسمیش 40 و امپدانس 4 اهم
برای عقب چی بگیرم؟
شنیدم کنوود 718 و پایونیر 6975 خوبن
بنظرتون باند جلو رو عوض کنم یا مناسبه؟
ممنوون میشم قیمت اون باندی که معرفی میکنید رو هم بگید
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم هم از پخش پایونیر استفاده کردم هم 2 سال هست از کنوود استفاده می کنم که کاملاَ خوب هست به نظر من شما یک پخش x400 کنوود تهییه کنید پخش بسیار خوبی هست 3 جفت خروجی داره 2 تا usb می خوره بسیار زیبا هم هست قیمتم نزدیک 320 هست،از من بشنو سر 50 تومن ارزونتر جنس ضعیفتر نخر که شدید پشیمون می شی
برای اسپیکر عقب هم دوتا باندی که فرمودین در بازار معروف هست و مغازه دارا پیشنهاد می دن بهترین کار این هست که خودتون برین صداش رو بشنوین،از روی حرف کسی خرید نکنین مثلاَ سر من با صدای 718 شدید درد می گیره
دوستان خواهش میکنم جواب بدین:n01:نقل قول:
سلام دوست عزیز سابی که نوشتین 500rms هست باید براش امپ جدا تهیه کنین،اگر کامپ اضافه بشه که 100%نقل قول:
اگر منظورتون این هست که با این امپ بریج به ساب بدین به هیچ عنوان پاسخگو نخواهد بود
در کل اگر می خواید ببینید سیستم با هم همخوانی داره rms امپ و اسپیکر یا ساب باید نزدیک هم باشه
در مورد پخش هم نظر بنده x400 کنوود هست خودتون امکانات دو پخش رو مقایسه کنید :n06:
ممنون .دوست عزیز میشه یه سیتم کامل بهم معرفی کنین؟چون من گفت خیلی سرم نمیشه .نقل قول:
مثلا امپلی فایر -امپلی فایر دوم-ساب-اسپیکر-کامپوننت و.. رو دقیقا مدلشو بگین ممنون میشم
سال نو مبارک.دوستان میخوام اینترفیس یونیورسال بگیرم واسه j5 ...
شنیدم یونیورسال ها تاخیر زیادی دارن تو کارکرد...
کسی نظری داره؟چه مارکی؟یونیورسال چند مدل هست؟حدود قیمت
والا مقدار بودجه که برای این کار کنار گذاشتین و چیزی که از سیستمتون می خواین رو بگین اساتید اینجا هستن راهنمایی می کنن.نقل قول:
والا همون طور که گفتم خیلی سرم نمیشه و نمیدونم قیمت این چیزا جقدره ویه سیستم میخوام صدای قوی و با کیفیتی داشته باشه . یه چیزی که خوب باشه نه عالی عالی باشه خیلی گرون شه .برای صدای حرفه ای و اینام نمیخوامنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون
این پخش تنظیمات مخصوص اکولایزر داره؟
شما چه اسپیکری رو پیشنهاد میکنید؟
مثلا 6995 کنوود و پایومیر یا همون 718 یا 6975 یا مارکای دیگه متلا 69 هلیکس یا ...
اونم تا حدود 200 میخوام
منظور از این خروجی های ولتاژ بالا چیه؟
بازه قیمتی برای اجزای سیستم صوتی بسیار زیاد هست،من اجزای سیستم ساده خودم قیمت روزش نزدیک 2/5 هست،سیستم عالی میلیونها می شه ولی اگرم 500 تومن تمام بودجم بود به همون اندازه جمع می کردم،شما ببین تا چه اندازه می خوای هزینه کنی چون انتها نداره ابتداشم اگر جنس غیر متفرقه استفاده کنی فکر کنم کمتر از 1/5 نشه،ولی بازم می گم اگر 500 تومنم داری همون اندازه از موسیقی لذت ببر :n16:نقل قول:
اسپیکر های اینفینیتی معروفن به کیفیت خوب الانم 693.11 خیلی معروف شده من صداش رو نشنیدم ولی خودم اینفی دارم صداش خوبهنقل قول:
اگر سیستم با کیفیت می خواهید از ترکیب کامپوننت و ساب استفاده کنین خیلی بهتر هست.
این مدل که گفتین که ساب و امپ نمیخواد؟نقل قول:
الان نگاه کردم تعریف این و هلیکس رو زیاد دیدم
راستش یکم از نظر بودجه مشکل دارم :n02:
اگه بخوام با کامپوننت و ساب ببندم amp هم لازم داره؟
چقدری با چیزایی که خودتون معرفی مبکنبد در میاد؟
چرا اینم که معرفی کردم امپ می خواد،تمام اسپیکر ها و کامپوننت های خوب امپ می خواد مگر اونایی که rms خیلی پایین داشته باشهنقل قول:
یک پیشنهاد دوستانه براتون دارم قدم به قدم جلو برین دونه به دونه سیستمتون رو تکمیل کنین تا نتیجه خوبی بگیرین غیر این باشه پولتون رو دور ریختین
دوتا راه دارین یا از ترکیب کامپ و ساب استفاده کنین (کیفیتی تر) یا اسپیکر 9*6
در همه حالتم به امپ احتیاج دارین چون پخشتون در نهایت 20 وات به اسپیکر می ده در صورتی که اکثر اسپیکرا بالا 80 وات نیاز داره
سلام
کدام مدل از پخش های پایونیر و کنوود (فقط رادیو فلش کافیه) را پیشنهاد میدین ؟ کمترین قیمت ها
ممنون
خوب همون بودجه ۲.۵ یه سیستم ساده دیگه مجبوریم :n02:نقل قول:
از هر دو برند پخش با این مشخصات هست نزدیک 200 تومن ولی اگر من خودم باشم کنوود می گیرم چون حداقل طراحیش زیباتر هست،البته اینم بدونین که بعداَ رو این پخشا جا برای کامل کردن سیستم وجود نداره.نقل قول:
من سیستم خودمو اول می گم براتنقل قول:
پخش 7056 (570 با نصب تازه گرفتم)
ساب mx 12
کامپ mx 165
این دوتا الان فکر می کنم کمتر باشه تو بازار
امپ jvc 9004 (قیمت نزدیک 800 براش دیدم خودم باشم این قیمت فکر کنم از برندای بهترم باشه!!)
امپ ساب 8002
اسپیکر اینفینیتی
شما پله پله از همین پخش می تونی شروع کنی بعد همرو از برندهای خوب انتخاب کن که الان در بازار هست.راستی ماشین چی هست؟
ممنون در حال حاظر پراید ولی تا ۵-۶ ماه دیگه با 206 عوض میکنم و این سیستمو میندازم رو اوننقل قول:
حمید جان سلام.یه سسابارزون میخوام ولی نمیخوام پولمو دور بریزم اگه فکر میکنی بااین پول ارزش ساب خریدن نیست نگیرمه هول هوش 150تومن یکم پایین بالاش ایرادی ندارهفقط بیس نرم داشته باشه نه خشک سردرد آورخودم دوسه تا بیشتر ندیدم به نظرت اینا چطورن
W310 پایونیر
jbl 1214
w311 پایونیر
3010 kenwood
سلامنقل قول:
فرا رسید نوروز 1394 رو به همه دوستان و همیاران p30 تبریک عرض میکنم.برای همگی آرزوی سالی پر بار و پر از موفقیت رو دارم.:n16::n12:
تقریبا همگی در یک سطح هستند.شاید جی بی ال کمی بهتر باشه.
دوست عزیز سیستم امین جان سیستم خوبیه. ولی کامپوننت آدیو سیستم MX165 فعلا موجود نیست.نقل قول:
من پیشنهادم اینه که خورد خورد بریم جلو و فعلا میتونید:
1-پخش 7056 با قیمت 565 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-ساب باکس گلیدن Rs 10 vb(صبر کنید تا بار گلیدن برسه)
3-آمپلیفایر 4 کانال کن وود X41D قیمت 735 تومن(اگر میتونید صبر کنید بار گلیدن برسه و گلیدن ML95.4 رو بگیرید)
4- کامپوننت گلیدن RS 165(اگر میتونید صبر کنید گلیدن بارش برسه) یا هلیکس p62C قیمت 780 تومن.یا کامپوننت Match مدل MS 62 C که در اخرین اولویت قرار میگیرد قیمت 335 تومن.
5-پک برق استریت وایرز 4 گیج ZNX21K قیمت 138 تومن.
حمید جان خوب درسته که همه تو یه سطح طبیعی چون تو یه رنج قیمتی اندمیخواستم بدونم ارزش خرید داره بیس نرم کدومشون نرم تره.خود شما پیشنهادی نداری؟
یه جفت تیوترS20بهتره یایدونه سوپر تیوتر 201دراگ استارهر چی صدا ریز تر بهتر کدوم بلند تر میشه
یه باند تا 250 و یه امپ ارون ارزون چی خوبه ؟ چیزی که صدا زیاد شه از کیفیت و تق تق بیس خبری نباشه
ممنون دوست عزیز .فقط چند تا سوال داشتم .اولا این برند گلیدن که گفتین من تاحالا نشنیدم و هر فروشگاهی میرم نداره .بعد این سیستم که نوشتین اسپیکر یا همون باند خربزه ای نمیخواد؟نقل قول:
سلام آقا حمید خسته نباشین،سال نوتون مبارک و امیدوارم سال خوبی براتون باشه .
یه سوالی داشتم من الان یه آمپیلی 8400 کنوود دارم که بهش یه 6975 v1 و سوپر تویتردرگ استر 204 وصله و به اون یکی کانالش ساب مچ 12w-d بیریج گرفتم،تا هفته پیش به جای این ساب یه ساب 1214 جی بی ال وصل بود اوکی بود ولی الان 3روزه این ساب مچ رو که گذاشتم آمپ داغ میکنه و سوییچ میکنه و قطع میشه . ممنون میشم یه راهنمایی کنین بگین مشکل از کجاست
باطریم 55آمپر فابریک پراید - کابل برقمم 6گیج .
سلامنقل قول:
اگر نظر من رو بخواهید حیفه تو این رنج ساب بگیرید.بهتره بودجتون رو افزایش بدید و یه ساب بهتر تهیه کنید. البته ذکر این نکته هم ضروریه که ساب بهتر آمپ بهتر و در نتیجه هزینه بالاتری رو میطلبه. اما چاره ای نست. تو این وادی بهتره بیشتر هزینه کنید اما یکبار چون شما کالای صوتی ارزون که میخرین بعد مدتی از صدا و عدم کیفیت مناسب خسته میشید و مجبور به تعویض اون قطعه یا قطعات میکنید.
پس بهتره از همین ابتدا قطعاتتون رو با وسواس و هزینه بهتری تهیه کنید تا مجبور به پرداخت هزینه های متعدد و دوباره کاری نشین
مثلا سابهای پانچ راکفورد خوبن.سریه پرسیژن هلیکس خیلی خوبن.گلیدن هم که فعلا نیست.
من هیچکدوم از این ها رو پیشنهاد نمیکنم.
درگ استر حجم صدای بیشتری داره.نمایندگیش رو هم آشنا دارم اگر خواستین تو pm خدمتتون عرض میکنم.نقل قول:
6965v2 پایونیر میتونید بگیرید 190 تومن.آمپ هم دیگه خیلی بخواهید ارزون باشه مثلا 3602 پایونیر 170 تومن.نقل قول:
ولی از آمپتون توقع زیاد نداشته باشید.من پیشنهاد میکنم آمپ رو 8604 بگیرید که بعدا از دو کانال باقیمانده بتونید برای اسپیکر جلو یا ساب استفاده نمائید.اونم قیمتش حدود 470 هست
سلام و خواهش میکنم.نقل قول:
دوست عزیز این برند برای اولین بار درسال 1390 وارد ایران شده.برند آلمانی و بسیار باکیفیت و حرفه ای. به طوری که پائینترین رده محصولاتش که خط تولیدش M-Line نام دارد با برندهای خوب قابل رقابت هست .و متاسفانه شرکت وارد کننده تو اخرین پارتی که قرار بود عید 93 وارد بازار بشه به مشکل برخورد کرده و الان تقریبا کالاهش خیلی کمیابه ولی اینطور که به من گفتند ان شاءاله امسال حتما وارد بازار خواهد شد. من خودم هم از دی ماه 92 منتظر این برند هستم.ضمنا نمایندگی زیادی هم نداره و من تقریبا برای اکثر دوستان خودم مستقیم از شرکت براشون کالاهی مورد نیاز رو تهیه و ارسال میکنم(شهرستانها)و اگر تهران تشریف دارید که معرفیتون میکنم جهت تهیه کالای مورد نظر.
ادرس سایتش رو دادم تو پست قبلی که مطالعه نمائید.باز هم براتون قرار میدم
در مورد اسپیکر 9*6 هم چرا اتفاقا یه مدل داره به نام Co 609 که اسپیکر بسیار خوش صدا و خوبیه. منتها من با توجه به میزان هزینه شما عرض کردم.این کالا
سلام مخلصم. سال نو بر شما هم مبارک باشه امیر جان:n16:نقل قول:
از نظر تئوری امپ شما در حالت بریج 4 اهم 180 وات RMS خروجی داره.
ساب 1214 توانش 350 وات بوده. ساب مچ که ضعیفتر و 300 واته:n13:
پس یه جای کار میلنگه.
از نظر درایو شدن ساب که خب هیچکدوم با این آمپ درایو کامل نمیشن. یعنی شما صدا وقدرت واقعیشون رو نشنیده و نمیشنوید.
در مورد پروتکت و داغ کردن مطمئن هستی قبلا داغ نمیشد؟یا نه؟
گین رو چک کن احتمالا چون امپ ضعیفه گین بیش از حد باز هست و باعث پروتکت میشه.پخشت چیه؟ولتاژ پخش هر چقدر هست بایدگین رو هم بر همون اساس ست کنی.اونموقع میبینید که ساب اصلا صدا نداهر و یا خیلی کم صدا میده.
نتیجه اخلاقی:یه آمپ قویتر چه مونو یا دو کانال که بالای 350 وات تا 450 وات خروجی بده براش تهیه و نصب کن
من تهران هستم حالا ادرس و اینا رو واسم پح کنین ممنون میشم .در ضمن خودرو من پراید هست همون طور که گفتم باطری فابریکش کافی ؟خازن و اینا نمیخواد ؟نقل قول:
و فقط یچیز دیگه اینکه نمیشه بجای ساب باکس ساب ووفر بزارم؟چون بعدا شاید خواستم خودرو رو عوض کنم و جعبه عقب رو نیاز دارم و سابو بزارم طاقچه
بسیار خوب من آدرس رو میدم خدمتت ولی الان co موجود نیست. تقریبا کالای آنچنانی ندارن. باید صبر کنید تا بارشون برسه.نقل قول:
چرا نمیشه.ساب تنها بگیر.منتها این سابها مخصوص باکس هستن. باید اونم صبر کنی گلیدن RS12Free Air بیاد که رو طاقچه نصب کنید.
سلام دوست عزیز خسته نباشید اول مرسی از راهنمایی هات بعد میخواستم یه سیستمی باشه که تو صداهای بالا شفافیتش رو از دست نده البته برای این که به امپلی بیشتر ربط داره ولی میخوام یه چیزی باشه که پابه پای یه سیستم میدبیس بزنه.بعدشرمنده میگم منظورتون از قدرتی نیس چیه؟من قیمت گرفتم مدل 693.11i میگه 470تومن با یه امپ پایونر 4کانال 360تومن گفت باهات میوفته...نقل قول: