باشه ولی فکر نکنم بشه کار به جایی برد اخرش هم باید کردیت بگیریمنقل قول:
مصطفی میخوام امشب تو متفرقه آشوب به پا کنم هستی؟
Printable View
باشه ولی فکر نکنم بشه کار به جایی برد اخرش هم باید کردیت بگیریمنقل قول:
مصطفی میخوام امشب تو متفرقه آشوب به پا کنم هستی؟
ببين تو ترايبي كه ميري ديگه بيرون اومدن ازش سخته يه ترايب اطرافت پيدا كن كه تو اون منطقه قوي باشه بعد ازشون بخوا برات دعوت نامه بفرستننقل قول:
هه این ترایب ها رو من هیچی ازش نفهمیدم برا همین می گم فارسی باشند یعنی یه دونه هم نیست؟؟
امشب توی ورلد10 شب عاشوراست .نقل قول:
وقت کنم میام.
دهل یک ایمیل زدم برات توی ورلد 10.
اینجام.این دانشگاه آزاد امتحانا رو انداخت عقب ما یکم وقت پیدا کردیم بریم 20 ساعت کارت اینترنت بخریم:31:اونم تموم شد دیگه.شنبه هم امتحانا شروع میشه!!نقل قول:
ایول میخوام به مدیر و وکیل و کبیر و صغیر گیر بدمنقل قول:
اولش هم از خودت شروع میکنم تا دیگه با من کل کل نکنی :31:
فرستادم..نقل قول:
بگو اگه بیشتر میخواد بهم میل بزنه..
من الان باید چه کنم؟ دیوار ساختم اون باراکس هم ساختم انبارم هم لول 3 هست دارم والمم هم رو میبرم لول2 . مارکت هم دارم2 تا سر باز نیزه دار دارم حالا چی کار کنم؟یه پیشنهاد بدید
اخه تو گوشيتو برميداري؟ 2هفته پيش بهت 10 بار بيشتر زنگ زدم برنداشتي. خونتون هم اشغال بود:5:نقل قول:
دستتت درد نکنه.نقل قول:
محمد حسین جان این آقا دهل برات ریسورس فرستاد.
دسش درد نكنه !انشاؤ الله خدا يك در دنيا صد در اخرت بهت ريسورس بده !:10:خدا به ريسورست بركت بده!و.....:11::40::46:نقل قول:
من هرچی دارم از کمک های مصطفی و صفا و امین استریکس دارم.. :10: اونا اول بازی به من خیلی کمک کردن... منم مثه اونا به هرکی اگه بتونم کمک میکنم... :31:نقل قول:
من ازتون خواستم بگید چی کار کنم نمیگید ؟؟
مصطفي چه طور مي تونم براي ايديم عكس بزارم؟مثلا براي خودت ارم هماست!
اول بازی باید از نظر ریسورس وضعت خوب بشه تا بتونی شتاب بگیری.نقل قول:
بنابراین ساختمون های انبار و ریسورس رو آپگرید کن.
بعد باید به فکر غارت کردن باشی.پس سرباز بساز.
بعد باید به فکر دفاع باشی پس بازم سرباز ودیوار بساز.
نمیدونم افراد تازه وارد میتونن آواتار بذارن یا نه.نقل قول:
ولی باید بری توی تنظیمات کاربر .(تقریبا بالای همین صفحه دست راست)
بعد ویرایش آواتار.
ممنون
رفتم تو کارش
چون اخر فروم باز شدی حالا غرور برت داشته و به دوستت میگی تازه وارد :41:نقل قول:
خجالت داره ای نمک نشناس :31::27:
محمد حسین جان ظرفیت انبار و مکان روستا را بگو ما هم یه حالی بهت بدیم
راستی Sasuke Uchiha ژاپنیه یا چینی؟ معنی خاصی داره؟
مرسي! :5:دارم ميرم دارم سيترت مي كنم! :21: برو بچه ها باي باي:santa::32:نقل قول:
انبارش رو دهل امشب تا خرخره پر میکنه.نقل قول:
ممنون
ممنون !:10:ظرفيت : 27750 مكان :(522/46) خيلي دوست دارم:40::11::26: اين اقا مصفطي:7: با هم 4 سال هم كلاس بودم تازه گردو هم خيلي دوست داره و دستش زير سنگ منه اين طوري با من حرف مي زنه :2: راست مي گن رفاقت ها بو ....:19:نقل قول:
بايباي :40:نقل قول:
دوستان اين ابزار خيلي خوبيه، واسه كپي كردن ريپورت به فروم TW:
کد:http://bericht.terenceds.de/?lang=en&new
نقل قول:
اینارو از کجا میارین .... ؟ خیلی جالب بود .... :18:
تو فروم اصلي Tw بوده، يكي اونجا ديده بود و اورده بود تو فروم ترايبمون.
مصطفی چی کار کنم بفرستم؟نقل قول:
راستی جدا گردو دوست داری؟
فندق چی؟
ما یه ده دوازده هکتار زمین تو ییلاق داریم تو یه قسمت حدود 90 تا درخت گردو کاشتیم محصول دادن برات میفرستم (ولی همچنان تو کف باش چون پارسال کاشتیم ) ولی در عوض اگه فندق بخوای اینجا تموم شدی نیست دیزگاه یه جنگل فندق خفن داره کلی هم میوه محلی داره که شماها حتی اسمش را هم نشنیدین :27:
نه براش ریسورس نفرست.نقل قول:
محمد حسین اینا خانوادتا توی لواسون باغ دارن.
ما هم بیکار میشیم میریم اونجا.
من یاد گرفتم دست یکی از بچه ها که به من کمک کرد درد نکنه
نگفتی معنی یوزرت چیه؟نقل قول:
اقا من تو 12 ریسورسام باد کرده کسی ریسورس نمیخواد؟
سلام بچه ها.
مصطفی نمیدونی امروز با چه بدبختی ای بیدار شدم.از دست این تاپیک تو متفرقه دیشب تا 3 بیدار بودم.
صبح اصلا چسبیده بودم به تخت باور کن نمیتونستم از جام بلند شم..بیهوش بیهوش بودم.به زور خودم رو از تخت جدا کردم.چند بار هم نزدیک بود بخورم زمین.ساعت 3 خوابیدم ساعت 6 بیدار شدم.الان هم گیجم.خدا بگم چیکارتون کنه.
شما چطوری اینقدر بیدار میمونین؟شاید صبح میخوابین نه؟
هادی من دیشب حدودای 1 خوابیدم اخرش چی شد؟نقل قول:
هیچی.آخرش یارو اسکل شد رفت.ما هم رفتیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از عاشورا هم یه چیزی اونور تر.علی اس اس w10warrior رو به خاک و خون کشیدش.از بس نیرو ازش کشتشنقل قول:
نه بابا طرف امروز صبح یه تاپیک دیگه زد (( من دوست پسر میخوام )) این یکی را ولی سینا بود زود اومد بستش :27:نقل قول:
اقا این الیز شاه گفت بیا سیترم شو نگاه کن روستام را شما هم شاهدین من این قدر با ------ منتظر موندم ولی نیومد خودش
من دارم ------ را می بندم
محمود یکی رو زدم تو 12 اسکات بشه اگه شب بودی و گذینه خوبی بود بهش حمله کن ریپورت اسکات 1ساعت دیگه میاد
ما امروز 5دقیقه اومدیم سر بزنیم بریم یوهو پدرام گفتش داری نوبل میشی بپر تو.خر سرمون امروز که 8 ساعت فرصت داشتم یه کلمه درس نخوندم.جمعه هم سنجش دارم
باشه برو فقط بگو کی ها هستی من از ترس اینکه تو تو اکانت باشی زیاد نمیرم تو تا جفتمون بن نشیمنقل قول:
هه هه ههنقل قول:
یاد کنکور دادن خودم افتادم
تو کل عید فقط یه فصل کتاب خوندم بقیش را فقط بازی استراتژیکی میکردیم :27:
انيمه ي ناروتو رو ديدي؟نديدي؟! خب اشكال ندارهنقل قول:
ميدوني انيمه چيه ؟ نمي دوني؟! خب اشكال نداره
ميدوني فوتباليست ها چيه؟ كارتونه؟! نه ديگه اشتباه كردي! خب اشكال نداره
ببين همينو فقط بدون كه Sasuke يه نفره كه همش از Naruto كتك ميخوره:39:
نقل قول:
منو چی میگین !! فردا ساعت 10 تا 12 امتحان دارم.. نشستم دارم نوبل ترین آماده میکنم.. :34::34:
بيا ديزگاه اين ناروتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نترس يكم خشنه اينم ساسكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]