معلومه که نیست!نقل قول:
که گفته هست!
حتما اگه رزولوشن توی یه بازی افزایش پیدا کنه دارو درخت و ... که در رزولوشن پایین تر نبوده بهش اضافه میشه هان!!!؟
معلومه که نیست!نقل قول:
که گفته هست!
حتما اگه رزولوشن توی یه بازی افزایش پیدا کنه دارو درخت و ... که در رزولوشن پایین تر نبوده بهش اضافه میشه هان!!!؟
1-بافت در نسخه PC بسیار بالا ترهنقل قول:
2-نور پردازی به شدت بالا تره که کنسول اصلا قدرت نور پردازی PC رو نداره
3-کیفیت ابجکت های تو بازی از جمله درخت رو میشه به وضوح دید که چقدر نسخه کنسول ضایع هست
4-سایه زنی نسخه کنسول خیلی ضعیف تره حتی بسیاری از اجسام سایه ندارن یا اگه دارن خیلی داغون هست
5-دیدن اجسام فاصه دور در کنسول به شدت کمه یا محوه.
6-افت فریم در نسخه کنسول وجود داره با این 30 فریم بیشتر نیست اما باز هم افت میکنه که این خودش خیلی بده GTA IV اینو اثبات کرد.
8-انفجار ها و صحنه های شلوغ اصلا در کنسول وجود نداره یا اگر هم هست بی کیفیت هست
9-تفاوت نسخه PC با کنسول بازی MAFIA 2 همه حرف های منو تایید میکنه
10-تفاوت DX9 با DX11 خیلی زیاده کیفیت بافت ها به شدت بالا رفته و این رو میتوانید زمانی حس کنید که CrySIS2 بیاد:27:
11-اگر 2 میلیون دلیل دیگه هم بیارم باز حرف خودت رو میزنی اما چیزی که مشخصه PC>Xbox 360
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
:27::27::27::27:نقل قول:
و در اخر هم این هم یک مدرک برای تمام گفته های خودم و این که PC High End یعنی چی شما برو تو کف این گرافیک و دیگر هیچ
خودم از تو بازی گرفتم حالا دیگه حرفی نمونده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هم میگم که رزولوشن بالاتر دلیل بر گرافیک بالاتر نیست.....
و اینکه شما برو با pc بازی کن بقیه رو چرا گمراه میکنی....:20:
1: خوب اینکه همون رزولوشن بالاتره که من گفتم!نقل قول:
2: توی هیچ سایتی گفته نشده که نور پردازی بالاتره! حتما چون رنگ مشکی در نسخه کنسولی بیشتر دیده میشه این حرف رو مزنید!!
3: اینو قبول دارم! البته فقط در مورد درختان.
4: من که توی این چنتا عکس همچین چیزی ندیدم!! حالا شما از کجا متوجه شدید؟
5: این هم که میشه همون رزولوشن بالاتر!
6: این رو هم قبول دارم.
7: ؟:31:
8: شما این بازی رو روی کنسول انجام دادین که این حرف رو میزنید؟
9: در مورد بازی که هنوز به صورت Final عرضه نشده بهتره صحبت نکنیم!
10 : دلیل و مدرک!؟
11:...
دوستان من نمیخام حرفی مخالف بزنم من کلا آدم بی طرفیم .
ولی..
به نظرم دست بازیسازان برای ساخت بازی در pc بازتره.
وقتی بازیسازان میبینن کارتی به قدرت hd 5970 اومده خوب مشخصه که بازی با جزئیات بیشتری سایه زنی و...برای pc میزنن .
ولی کنسول به نظرم یه استاندارد داره که از اون استاندارد نباید بگذره جزئیات بازی برای اینکه کنسول از عهدش بر نمیاد.
ولی pc اگر بر نیاد خوب گرافیک رو دستی میاری پایین.
1-چه ربطی داره مثلا شما اگر یک فیلم که خودش کیفیت کمی داره رو با ریزولیشن بالا بیبینی فیلم HD میشهنقل قول:
ایم از اون حرف ها بود
2- هیچ کی نمیگه ماست من ترشه.
3-خوبه خودت قبول داری
4-به هر دو عکس نگاه کنی متوجه میشی شاید چشمات ضعیف شده:31: به نقاط دور تو عکس نگاه کن
5-این رو هم مثل جواب سوال 1
6-خوبه باز خودت قبول داری
7-:31:اینو خوب امدی
8-چه ربطی داشت خودم دیدم چقد ضایغ هست
9-در نهایت توی 2 هفته که تغیری نمیکنه که داداش پس نسخه نهای هم همینه که الان هست
10-CrySis بهترین مدرکه
اصلا ادعات میشه کامپیوتر خفن تره؟برو با کامپیوترت حال کن و خوش باش :27:نقل قول:
یعنی یه مدیر نیست که بیاد اینو جمع کنه؟:13:
اینو که میبینی باید تا 2 روز دیگه بندازی دور و یدونه گرون ترشو بخری:13: ولی کنسول اینطور نیست :21:
حتما تو هم 2 روز یه پی سی گرفتی و هی میخوای پزشو بدی:13:
بدو دنبال بازیت بچه
سلام بچه ها
کاش کارت گرافیک + سی پی یو + رم ... اون پی سی رو میگفتین + چند فریم بر ثانیه
تا با کنسول بهتر میتونستیم مقایسه کنیم
شاید با اون گرافیک پی سی کم بیاره (البته با کارت گرافیک ضعیف) یعنی فریم بازی بیاد پایین - یا اینکه یه کارت گرافیک gtx 270 به بالا بزاری
sima_6600 به جای اینکه بحث مقایسه راه بندازی سعی کن یه کم بزرگ بشی هر کسی با هر چیزی که داره بازی میکنه به خودش مربوطه ...
اصلا کنسول مزخرف و داغون گرافیکش هم مثل میکرو . من صد تای این کنسول رو به PC ترجیح میدم چون هر سال داره 3 برابر تعداد بازی های PC براش بازی میاد و مشکل نصب و کرک و هزار تا مشکل دیگه ی PC رو هم نداره
خیلی علاقه به بحث کردن داری بیا گروه پایین تا جوابت رو بدم:
forum.p30world.com/group.php?groupid=714
// در صورت تکرار همین روند به مدیریت گزارش میدم
* دوستان لطف کنن دیگه بحث رو ادامه ندن و به اینجور افراد جواب ندن تا تاپیک از بین نره
قربون دستت خوب گفتی موافقمنقل قول:
نقل قول:
به جوونیمون رحم کن :27:
(جیگرو داری ی ی !؟:31:)
همه شما کم میارید میزنید تو جاده خاکی اره :31:/کم اوردی مثل بچه خوب بگو کم اوردم چرا حرف چرط میزنینقل قول:
در ضمن نیازی نیست با تو بحث کنم اگر عاقل باشی و مقایسه رو دیده باشی میفهمی که من چی میگم و گرنه....
بازی کرک و این حرفا همش حرف های مسخره همیشه یک GEOW داره کنسول خودشون رو کشتن :27:
در ضمن این که هر سال 2 میلیون پول pc بدی همش چرند من 2 سال پیش 1.5 دادم تا الان بازی نبوده که High end بازی نکرده باشم در ضمن تا 2 سال دیگه هم با همین pc راحت میتوانم بازی کنم مشکلی هم نداره :46:.
در ضمن من بازی Crysis رو با اخرین جزیات بازی کردم 48 فریم هم میگیرم :27: و مثل شما با 30 فریم تاره با افت فریم بازی نمیکنم.:21:.از حرف من ناراحت نشید حقیقت تلخه اما باید قبولش کنید:11:
به امید موفقیت شما و کنسول 360 :10:
تو چقدر ------- هستی................داری یه کنسوله 340 تومنی رو با یه pc 1.5 تونی مقایسه می کنی ؟
اخه ادم با شئور....اگه این کارم واست نکنه که باید بزاری-------
واقعا به عقلت شک کردم:13:
پس گرافیک یعنی پیدا بودن دارو درخت :thumbsup: شما اطلاعاتت زیاده منم وقت بحث ندارم :20:اما در کل ادم نباید رو هیچ چیزی تعصب داشته باشهنقل قول:
دوستان لطفا جوابش رو ندید ... اینجا تاپیک X360 هست و نه مقایسه نمیخوام تاپیک به این خوبی خراب بشه
خودم گزارش دادم به زودی پست ها پاک میشه
ممنون از همه ی کسانی که همکاری میکنن :40:
اره
جواب ابلحان خاموشیست
ادم های احمق زیاد زر میزنن ولی ادم عاقل نباید گوش کنه ایشون هم حتما انقد پیسی نداشته که الان یه پیسیه خوب خریده عینه عقده ای ها میخواد هوار بزنه که من پیسی دارم :13:
یا شایدم اصلا نداره و دوستش این کامپیوتر رو خریده و این داره پزشو میده :27:
تجربه نشون داده که ادم هایی که هیچی ندارن ادعا دارن
نترس از ان که هایو هوی دارد,بترس از ان که سر به تو دارد
بدو بدو تو انجمن پیسی پز اون یه تیگه اهنو بده واس ما دیگه حرف مفت نزنن
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
خیلی باحال اومدی اینو:31:هاهانقل قول:
منم به عقل این بی عقل شک کردم:39::39::38::16::biggrin::laughing:
عنوان تاپیک که میگه سوالات و مباحث نه کل کل تازه تهشم نوشته در مورد X360 نه PC پس دوستان علاقمند به PC بهتره به جای ایجاد بحث های نا مربوط با موضوع تاپیک رعایت حال سایرین رو بکنن. در غیر این صورت می تونه مشکلاتی رو برای تاپیک ایجاد کنه و جرایم و اخطار برای خاطیان در پی داشته باشه. در صورت ادامه مدیریت در جریان این مسائل حتما قرار میگیره. سعی کنید به همدیگه احترام بذارید و به جای سرکوب عقاید همدیگه از دانسته های هم استفاده کنید.
سلام..
دوستان من موقعی که 360 رو خریدم 15 تومن بی انصاف پول آپدیت می خواست بگیره ...
من گفتم نمیخام گفتم پس بازیهایی که برداشتی رو بزار سر جاش چون نمیخونه بازیهای asasin creed 2 و red dead
گفتم پس آپدیتش کن یه فلش گذاشت بعد آپدیت کرد در 10 ثانیه 15 تومن گرفت .
می خواستم بدونم یعنی سوال برادرم هم هست گفت بپرس :
آیا خودمون دفعه بعد میتونیم با فلش آپدیت کنیم؟:11:
آپدیتی برای سال 2011 نیومده؟
والا اون طرف دیگه چه گرگ بی انصافی بوده که برای update کردن Dashboard پول گرفته اونم 15 توماننقل قول:
الان برای up کردن ixtreme کنسول که چندین برابر دنگ و فنگ دار تر هست 6 میگیرن
بله میتونی
نه هنوز نیمومده
هر وقت اومد میگذاری تو فلش دستگاه خودش up میکنه
سلام. من تازه یه الیت گرفتم. میخواستم ببینم میشه روش تم ریخت ؟؟؟؟
بعد میش از رو فلش اهنگ کپی مرد رو هاردش ؟؟؟
یه چند تا بازی خوب هم معرفب کنین.
بخدا یک ساله هر وقت این موضوعات پیش میاد داریم این حرفا رو میزنیم کیه که گوش بده !!!نقل قول:
مبارک باشهنقل قول:
بله هم میتونید DL کنید و هم از طریق Flash-ram اینکارو انجام بدید که من لینک آموزش رو پیدا نکردم :31:
ADSL دارها بشتابید به کمک این بنده خدا !! :31:
آقایون
این چیه؟؟؟:23::14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نیست ،نقل قول:
یک دوربین 12 مگا پیکسلی مدیون با فتو سل ضعیف کیفیت بالاتری داره یا یک دوربین 5 مگا پیکسلی کنان یا الیمپوس یا ... با فتوسل قوی ؟
من یه صحبتی دارام با اونایی که میگن بازی هایی که هم رو pc هست و هم رو 360 نسخه pcش بهتره
اولا اینکه ما پولشو داشتیم کنسول خریدیم
دوما اینکه کنسول برا بازی ساخته شده و بس
سوما اینکه شما بازی هایی مثل GEOW 2 و ALAN WAKE و .... رو نمیتونید رو PC و 360 با هم مقایسه کنید چون این بازیا فقط واسه XBOX360 هستن به قول یارو گفتنی انحصارین داداش انحصاری!:27:
همه اینها رو گفتی ؟ همش هم قبول - چون در PC میشه سخت افزار رو ارتقاء داد و از سخت افزار قوی تری استفاده کرد پس خود به خودی میشه کیفیت بهتری هم داشت (البته به شرط اینکه بابای پولدار داشته باشی یا ...)نقل قول:
ولی وقتی که PC دار آرزو به دل GOW یا GEOW موندن و دارند خودشون رو به در و دیوار میکوبند که یک امولاتوری چیزی برای 360 یا Ps3 پیدا کنند و گیرشون هم نمیاد چه فایده ؟ تازه اگر هم روزی امولاتورشون ساخته بشه با این PC که شما داری نمیتونی راحت بازی کنی باید دست به دامن یک PC کلفت تر بشی . یه سرچ کوچولو توی نت بزنی خودت متوجه میشی که PC دار ها در به در دنبال امولاتور هستند برای اجرای بازی های کنسولی و همیشه هم افت فریم دارند یا مشکل شبیه ساز کنترلر و از این دست مشکلات .
طبیعیه که قدرت PC از کنسول بیشتره چونکه همین بازی های کنسولی رو با PC میسازند ، ولی وقتی اکثر بازی های PC حال به هم زنه چه فایده ؟
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
این اسم قدیمش نتال بود ، اسم الانش کینکت هست یک مدل کنترلر هست که به کاربر این اجازه رو میده که بدون نیاز به اینکه چیزی دستش بگیره بازی کنه و یا با سیستم مثل یک انسان ارتباط برقرار کنه و خیلی کار های دیگه .نقل قول:
این دورنمایی از آیندست .
والا چیزه خیلی خوبیه :31: قراره همه بخرن !! میگن باهاش میشه خیلی جنگولک بازی در آورد :31:نقل قول:
توضیحات لازم رو تو تاپیک زیر بخونید همه چی دستتون میاد :
================================کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=335629&highlight=kinect
یکی به من بگه که آیا واقعا ما مسخره هستیم !!!؟؟؟
معنی این تاپیک بالا چیه !!!؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5292148&posted=1#post5292148
نقل قول:
کی میاد؟؟؟:11:
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
میشه باهاش Taken هم بازی کرد؟؟؟:21:نقل قول:
رقیب اصلی xbox 360 کیه (یا چیه)؟؟؟:31:
ps3هست:46::46:نقل قول:
هر بازیی که پشتیبانبه کینکت داشته باشه رو میشه بازی کرد ولی از تیکن خبر ندارمنقل قول:
به زودی ، شاید بشه .نقل قول:
PS3نقل قول:
راستی اگه کسی کینکت بگیره حاضره جلوی جلوی پدر مادرش یا مهمون هاشون بشینه مثلا mortal combat یا tekken بازی کنه؟ خیلی ابروریزیه :31::27: باید 360 رو ببری توی یه اتاق درم روی خودت قفل کنی اونجا با کینکت بازی کنی :31:نقل قول:
کسی نبود؟نقل قول:
این بحث های مسخره PC و 360 تاپیک رو منحرف می کنه
راستی...من حالا که این اسلیم کپی خور شده میخوام اسلیم بخرم.............ولی توی ایران خیلی گرون میگن....میخوام بگم از دوبی بیارن واسم ...حالا دو نکته :
1.واسه ی کپی خور شدن ....نرم افزاری -- میشه دیگه ؟ میتونم خودم درسش کنم یا جائی هست واسه ی این مورد ؟
2.ریجن و از حرف داره ؟ یعنی بازی های خاص میخوره ؟
چه عجب یکی امد قشنگ حرفش رو زد به ما هم بی احترامی نکرد.نقل قول:
من که این جور نیستم خیلی ها هم مثل من دنبال GEOW نیستن در ضمن اگر هم بخوایم بازی کنیم این کلوپ سر کوچه هست میریم بازی میکنیم:10:.در کل کنسول چیز خوبیه من هم خودم کنسول داشتم اما دیگه باش بازی نمیکنم و چسبیدم به PC چون من دیگه تشنه گرافیک هستم و میخوام همه چیز رو توپ بازی کنم.:8:
امید وارم همیشه خوش باشید.
بدو یه فحش دیگه بده بینم بدونقل قول:
1: دوست عزیز من منظورم رزولوشن Native هست و نه رزولوشن Upscale شده!نقل قول:
شما حتی معنای رزولوشن را هم نمیدونید!!؟
2: مثلا شما میخواین بگید که تمام سایتهای دنیا طرفداره کنسولها هستن!؟
3: بله قبول دارم!
4: خوب اینم که باز دلیلش رو گفتم! (10 بار که نمیگن!):31:
5:...
6: بله این مورد را هم قبول دارم!
7:...:31:
8: این هم دلیل نمیشه!
9: در هر صورت هر کسی یه اعتقادی داره دیگه!:31:
10 : حالا Mafia 2 قراره 2 هفته دیگه عرضه بشه این Crysis 2 که 2011 دیگه عرضه میشه!:31:
در ضمن تا حالا که هرچی Trailer از Crysis 2 عرضه شده مربوط به نسخه X360 بوده ! درسته یا نه؟
شما اول از همه اصلا به من بگید رزولوشن چیست؟نقل قول:
یه مثال خوبی میلاد زد که من هم میخواستن ذکر کنم و اون اینکه مثلا در یک عکس رزولوشن تصویر اگر 2 مگا پیکسل باشه و در عکسی دیگر با همون مضمون اگه رزولوشن 10 مگا پیکسل باشه (ولیفتو سل در هر دو دوربین عکس برداری یکی باشه) ایا در این صورت میشه گفت که عکسی که رزولوشن بالاتری داره نسبت به عکسی که رزولوشن پایین تری داره دارای جزئیات بیشتریه!! ؟
در ضمن هر حرفی باید با مدرک و دلیل باشه و نه همین طوری یه چیزی را ادم بگه!
در ضمن یه صحبتی با دوستانی دارم که پست میزنن و میگن مساثل تاپیک را قصد دارن به مدیران گزارش بدن !
چرا میخواین این کار رو کنید!!؟
همین چند وقت پیش بود که کاربران فعال انجمن بازی و کنسول برای محدودیت هایی که پیش اومده بود از فعالیت کردن در انجمن دست کشیده بودن! یادتون رفته!؟ حتی یه سریشون تا الان هم هنوز بر نگشتن!
حالا شماها دارین با دست خودتون خودتون را محروم و محدود میکنید!؟
چرا دوست دارین زور بالای سرتون باشه؟
دوستی که PC Fan بودن و اومده بود در این تاپیک درسته اولش یکم تند رفتن و بدون مدرک حرف زدن ولی بعدش قسمت هایی از صحبت هاشون را با دلیل و مدرک بیان کردن که خوب منم قبول کردم! و خوب این خیلی خوب بود!
من خیلی خیلی کوچکتر از اونم که بخوام کسی را نصحیت کنم و هیچ وقت هم به خودم اجازه این کار رو نمیدم ولی به نظره شما آیا پاک کردن صورت مسثله کاره درستیه؟
اگر کسی اومد توی این تاپیک و به کنسول بد و بیراه گفت ما صد تا چیز بهش میگیم! چرا؟ چرا هیچ وقت دوست نداریم دلیل اصلی مخالفتشن با کنسول را ازشون بپرسیم!؟
اگه ما با شخص انتقاد کننده درست و منطقی رفتار کنیم هیچ گاه این بحث ها به جنجال کشیده نمیشه! پس ما ( منظورم خودم هست!:31:) هم مقصریم!
من همونطور هم که قبلا گفتم دوست دارم ضمینه ساز بحث های منطقی و به دور از جنجال در مورد کنسول ها و PC باشم و عوض اینکه این بحث ها مثل گذشته نتیجه اش جنجال بشه بر عکس بهترین بهره وری یعنی اطلاع رسانی به دوستان رو ازین بحث ها داشته باشیم و همونطور که یکی از دوستان گفتن سطح علمی هر دو طرف بحث کننده افزایش پیدا کنه! و من برای عملی کردن این موضوع حاضرم تا مرز بن شدن هم پیش برم!:31:
تمام کاربرانی که اینجا فعالیت میکنن از این حالت یک نواخت و تکراری انجمن گله دارن ولی به روی خودشون نمیارن ! حالا به دلایل مختلف!
کی از تنوع بدش میاد؟ اما نه هر تنوعی ! تنوعی مفید و سودمند و بس!
ببخشید که سرتون رو درد آوردم!:31:
اقای shab2008 عزیز وقتی به من پ.خ ی پر از فحش و دری وری میده به به نظرت ایشون منطق حالیشه؟ جنبه نداره چیزی که بابه میلش نیستو بشنوه. منطقی نیست ایشون
الان یه نفر بگه فقط پیسی ایشون میگن باریکلا این حرفت خیلی درست بود .:13:
ولی وقتی ما میگیم کنسول ایشون میگن هیچی از گرافیک حالیتون نیست
دوستان میدونم من کاره ای نیستم اینجا
ولی اونهایی که من رو میشناسن خواهش میکنم جواب این چند تا کاربر تابلو که مشخصه قصدشون چیه و وارث قدیمی تر از خودشون هستن که تا یادمه بودن و هستن و خواهند بود , رو ندن
حقایقی باید گفته میشد که شد
بقیش توهمه محضه
اینا باید به یک چیز دلشون خوش باشه
خیلی بده ادم تنها دل خوشی کسی رو بگیره
به نظر من سعی کنید جوابشون رو ندید
چون به اندازه کافی تاپیک این ابر سخت افزار روز دنیا رو با پست های بی محتوی به گند کشیدن
حیفه تاپیکی که تا اینجا جلو اومده و زحمتش رو کشیدید خراب بشه
مرسی
آره خب ولی اگه بری پشت بوم بهتره :31: هم هوا به کلت میخوره هم اگه جو زده شدی میتونی از بالا بپری پایین :31:نقل قول:
شهاب جان کم کم داری جا پای یحیی میزاری ها !! :31:نقل قول:
فکرکنم یحیی تنها کسی بود که پست کتابی میداد :31: