اخه دلیلشون چی بود؟نقل قول:
کارشانسی چیزی نفرستادن تا مودم یا محل نصبش رو برسی کنن و همین جوری گفتن پس نمی گیریم ؟
Printable View
اخه دلیلشون چی بود؟نقل قول:
کارشانسی چیزی نفرستادن تا مودم یا محل نصبش رو برسی کنن و همین جوری گفتن پس نمی گیریم ؟
دلیلش اینه که قبل خرید باید تعهد بدین که در پوشش شبکه هستیننقل قول:
و وقتی که خرید کردین یعنی از پوشش شبکه اطلاع داشتین
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
پوشش شبکه برای من سبز پر رنگ هست یعنی تو پوشش شبکه بودم ولی اینها دروغ نوشتن پوشش دارید و نقشه رو به دروغ سبز کردن و ما هم خریدیمنقل قول:
این رو باید چیکار کرد به نظرتون؟ به 195 شکایت کنم جواب می گیرم به نظرت ؟
از پول پس گرفتن که بیا بیروننقل قول:
اگر شانس بیاری با مودم همراه عوض کنن
اونم شانسی به هر دری میزنی بزن
یا اینکه بیرون بفروش بره
آسه آسه عمل کنی به هدفت میرسی عجول نباش؛ دونه دونه راههای مختلفشو امتحان کن یکیش به نتیجه میرسی.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
روشش چیه ؟ چه جوری باید رمز ثابت بگیرم ؟ وقتی به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میری اول باید شماره td رو وارد کنی بعدش دو تا گزینه میاد یکی رمز یک بار مصرف میفرسته به حساب و گزینه دوم هم که میگه پسوردت رو بزن خوب من که پسورد ندارم چه جوری باید وارد شم ؟ پشتیبانی هم گفت پسورد ثابت نداره و td فقط با یک بار مصرفه ولی من رمز ثابت میخام . چه جوری باید رمز ثابتش رو بگیرم ؟نقل قول:
فراموشی رمز برن رمز جدید بگیرنقل قول:
فراموشی رمز رو زدم اگه ایمیل وارد کنم میگه ایمیل تطابق نداره در صورتی که ایمیلم درسته و سیستم چرت میگه و گزینه بعدیش هم باید شماره وارد کنی که پیامک بشه من شماره td رو که بدم وقتی رمز بهش پیامک بشه که نمیشه رمز رو دید چون سیم کارتش تو گوشی رجیستر نمیشه و اگرم شماره موبایلی که باهاش برای td ثبت نام کردم رو بدم پسوردی که میفرسته برای شماره موبایله نه td ، من واقعا نمیدونم شماها چه جوری رمز ثابت گرفتیننقل قول:
ایمیل حتما اشتباه دادی یا اشتباه ثبت شدهنقل قول:
اگر نه ایمیل میشه
بله دوست عزیز. منم توی یک ادرس توی پوشش بودم ولی مودم رو که گرفتیم دیدم پوشش نداریم. ۷ روز مهلت ارجاع بود روز هفتم زنگ زدیم فرم پر کردیم. پروسه اش طول کشید و لی در نهایت چندباری از بخشای مختلف تماس گرفتند و پول رو پس دادن.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk