سلام دوستان
من چرا هیچ فایلی رو نمیتونم به شاتل لند منتقل کنم؟
همش رو همین حالت میمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
من چرا هیچ فایلی رو نمیتونم به شاتل لند منتقل کنم؟
همش رو همین حالت میمونه
سلام و مننون از اینکه فرصت گذاشتین و به سوالم پاسخ دادین :n16:نقل قول:
الان سوالی که دارم اینه ... شما با این سرعت (700-800) میتونین راحت فیلم آنلاین از فیلیمو یا نماوا ببینین ؟ یعنی با کیفیت HD بدون گیر کردن فیلم .
من خودم آسیاتک دارم و سرعت دانلودم بین 600 تا 800 ... ولی نمیتونم فیلم های HD ببینم و همش وسط کار فیلم گیر میکنه ....
و اینکه آیا شمتا پیشنهاد میکنید که بیام شاتل ؟ یعنی نظرتون در مورد سرعت و قطعی و پینگش مثبت هست ؟
ممنون میشم اینا رو هم جواب بدین :n12::n12:
سلامنقل قول:
از هر سایتی لیچ نمیکنه
و اینکه زمان به زمان فرق داره
مثلا من صب از فلان سایت هرچی بخام مستقیم کنم نمیشه اما شب راحت میشه
باید ببینی از چه سایتایی راحت لیچ میکنه
سلامنقل قول:
خواهش
ببین برادر من نمیشه رو هیج isp نظر قطعی داد
خود من تو هین شاتل تا 2 ماه پیش سرعتم رو 300 400 بود
اما از 2 ماه پیش شده رو 700 800 و تا 1 مگ هم میره ( اوایل تا 1.2 مگ هم میرف)
ولی الان حدود 1 ماهه که روزی چند بار چراغ adsl امربدون هیج دلیلی میفته و دلیلش هم مشخص نیست!!!!!
از وقتیم میفته تا چند بار مودمو ریست نکنم بر نمیگرده
بصورتی که تو بازی های انلاین حیلی ضد حاله فیلم ک دیگه هیچی!!!! اما این مورد همیشگی نیس و در بهترین حالت روزی حداقل 2 بار این اتفاق میفته!
فیلم انلاین تاحالا تست نکردم
فردا تست میکنم خبرشو میدم
اما به نظر من نمیشه رو هیج isp نظر قطعی داد.اولا مخابرات سرعت دانلودش رو 2.5 مگ بود الان شده 25 کیلو :دی
باید خودت بیای رو شاتل ببینی شرایطت چطوریه!
سلام دوستان. شنیدم یه طرحی داره شاتل مثلا توی ماه میتونی 50 گیگ به مبلغ ارزون تر بخری ، این چجوریه ؟ یعنی هر ماه هست ؟ چه تاریخی فعال میشه؟
برای بازی آنلاین روزی حدود 4 ساعت و دانلود ماهیانه حدود 20 گیگ کدوم سرویش شاتل با چه سرعتی پیشنهاد میدید؟ که موقع بازی لگ نداشته باشه و با محدودیت سرعت هم مواجه نشم
دوستانی که سرویس art دارند برای بازی آنلاین اگه زیاد بازی کنید سرعتو پایین میاره؟
تاریبخ معینی نداره تا الان که هر دو سه ماه یبار بوده هروقتم بخواند بزارند از یه هفته قبلش اطلاع رسانی میکنندنقل قول:
سلام دوستان
من دوره قبل با آرت 1 و 2 محدود شدم
از پنجشنبه ای که گذشت سرویس دوره جدیدم رو با آرت 1 گرفتم اما محدود بود
دیروز به آرت 2 ارتقا دادم در حد 1 گیگ خوب بود اما باز محدود شد
اینبار محدود شدن به حدی هست که بیش از یکی دو کیلوبایت سند و رسیو نمیشه و عملا اینترنت غیر قابل استفاده شد
با پشتیبانی تماس گرفتم گفت مصرف ماه پیش شما 90 گیگ بوده و باید آرت 7 بگیرید تا از محدودیت در بیاید
اما من هزینه آرت 3 به بالا برام مقدور نیست
بنظرتون چیکار کنم؟ اگه سرویس رو پنجشنبه تمدید نکرده بودم خیالم نبود و شاید یهو الان به اکو تغییر میدادم اما هنوز یک هفته نشده
از پشتیبانی پرسیدم آرت 3 بشم فایده نداره؟ گفت نه
یه راهنمایی به من برسونید ببینیم چه کنیم که این فاجعه جمع بشه
سلام دوستان
شاتل در حال حاضر وضعیت اینترنت شبانش به چه صورت هست؟ چه محدودیتهایی اعمال میشه؟ من برای یک دوره تقریبا 3 ماهه میخوام ADSL بگیرم سرعت خوب روزانه و دانلود مناسب شبانه برام مهم هست. بنظرتون شاتل گزینه خوبی میتونه باشه؟
با واحد فروش که صحبت میکردم گفتند transfer rate سرویسهای eco حقیقی هست و قانون 1/8 اعمال نمیشه! یعنی من الان سرویس 6 مگ رو بگیرم سرعت تا 6 مگ بالا میره؟!! بعیده!
دوستان من پریروز ثبت نام کردم ، امروز آسیا تک قطع شد و سایت شاتل فقط باز میشه ، تا کی باید صبر کرد تا وصل بشه؟؟
سیگنال مودم ام هم تغییر کرد واز 30 رسیده به 45 ، خوبه ؟
والا خیلی مسخره است الان برای مشترکین مرکز امام خمینی اهواز شرکت شاتل سرویس نامحدود art 1 روی 256 کیلو بیت پر سکن بسته شده و حداکثر سرعت حدود 30 کیلو بایت پر سکن هست و عملا حتی صفحه هم باز نمی کنه art 2 را روی 320 بستن و art 4 که الان خودم دارم روی 576 کیلو بیت بسته شده و جالبه که ریت دانلود از ریت آپلود کمتره الان من دارم ماهی 60 هزارتومن بی زبون میریزم تو حلق شاتل در صورتی که باید سرویس art 4 من باید چیزی حدود 2048 کیلو بیت پر سکن سرویس بگیرم ولی اینجوری نیست این مشکل از تقریبا دی ماه پارسال شروع شد و تا حالا ادامه داشته و هر ماه بدتر شده تا قبل از دی ماه 94 من که مشترک 10 ساله شاتل هستم با سرویس نامحدود atr 1 در حدود 1024 کیلوبیت پر سکن سرویس می گرفتم و به نسبت هزینه راضی بودم ولی توی دی ماه به 740 تنزل پیدا کرد بعد توی بهمن به 512 و توی فروردین به 256 که من را مجبور کرد به سرویس های ایکو برگردم و یه سرویس ایکو 2048 یک ماهه گرفتم که سرویس روی 3500 بسته شده بود ولی بدلیل هزینه زیاد خرید ترافیک مازاد مجبور شدم به art 4 پناه ببرم الان اصلا از شاتل راضی نیستم دوست دارم به پارس انلاین مهاجرت کنم ولی از بد روزگاه توی مرکز امام خمینی اهواز پورت خالی وجود نداره فعلا توی حالت پیش ثبت نام پارس انلاین قرار دارم تا ببینم چی میشه من توی یک ماه و نیم گذشته حدود 120 هزارتومن هزینه اینترنت به شاتل دادم بخاطر اینکه مجبور شدم بین سرویس های مختلفش دائما جابجا بشم
در ضمن سرویس من مشکل نویز نداره و در صورت باز بودن پهنای باند راحت تا 14 مگابیت پر سکن استیبل هست.
اینم سرویس art 4 من در مرکز مخابرات امام خمینی اهواز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]