ای خدااااا :n28:اینجا سرعت نهایت ش برسه به 400 کیلو برثانیه !!! البته کمتر از یه ماه هست راه اندازی شده ..به نظر شما داره ظلم میشه به ما یا اوایل مال همه اینجوریه ؟؟؟ اینجا سرابله اس شهرستانی از ایلام
Printable View
ای خدااااا :n28:اینجا سرعت نهایت ش برسه به 400 کیلو برثانیه !!! البته کمتر از یه ماه هست راه اندازی شده ..به نظر شما داره ظلم میشه به ما یا اوایل مال همه اینجوریه ؟؟؟ اینجا سرابله اس شهرستانی از ایلام
بله برای اندروید هست.نقل قول:
میتونید از نرم افزار Open Signal استفاده کنید که نسخه ios هم داره و به نظر من از همه نرم افزار های هم رده اش بهتره تمام اون قابلیت های نرم افزاری که دوستمون هم گفت رو داره علاوه بر اون تست سرعت، نشون دادن پوشش شبکه به تفکیک نسل و اپراتور برای هر شهر روی نقشه، پشتیبانی از وای فای و... رو هم دارهنقل قول:
دوستان پهنای باند همراه اول حداقلش چنده ؟ یعنی هر استان فرق میکنه با هم ؟:n27:
بسته نامحدود شبانه داره ؟!
آره داره ... میگن محدودیت سرعت هم برداشته شده ولی منطقه ما از اولش بیشتر از 250 تا سرعت نمیده :n35:نقل قول:
نقل قول:
کجاست بسته های نامحدود شبانه ؟!
اگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که من دیدم باشه که به دو قرون نمیرزه ! دقیقا سیاست ADSL شرکت مخابرات رو در پیش گرفتن ! بی کیفیت و بدون صرف قیمت برای مشتری . :n01:
.
.
.
.
.
.
.
الان خونه ما تو منطقه آبی رنگ نواحی تحت پوشش نیست . سوال اینه که پس 4G و 3G رو باید بیخیال شد یا اینکه باید تست کنم ببینم نتیجه چی میشه ؟!؟!
به نقشه توجه نکن ..یه آنتن تقویتی بساز میگیره ... *1000#نقل قول:
آنتن تقویتی بسازم ؟!؟ :n13:نقل قول:
کد طرح های نامحدود شبانه هستش ؟!نقل قول:
*1000#
شما کد رو زدی یه بار گوشی رو خاموش رو روشن کن وصل میشی به نت.اول یه بسته روزانه بخر تست کن سرعت رو.محدودیت برداشته شده.از سیم کارتت یه عکس میگیری میزارینقل قول:
سرعتت 2.8 مگابایت برثانیه.سرعت آپلود هست یا دانلود عزیزنقل قول:
شما بی زحمت از سرور ایران یه تست بگیرید.سرور خارج که خوب جواب میدهنقل قول: