نقل قول:
مال من اونا نیست. باید اون نرم افزار نصب باشه همون powerdvd.
اون قسمت ویدئو بود قسمت ادیو رو نزاشتی.
سومیش رو که دیفالت گذاشتم. هر دو.
نه احتیاج نیست PowerDVD نصب باشه. HD Pack رو که نصب کنید تمام این کدک ها نصب میشه.
من هیچ وقت قسمت آدیو رو دست نمیزنم.
نقل قول:
با ArcSoft MediaConverter 7.5 تبدیل کردم Dvbviewer با ts ضبط میکنه توتال با mpg. حالا با ts ضبط کنیم کم حجم میزنه و تبدیلش هم همینطور ولی این کانورتر یه چند ثانیه از فایل ضبط شده صداشو بر میداره اولشو چیکار کنیم؟
فکر نمیکنم بشه کاریش کرد.
نقل قول:
وقتی ضبط میکنی فرقی میکنه تصویر عریض باشه یا نرمال؟ یعنی رو هر کدوم ضبط کنی مثل اون ضبط میشه یا خودش نرمال میزار؟ فکر کنم خودش نرمال میزاره نه؟ تو توتال مدیا که اینطوری بود.
نه دیگه نسبت تصویر هر جور که باشه همون طور ضبط میشه.
نقل قول:
بعدشم وقتی دکمه رکورد رو میزنی چطوری میشه یه کاری کرد که نباید روی استپ کلیک کنیم روی دکمش کلیک بکنیم بس باشه؟ یعنی تموم بشه.
تنظیمات برنامه رو یه نگاه انداختم چیزی پیدا نکردم برای این کار.
چرا گفتم که؛ به یکی از توصیه هاش عمل کردم برنامه ترکید دوباره مجبور شدم نصبش کنم! :31:
نقل قول:
تو نسخه ای که شما دادی فکر کنم نمیشه تلتکست رو فارسی آورد چون تو تنظیمات تلتکست نمیشه زبان رو روی عربی گذاشت تو اون نسخه ای که قبلا داشتم میشد. اصلا تو نسخه شما گزینه عربیش نیست حذف شده! حتما پلاگینشو باید نصب کرد.
نه متاسفانه نشون نمیده. البته یادمه یه پلاگین داشت اسمش رو یادم نیست، که وقتی نصبش میکردی هیچ فایده ای نداشت. :31:
نقل قول:
این تنظیمات کدک رو دستکاری کنیم تو کیفیت تی وی فرقی میکنه؟
تو تصویر رکورد شده تاثیری نداره. اما تو نمایش تصویر چرا.
وقتی یه سری از کدک ها رو انتخاب میکنی لبه های تصویر حالت دندانه دندانه میشه.