در قسمت ویروس کش کسی میدونه فرق
on access
و
statful
چیه ؟
در قسمت ویروس کش کسی میدونه فرق
on access
و
statful
چیه ؟
سلامنقل قول:
وقتی آنتی ویروس روی On Access باشه هر فایلی که ساخته میشه یا کپی میشه یا اجرا میشه یا وارد پوشه ای شدید و غیره؛به صورت real-time یعنی آنی اسکن میشه.
وقتی آنتی ویروس روی Stateful باشه هم همین اتفاق میافته با این تفاوت که در این حالت کومودو از یکسری تکنیکهایی جهت استفاده کمتر از منایع سیستم نظیر رم و سی پی یو، وهمچنین بالابردن سرعت اسکن استفاده میکنه. یک مثالش این هست بین دو آپدیت، یک فایل فقط یکبار اسکن میشه و تا آپدیت بعدی اون فایل دیگه توسط آنتی ویروس اسکن نمیشه( البته سایر بخشها روی اون فایل نظارت دارند).
گزینه درگیر در این تفاوت هم آپشن Enable scanning optimizations در آنتی ویروس هست. یعنی اگر آنتی ویروس را روی On Access قرار دهید این گزینه غیرفعال و اگر روی Stateful قرار دهید این گزینه فعال میشه. (میتونید تست کنید).
الان از عکس زیر میشه فهمید که آنتی ویروس روی Stateful قرار داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنابراین با این اطلاعات میتونید آنتی ویروس را -هر جور که راحتترید- روی On Access یا Stateful قرار دهید. (من معمولا آنتی را روی Stateful قرار میدم). زیاد در امنیت نقشی نداره و تاثیرش روی پرفورمنس هست.
=======
سایق بر این یکسری مطالب قرار میدادم با عنوان "یک نکته از کومودو"، حالا که بحث آنتی شد، یک نکته را عرض کنم و اینکه در اسکن دستی ، کومودو از چه تنظیماتی استفاده میکنه؟
جواب: از بخش Antivirus و قسمت Scans از تنظیمات Full Scan استفاده میکنه. ( هر چند اون گزینه Enable scanning optimizations هم در اسکن دستی هم تاثیر میذازه)
من تنظیمات خودم را اینجا قرار میدم....میبینیم که در این تنظیم آنتی از اسکن ابری استفاده میکنه و قبل از اسکن اگر آپدیتی هست دریافت میکنه و همچنین برنامه ها ومخربهای خاکستری یا همون PAU را تشخیص میده و هوش مصنوعی هم زیاد هست و غیره.....اگر هم کومودو را روی سیستم کسی نصب کنم در این قسمت همین تنظیمات را اعمال میکنم..... ضمنا زمانبندی این اسکن را هم غیرفعال میکنم.
:n16:
سلام علی آقا
کومودو نسخه جدید نصب افلاین نداره؟
اگر هست لینکش رو بزارید.
ممنون و متشکر
سلام علیکم،نقل قول:
در نسخه های جدید کومودو رفته سمت نصب آنلاین.... من نسخه های جدید را آنلاین نصب میکنم و مشکلی نیست و راحت دانلود و نصب میشه. ولی خب یک آفلاین اینستالر همیشه مورد نیاز هست. فکر کنم در نسخه های بعدی کومودو مجدد آفلاین اینستالر مناسب ارائه بده.
به هر حال برای آخرین نسخه هم آفلاین اینستالر ارائه شده که از آدرس زیر قابل دریافته که شامل آنتی ویروس و فایروال میشه و سایر بخشها مثلSecure Shopping را میتونید بعد از نصب آنلاین دریافت کنید.
سلام دوستان وقتتون بخیر
این کومودو اپدیت نمیشه ارور میده فک کنم سروراشون مشکل داره(Error: 0x80072f19 - It was not possible to connect to the revocation server or a definitive response could not be obtained. این ارور رو میده فایروال رو هم یه بار غیرفعال کردم کلا و اپدیت رو زدم بازم نشد گفتم لابد فایروالش یه جارو بلاک کرده با وی پ انم چک کردم فایده نداش
یه مشکل دیگم دارم سندباکسم دیگه مرورگر داخلش کار نمیکنه وقتی مرورگر رو در حالت سندباکس اجرا میکنم دسترسی به اینترنت ندارم هیچ صفحه ای باز نمیشه و شبیه وقتیه ک شما به اینترنت وصل نباشی تو فروم کومدو هم سرچ کردم پیدا کردم در مورد این مشکلم ولی جواب ردست و حسابی بهش نداده بودن همین شد ک شادو دیفندر رو مجبور شدم نصب کنم واسه وب گردیم راه حلی داره؟اگه داره لطفا بگید مرسیتون باشه :n02:
انجام دادم فایده نداشتنقل قول:
عجیبه کلا انتی ویروس رو غیرفعال هم میکنم مشکل حل نمیشه
ولی انتی ویروس رو حذف کردم و مشکل حل شد حالا ترکیبم شده avast antivirus و comodo firewall همه چیز که فعلا عالی داره پیش میره نظر شما در مورد این ترکیب چیه و ترکیب پیشنهادیتون چیه
سریال اینترنت سکیوریتی kaspersky خوب پیدا میشه ولی انتی ویروسش خیر
امکانش هست اینترنت سکیوریتی kaspersky رو به همراه کمودو فایروال نصب کنم و فایروال kaspersky رو غیرفعال کنم؟
ورژن کمودوتون چیه؟ هنگام فرستادن فایل برای بررسی انلاین و همچنین بعضی مواقع برای اپدیت این مشکلو در ورژنهای قبلی داشتم و حتی یکبار مجبور شدم تا کمودو رو از اول نصب کنم چون هیچ جوره اپدیت نمیشد. ولی در ورژن جدید تا الان من چنین مشکلی ندارم. 10.0.1.6223.نقل قول:
این کومودو اپدیت نمیشه ارور میده فک کنم سروراشون مشکل داره(Error: 0x80072f19 - It was not possible to connect to the revocation server or a definitive response could not be obtained. این ارور رو میده فایروال رو هم یه بار غیرفعال کردم کلا و اپدیت رو زدم بازم نشد گفتم لابد فایروالش یه جارو بلاک کرده با وی پ انم چک کردم فایده نداش
سلام همین ورژنی ک شما استفاده میکنی
الان یه مشکل جدی دیگم پیدا کردم فایلهایی ک trusted نیستن هم از صبح تا الان بدون مشکل اجرا میشن و اوتو سندباکس هم نمیشن با اینکه بهش گفتم اونایی که unrecognized هستن هم اوتوسندباکس بشه ولی نمیشه دیگه نمیدونم شاید باید پاکش کنم باز نصبش کنم:n02:ریپیرشم کردم فایده نداش
تنظیمات سندباکسو چک کنید احتمالا در تنظیماتش عمر فایل کمتر از سه روز ذکر شده. چون منم چنین مشکلی داشتم ولی بعد فهمیدم به خاطر تنظیماتشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لان یه مشکل جدی دیگم پیدا کردم فایلهایی ک trusted نیستن هم از صبح تا الان بدون مشکل اجرا میشن و اوتو سندباکس هم نمیشن
دوم:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای jadaa چرا کمودو یه بخشی اضافه نمیکنه تا در صورت خواست کاربر بشه از دیتابیس انتی ویروسی مثل بیت دفندر هم استفاده کرد چون تا اونجا که من میدونم بیت دفندر دیتابیسشو در اختیار همه شرکتها میذاره. اینجوری این ایراد ضعیف بودن دیتابیس کمودو هم بر طرف میشه.