سلام
تبلت LG G Pad ورژن LTEـش، رو اگه بتونید پیدا کنید، خیلی خوب میشه. چند وقت پیش که بازار موبایل بودم، فروشنده گفت تا چند هفته دیگه این
ورژن وارد میشه. دیجیکالا نداره ولی ممکنه بیاره.
ایسوز، کمپانی بسیار خوبیه مخصوصاً کارت گرافیک های خوبی می زنه. اما قضیه تو تبلت ها، کمی متفاوت میـشه. چند تا از دوسـتان و آشنا های
من، از تبلت هـا و موبایل های ایسوز خریده بودند. اول باید بگم که اصلاً پشتیبانی نداره. و برگشتی خیلی داشه. اول مــن خودم بهشــون پیشنهاد
دادم. بعد یه ماه، صفحه نمایشش به اصطلاح پِرپِر می کرد و می پرید. گارانتی هم که بردن، گفت که حتماً بردی شمال خراب شده. این جز گارانتی
نیست. در حالی که اینطور نبود و مجبور شدن پول تعمیر رو از جیب بدن.
مـدل هوآویی که قیدش رو زدید، مشکلاتی داره. بنده همین هفته پیش که تو بازار موبایل دسـتم گرفتـم، متوجه شدم و هـمونطور که انتظار داشتم،
رابـط کـاربـری خـیلی لگ داشـت. موقع اوردن نوار اعلان ها، به پـایین، با چندین مکث مواجه شدم که من رو خیلی نا امید کرد. البته احتمـالاً این تنها
مشکل این تبلته که با آپدیت های آینده، امیدوارم بهبود پیدا کنه.
Samsung Galaxy Tab 4 8.0 پیـشنهاد بعدی بنده است. نـمی دونم مـدل LTE ایــن تــبلت تــو ایـران پیدا میـشه یا نه. مـدل 3G اون، از نسل سوم
پــشــتیــبانــی مـی کنه که تو ایران همین کافیه. تازه همین امروز همراه اول و ایرانسل به نسل سه راه یافتن. همونطور که می دونید، نسل چهارم
هنوز تو ایران پشتـیبانی نمی شـه. پس این تبلت تا اینجا ایرادی نداشته! تراکم پیکسلی پایین صفحه نمایش اولین ایرادی هست که می تونیم ازش
بگیـریم. البته از کیفیت صفـحه نمایش بسیار خوبی برخور داره که در نگاه اول، بی شـک، مجـذوب آن خواهید شـد. لازم به ذکره که با خرید این تبلت،
باید قیـد دوربین رو کلـاً بزنید. چون نه فلاش داره و نه امکان فکوس خودکار! منتها دوربین عالی برای یه تبلت معمولاً یه ویژگی حیاتی تلقی نمی شه.
پیشنهاد اصلی بنده بعد از LG G Pad LTE، تبلت Samsung Galaxy Tab 3 8.0 خواهد بود که به جرأت می تونم بگم تنها تفاوتش با Tab 4، سخت افزار
اونه که کمی متوسط تره. البته با کاربرد های شما، سازگاری داره. و از نسل چهارم هم پشتیبانی می کنه. اما نکته اینجاست. شما که می خواهید با
اون مرورگـری اینترنت داشـتـه باشید، باید با زوم نـسبتاً بیشتر کار انجام دهید. چون 190 پیکسل در هر اینچ، باعث میشه که گاهی خواندن متون های
ریز،برای شما مشکل باشه و یا اصلاً قادر به آن نباشید.
با این اوصاف، می توان دریافت که LG G Pad، بهترین تبلت در این رنج خواهد بود. اما از سیم کارت پشتیبانی نمی کنه. اگه بتونید ورژن LTE این تبلت را
پیدا کنید، یک تبلت فوق العاده و بی نقص خواهد بود. چون از نکات شگفت انگیز این تبلت، می توان به تراکم پیکسلی بسیار عالی، دوربین کم نظیر بِین
تبلت ها، سخت افزار فوق العاده نسبت به قیمت و... و... و... اشاره کرد. بخاطر حُسـن های فوق العاده کـه این تبلت داره، اگه مدل LTE رو پیـدا نکردید،
می تونید از یه مودم رای-فایِ رایتل استفاده کنید که هم در جیب جایی می گیره و هم مشکل حل میشه. (این رو به عنوان تبلیغات حساب نکنید. الان
شرکت های دیگه هم از این مودم ها، زیاد به بازار عرضه خواهند کرد!)
در کل، همونطور که هویداست، تبلت LG G Pad، شایسته کمی بازبینی خواسته های خود را دارد. پس اگه از پیدا کردن مدل مذکور عاجز مانده اید، به
مودم همراه فکر کنید. چون واقعاً ارزشش را دارد!!