اخرین خبری که از اعلام نتایج کنکور ازاد و سراسری پخش شده چی هست؟
لطفا سایت که این خبرو نوشته هم بنویسید اگه شد لینکشو برام بزارید.:11:
دستتون درد نکنه:20::20::20:
اخرین خبری که از اعلام نتایج کنکور ازاد و سراسری پخش شده چی هست؟
لطفا سایت که این خبرو نوشته هم بنویسید اگه شد لینکشو برام بزارید.:11:
دستتون درد نکنه:20::20::20:
نتایج کنکور سراسری دانشگاه آزاد در هفته آخر شهریور اعلام میشودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج کنکور سراسری این دانشگاه در هفته آخر شهریور ماه خبر داد.
سجادی جاغرق در گفتوگو باایسنا، با اشاره به اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در هفته سوم شهریور ماه، گفت: در این آزمون حدود40 تا 45 هزار داوطلب پذیرفته میشوند.
وی در ادامه با اشاره به اعلام نتایج آزمون سراسری دانشگاه آزاد در هفته آخر شهریور ماه، در خصوص ظرفیت پذیرش در آزمون سراسری دانشگاه آزاد، اظهار کرد: حدود 350 تا 400 هزار داوطلب در آزمون سراسری دانشگاه آزاد پذیرفته خواهند شد.
کد:http://hamshahrionline.ir/news-143651.aspx
نقل قول:
بالاخره 17 یا 18 ؟
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
نقل قول:
اینکار رو یه سایت انجام داده بود ... عکسشو پیدا میکنم میذارم ... نفرات برتر کنکور 80 بود ...
هیچکدوم ایران نبودن ... فقط یه نفر ایران بود نفر اول انسانی سال 80 که امیدوارم بدونید الان کجاست :41:
نقل قول:
یعنی چی آخه
مگه چکار می کنند اینا
شورشو در می یارند
اون جاسبی که می گفت ما توانایی این داریم که نیمه ی اول شهریور اعلام کنیم
نقل قول:
امکانش هست ولی کار قانونی نیستش...
من در مورد ایشون اطلاع دقیقی ندارم که الان وضعیتش چجوریهنقل قول:
اما می دونم و دیدم که خیلیا وقتی وارد دانشگاه میشن دیگه همه چیز یادشون میره و درس میذارن کنار .
بیشتر بچه هایی که میان توی این تاپیک چند ماه دیگه وارد دانشگاه میشن واسه این تأکید می کنم که علم آموزی اگه قرار باشه از جایی شروع بشه از دانشگاهه ، درسارو صرفاَ برای پاس کردن شب امتحانی نخونید از موقعیتی که واستون فراهم میشه استفاده کنید مطمئناَ پشیمونی نداره :46:
راه قانونی هم داره .نقل قول:
امکانش هست ولی کار قانونی نیستش...
کی گفته معدلش 13 بوده؟!نقل قول:
سایت قلم چی کارنامش رو زده بود معدل زده بود 18.97
راستی رشته های دکترا کنکور ارشد نداره!
ولی کلا کار بزرگی کرده که تونسته کلی رتبه تاپ درو کنه!
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
هفته آخر؟؟؟نقل قول:
پارسال که سیزدهم اومد!
سال به سال دارن تنبل تر میشند :13:
دانشگاه آزاد میخواد که داوطلبا از ثبت نام در دانشگاه های غیرانتفایی و پیام نور و دوره های شبانه و ... منصرف بشن و به امید نتایج دانشگاه آزاد بمونن که هر منیجه ای کسب کرد باشن مجبور باشن که در دانشگاه آزاد شرکت کنن
آخ جون یعنی من دانشگاه آزاد قبولم!!!:31:نقل قول:
به نظر من قلم چی یه دروغ گوی تمام عیاره که با اینکارا میخواد پول مردمو بگیرن،نقل قول:
طبق گفته خود آقای رحمانی توی برنامه ماه عسل سال قبل و توی همون خبری که نوشته بودم،اگه خونده باشید،که جام جم هستش معدل ایشون 13 و خورده ای بوده و ...:10::10: