عکس روز: «سالگرد الکلاسیکوی تاریخی؛ رئال مادرید 2-6 بارسلونا»
گواردیولا در بازی چهارشنبه تیم را برای 150مین بار در لیگ هدایت خواهد کرد
چهارشنبه تیم به مصاف مالاگا در نیوکمپ خواهد رفت̦، اولین مسابقه از سه مسابقه باقیمانده در لالیگا، صدوپنجاهمین بازی گواردیولا به عنوان مربی درلالیگا خواهد بود.
از 149 بازی در لالیگا به مربیگری گواردیولا̦ بارسا 76.5% آنرا برده و فقط 7.4% آنرا باخته است.
این چهارشنبه̦ گواردیولا برای صدوپنجاهمین بار مربیگری بارسا در لالیگا را به عهده خواهد داشت که این امر خود یکی از افتخارات زیادی است که از پپ در انتهای فصل باقی خواهد ماند. در لالیگا̦ پپ سرمربیگری بارسا را با 152 بازی به پایان خواهد رساند̦ بعد از بازی مقابل مالاگا̦ بارسا باید به مصاف اسپانیول و بتیس برود.
گواردیولا چهارمین مربی بارسا از نظر تعداد بازی خواهد بود̦ کرایوف(306 بازی)̦ مارینوس میشل (204بازی)، فرانک رایکارد(190 بازی)، بالاتر از پپ قرار دارند. بارسا سه بار قهرمان لالیگا در چهار فصل اخیر شده است، هر سه عنوان قهرمانی با امتیازهای درخشان (99، 87 و 96) به دست آمده است. در طی 149 بازی به مربیگری پپ̦ بازیکنان تیم اول نمایش ستودنی داشته اند.
آماری شبیه رویا
از 149 بازی پپ در لالیگا، 76.5% را با پیروزی (114بازی)، 16.1% را مساوی (24 بازی) و تنها 7.4% (11 بازی) را با باخت پشت سر گذاشته است. تیم او 402 گل در چهار فصل به ثمر رسانده و فقط 106 گل را دریافت کرده است. در حقیقت̦ با این رده بندی̦ گواردیولا̦ با تعداد بازی کمتر رتبه ی بهتری در میانگین پیروزی نسبت به کرایوفوف، میشل و رایکارد دارد̦ برای مثال میانگین برد آنها به ترتیب 59.8%، 51.4% و 59% بوده است.
نتایج سه مربی هلندی بر اساس درصد˸
یوهان کرایف˸ 59.8% برد̦ 22.5% مساوی و 17.6% باخت.
مارینوس میشل˸ 51.4% برد̦ 25.5% مساوی و 23% باخت.
فرانک رایکارد˸ 59% برد̦ 23.6% مساوی و 17.3% باخت.
تنها خبری که این روزها با عث خوشحالی من میشه, فقط بفهمم داوید ویا خوب شده و سر تمرینات حاضر شده.
برای دیدن دوبارش لحظه شماری می کنم.
فـــــتح این همه جام مرا خسته کرده است.
صحبتهای پپ قبل از بازی با مالاگا:
سوال: مورینیو تاثیری در رفتن شما دارد؟
جواب: خنده پپ , خستگی چیزی است که روز به روز ایجاد می شود که نتیجه بردهای متوالی و قهرمانی های متعدد است, من با خیلی از مربیان مادرید هم دوره بوده ام, رفتن من اصلا ربطی به مورینیو ندارد,آنچه مرا خسته کرده، فتح این همه جام است.
سوال: نظر شما در مورد پدرو:
جواب:او نتوانسته چند بازی متوالی برای بارسا بازی کند, شاید این اشتباه من بوده است,اگر او را ناراحت یا اذیت کرده ام، این کار را از روی قصد و منظور انجام نداده ام. همه این بازیکنان جوان هستند واینده درخشانی دارند, من از بازی پدرو خوشم می اید, او اینده درخشانی در بارسا دارد.
سوال:نظر شما در مورد هوادارن؟
جواب: هوادارن بارسا بی نظیر هستند, حس نمی کنم انها ناراحت باشند, انها همیشه از بارسا حمایت می کنند.
سوال:فینال کوپا دل ری را چطور می بینید؟
جواب:هر بازی مهم است, این فینال هم مهم است به خصوص در برابر بیلبائو,من شخصا از نظر روانی آماده فتح جام قهرمانی هستم.این هدف ماست.
سوال: نظر شما در تیتو ویلانووا سرمربی اینده بارسا؟
جواب:ما دوستی دیرینه ای داریم, همیشه رابطه ما خوب بوده است,خوشبختی این است که یکی از دوستان قدیمی ات فرصت هدایت بارسلونا را داشته باشد و این قدرت و شجاعت را در خودش ببیند، حس خوبی است. تیتو می داند که هرزمانی که نیاز داشته باشد من درکنار او هستم. هیچ ایده ای ندارم که آیا تیم بارسا با تیتو خیلی تغییر خواهد کرد یا نه. این اوست که تصمیم می گیرد.
سوال: نظر شما در مورد اینده؟
روز چهارشنبه سومین سالگرد برد 6-2 بارسا در برنابئو است. این یکی از بهترین خاطرات من است.چرا که ما برای فتح لالیگا می جنگیدیم و آن بازی فوق العاده را به نمایش گذاشتیم. درمورد آینده ام هم باید بگویم که الان به خانه می روم و هیچ ایده ای درمورد آینده ام ندارم. اگر از آینده ام مطلع شدم، به شما هم خواهم گفت. فعلا نمی دانم.
افزایش بودجه نقل و انتقالات به 100 میلیون یورو
یکی از مدیران سابق بارسلونا روزی به شوخی گفته بود بهترین وضعیت مالی باشگاه زمانیه که تیم به فینال تمام رقابت ها برسه ولی قهرمان نشه. همین مسئله تا حدودی ثابت میکند که بارسلونا در فصل آینده بسیار بیشتر از 50 میلیون وعده داده شده (در حدود 1 ماه پیش) میتواند در نقل و انتقالات هزینه کند.
ناکامی های هفته گذشته که باعث از دست رفتن لالیگا و لیگ قهرمانان شد باعث شده که بارسلونا در فصل آینده بسیار بیشتر از مقدار پیش بینی شده هزینه کند. در حال حاضر باشگاه در حال بررسی شرایط مالی است ولی زوبیزارتا، مدیر ورزشی باشگاه گفته که بارسلونا هم اکنون در موقعیتی قرار دارد که به طور تقریبی میتواند حدود 100 میلیون یورو هزینه کند
برای بررسی این حرف زوبی باید به بررسی منبع این بودجه بپردازیم. در واقع این بودجه از 4 منبع مختلف تامین میشود که بررسی جز به جز این منابع مشخص کننده دلیل اختلاف بودجه این فصل و فصل گذشته است.
منبع اول، بودجه سالانه باشگاه در نقل و انتقالات است که همان طور که راسل در فصل پیش بیان کرد، باشگاه هر فصل بین 30 تا 40 میلیون میتواند هزینه کند.
منبع دوم پول حاصل از فروش بازیکنان است. گرچه باشگاه هنوز کاملا مشخص نکرده که چه بازیکنانی در این فصل فروخته خواهند شد ولی گمانه زنی ها از فروش کیتا، آدریانو و آفلای خبر میدهد. ضمن اینکه مکسول نیز در نیم فصل به فروش رفته است. مجموع این مبلغ چیزی بین 20 تا 30 میلیون به حساب باشگاه واریز میکند که بنا به تصمیم مدیران این مبلغ مستقیما به بودجه نقل و انتقالات اضافه میشود.
علاوه بر آن در هر فصل مبالغی جهت توزیع بین بازیکنان و کادر فنی بابت پاداش قهرمانی ها در نظر گرفته میشود. این مبلغ در فصل گذشته حدود 30 میلیون یورو بود که در این فصل با توجه به از دست دادن لالیگا و لیگ قهرمانان این پول صرفه جویی شده است که با تشخیص کادر فنی و مدیران تیم مبنی بر نیاز تیم، این پول نیز بابت نقل و انتقالات هزینه خواهد شد
آخرین منبع مالی هفته پیش مشخص شد. گواردیولا با دستمزد سالانه 10 میلیون یورو اعلام کرد که در فصل آینده سرمربی تیم نخواهد بود. تیتو نیز گفته که برای تغییر پست از کمک مربی به سرمربی، نیازی به تغییر در مبلغ قرارداد خود نمیبیند. در نتیجه این 10 میلیون اضافه نیز با تایید مدیران باشگاه به بودجه نقل و انتقالات اضافه خواهد شد
با این حساب به نظر میرسد در این فصل باید منتظر اتفاقات ویژه ای در فصل نقل و انتقالات باشیم
مسی با 2 گلی که در مقابل رایو زد تنها 2 گل با رکورد 67 گل گرد مولر در طول فصل 1972-73 برای بایر مونیخ فاصله دارد. در حالی که هنوز 4 بازی بارسلونا باقی مانده است.
"زمان را نمیتوان متوقف کرد. رکوردها برای شکستن ساخته شده اند و اینکه رکورد من توسط مسی شکسته شود یک افتخار است."
"اگر مسی به 68 گل برسد من اولین فردی هستم که به او تبریک میگویم."
"در تاریخ فوتبال کمتر بازیکنی را سراغ داریم که به سطح مسی رسیده باشند."
این صحنه رو یادتون هست؟؟
توی اون بازی تاریخی که بارسا در خاک مادرید ,رئال با نتیجه 6-2 در هم کوبید, وقتی مسی گل به ثمر رساند به سمت هوادارن مادریدی رفت و حمایت خودشو از بیماران سندروم نشان داد.
امروز سالگرد برد 6-2 بارسلونا برابر رئال مادرید در برنابئو است.
این برد بهترین خاطره پپ گواردیولا است, البته بهترین خاطره ما هم هست.
viva barcelona
دیدن گلهای بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : سايت رسمي باشگاه