سلام علیکم علی آقای گلنقل قول:
کار بسیار خوبی رو شروع کردین.
موفق باشی
Printable View
سلام علیکم علی آقای گلنقل قول:
کار بسیار خوبی رو شروع کردین.
موفق باشی
دوستان من میخوام کومودو نصب کنم ولی واقعا گیج شدم
رفتم تو سایتش چند نوع برنامه هست.
یکی اینترنت سکیوریتی 2012 پرو که حجمش 88 مگ هست
یکی اینترنت سکیوریتی 2012 مجانی که حجمش 58 مگ هست
یکی کومودو فایروال
من نمی دنم کدومش رو نصب کنم؟
من خودم از کسپر 2013 استفاده میکنم.به نظرتون از کسپر آنتی ویروس 2013 + کومودو فایروال استفاده کنم خوبه؟
خواهشا کمک کنید.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما کدوم محصول کومودو رو می خواهید نصب کنید اگه کومودو اینترنت سکیوریتی رو نصب کنید که همراهش انتی ویروس هم وجود داره . و اگه کومودو فایروال تنها رو نصب کنید انتی ویروس کومودو رو همراهش ندارید
فکر می کنم اون 88 مگ مخصوص ویندوز 8 هست و 59 مگ مخصوص ویندوزهای قبلی . چون من دو تاش رو دانلود کردم و ورزن 88 مگ روی ویندوز 8 نصب شد البته تفاوتی از لحاظ دیتابیس و اینجور چیزها ندارن و فقط صرفا جهت نصب روی ویندوز 8 بهینه سازی شده
شما می تونید از ترکیبی که گفتید استفاده کنید و فقط باید کمی زمان صرف کنید و صفحه اول تایپیک کومودو رو مطالعه کنید تا هم تنظیمات رو بهینه کنید و هم کمی با defens کومودو و اخطارها و پیامهاش اشنا بشید و هم کمی با فایروال قدرتمندش
موفق باشید
راستش خیلی از کومودو تعریف میکنن.منم گفتم نصب کنم ببینم چجوریه؟نقل قول:
فقط به نظر شما کدوم بهتره؟از کومودو اینترنت سکوریتی استفاده کنم یا کسپر آنتی ویروس+ فایروال کومودو
من چون نسخه آنتی ویروس کسپر نصب هست فکر کنم فایروال کومودو نصب باشه بهتره
نظر شما چیه؟
سلامنقل قول:
سوالهای سخت سخت میپرسید......
1-ببینید استفاده از کسپرسکی اینترنت سکیوریتی، به تنهایی امنیت شما را تامین میکنه.
2- البته این نظر را هم دارم که کومودو هم میتونه امنیت را فراهم بکنه....
3-بنابراین : اگر رایگان نبودن کسپر برای شما باعث ایجاد مشکلاتیست و نکته ای هست که شما را آزار میده. اونوقت میتونید روی کومودو حساب کنید.
4-اما حالا که میفرمایید آنتی ویروس کپسر را نصب شده دارید، میتوانید از فایروال کومودو استفاده کنید. (من فکر نمیکنم تداخلی ایجاد بشه- چون KAV بخش Application Control نداره)
===
در مورد اون سوال که جناب k1lou جواب دادند توضیح بدم که کومودو این سه محصول اینترنت سکیوریتی را داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رایگان
Comodo Internet Security Pro پولی
Comodo Internet Security Complete پولی
اگر حجمشون فرق میکنه به دلیل اینه که دو محصول پولی یکی دو ویژگی دیگر دارند مثل TrustConnect WiFi Security
سلام دوستان
من Comodo Leak Test رو دانلود کردم فقط نمیدونم به چه دردی میخوره و چجوری میشه ازش استفاده کرد؟
اگه یکی بگه فایدش چیه و راهنمای استفادش رو هم بگه ممنون میشم
با سلامنقل قول:
دوست عزیز این صفحه رو بخونید به جوابتون میرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قبلا در تایپیک خود کومودو توسط مهران هم معرفی شده بود که باید صفحات اولیه رو زیر و رو کنید
موفق باشید با تست comodo lesk test:20:
علی جان من سایت رو برای حجمها چک نکردم ( مخصوصا حجم نسخه های پولی رو )اما حجم نسخه ویندوز 8 هم 88 مگ هست من دو تاش رو دانلود کردمنقل قول:
در مورد اون سوال که جناب k1lou جواب دادند توضیح بدم که کومودو این سه محصول اینترنت سکیوریتی را داره:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رایگان
Comodo Internet Security Pro پولی
Comodo Internet Security Complete پولی
اگر حجمشون فرق میکنه به دلیل اینه که دو محصول پولی یکی دو ویژگی دیگر دارند مثل TrustConnect WiFi Security
سلام.دوستان کومودو فایروال ورژن 6 اومد؟
سلامنقل قول:
خیر هنوز منشتر نشده.....
شاید بزودی با پشتیبانی زبان پارسی منتشر بشه. البته باید بگم انشاالله، اگر خدا بخواهد.
این هم تایید نهایی:
محتوای مخفی: Persian
.................................................. .....