بابا سرویس منو همون موقع که پول دادم تا رسیدم خونه فعال کرده بودن ! یک رانجه کردن که دیگه این همه طول دادن نمیخواد . اعصابم داغون شده بمولا کسی پارتی نداره؟ هر یک روز که دیرتر وصل بشه 10 سال پیرتر میشم .
Printable View
بابا سرویس منو همون موقع که پول دادم تا رسیدم خونه فعال کرده بودن ! یک رانجه کردن که دیگه این همه طول دادن نمیخواد . اعصابم داغون شده بمولا کسی پارتی نداره؟ هر یک روز که دیرتر وصل بشه 10 سال پیرتر میشم .
يه كم منتظر بموني قدرش رو بيشتر مي دوني:31:نقل قول:
البته جداي از شوخي رانژه كردن خط فرآيند زمان بري هست اول بايد نماينده محترم مدارك رو آماده كنه بعد صبر كنه يه چند نفر ديگه هم بيان درخواست بدن يه چند نفري كه شدن نامه ها رو ببره مركز مخابراتي بعد اونها هم طي يك عمليات پيچيده حدود 10 دقيقه اي رديفش ميكنن:31:
يكي از سخت ترين وصل شدن ها رو من داشتم داشت به آخر سال نزديك ميشد اگه وصل نميشد مي رفت بعد عيد.
گرامي مي داريم 23/12/88 تاريخ اولين اتصال پارس آنلاين را فكر كنم ساعت 3 بعد از ظهر بود.:27:
به قول دوستمون رانژه شده بود خط خودشون وصل نمي كردند. كلا فكر كنم علاقه عجيبي به منتظر نگه داشتن مشتري ها دارن!
دوستان من تازه 128 گرفتم اولین شب (دیشب) فقط 400 مگ گرفت!!! پاره پاره شد!:41:
سرویسم EP1-3C یک ماهه هست!
والا خودشون که میگن فرستادیم! ولی فکر کنم نفرستادن ! شایدم فرستادن ! من شنبه ثبت نام کردم . با توجه به اینکه 3 شنبه تعطیل بود. و 5شنبه و جمعه هم مخابرات تعطیل! پس فکر کنم باید حالا حالاها منتظر باشم!نقل قول:
دانلود 3 روزم رو میزارم کف کنید:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی روز هم دانلود کردی؟ سرویست چیه؟
دوستان شما موقع دانلود شبانه DC میشید؟
من چند شبه این مشکلو دارم
شما سابقتون خیلی بیشترهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این سرویس شما چند گیگه و چند ماهست؟
میخوام ببینم فرق EP1-3C با EP1-3 چیه.
یا مثلا EP1-5C با EP1-5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]