من براي شادماني به دنيا نيامده ام، [ بلكه ] آمده ام تا كارهاي بزرگ انجام بدهم.
((لودويگ وان بتهوون))
Printable View
من براي شادماني به دنيا نيامده ام، [ بلكه ] آمده ام تا كارهاي بزرگ انجام بدهم.
((لودويگ وان بتهوون))
ایول ! نگاه کنید بچه های کنکور 91 از همین الان داره سر و کلشون پیدا میشه :دینقل قول:
سلام
من از کنکوری های سال 89 نیستم و سال 91 کنکور دارم
به نظر شما از سال بعد برای برای آزمون های تستی
برم قلم چی یا گاج؟
ببخشید اگر جای درست پست نزدم
بگردم ببینم اگه زیادیم یه تاپیک بزنم برا آمادگی برای کنکور :دی
آهان راستی ! به حرف اینا گوش نکن :دی لازم نیست خیلی بخونی فقط از همین الان بگیر کتابا رو مفهومی بخون تا بعدا دوباره کاری نشه و تابستون پیش وقت داشته باشی .
گاج جامعه آماریش افتضاحه ! ضعیف ترینای ما میرن اونجا رتبه میارن . برو قلمچی .
کسی که پدرش موجیه هنوز تا عالمه جبهست توی تیمارستان نگهداریش می کنن باید بچه بره و هر هفته ببینتش و باید با حقوق 300 تومنی کله زندگیشونو بچرخونن نباید سهمیه بگیره؟اون کسی که باباش شیمیایی شده فقط چند میلیون باید خرجه دوا درمونشو بدن و جلوی چشمه خانواده داره جون می ده نباید بهش سهمیه بدن؟اونی که باباش جانباز شده که از زور درد نمی تونه آروم بشه نباید بهش سهمیه بدن؟نمی دونم هر کسی با هر گرایش سیاسی که باشه به این افراد با یه چشم دیگه نگاه می کنه پیرامونه همین کنکور صحبت می کنیم به خاطر همین افراد هست که رفتن.مگه چقدر جای شما رو تنگ می کنن.یعنی همه مسائله شما حل شده فقط سهمیه جانبازا رو حذف کنند کار شما درست می شه؟من با سهمیه بسیح کاری ندارم ولی همین افرادی که رفتن برای همین خراب شده بوده که جوانیشون و زندگیشون رو از بین بردن.نقل قول:
واقعا برای خودم متاسفم.
[QUOTE=ZafMaR;4450592]من هم با اجازه کارنامه ی قلمچیم رو میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
خوش اومدی،اسم شما هم به رده بندی اضافه شد...
آز بحث تاپیک داریم دور میشیم فقط بزار یه ماجرایی بهت بگم یکی از معلمان ما جانباز بود میگفت پسرم من کشت که از سهمیه استفاده کنه ولی من اجازه ندادم چون کاملا ناعادلانه هست بچه ی من که اصلا درس نمیخونه بره دانشگاه و جای شما رو بگیره میگفت اگه میخوان به ما لطف کنن خوب بهترین امکانات اموزشی در اختیار ما بزارن نه این که مستقیم طرف بی سواد هم هست ببرنش دانشگاه اینجا حق من و شما خورده میشه سهمیه جانباز... واقعا تخیلی رتبه میبره بالا طرف تو کلاس ما بود سهمیه داشت صبح میومد سر کلاس میخوابید تا ظهر میگفت من که سهمیه دارم این انصاف ؟!؟! من یکی که اگه کسی به جای من با این سهمیه ها بره دانشگاه نفرینش میکنم :31:نقل قول:
درسته ، حق با شماست ، ولی ...نقل قول:
کسی که پدرش موجیه هنوز تا عالمه جبهست توی تیمارستان نگهداریش می کنن باید بچه بره و هر هفته ببینتش و باید با حقوق 300 تومنی کله زندگیشونو بچرخونن نباید سهمیه بگیره؟اون کسی که باباش شیمیایی شده فقط چند میلیون باید خرجه دوا درمونشو بدن و جلوی چشمه خانواده داره جون می ده نباید بهش سهمیه بدن؟اونی که باباش جانباز شده که از زور درد نمی تونه آروم بشه نباید بهش سهمیه بدن؟نمی دونم هر کسی با هر گرایش سیاسی که باشه به این افراد با یه چشم دیگه نگاه می کنه پیرامونه همین کنکور صحبت می کنیم به خاطر همین افراد هست که رفتن.مگه چقدر جای شما رو تنگ می کنن.یعنی همه مسائله شما حل شده فقط سهمیه جانبازا رو حذف کنند کار شما درست می شه؟من با سهمیه بسیح کاری ندارم ولی همین افرادی که رفتن برای همین خراب شده بوده که جوانیشون و زندگیشون رو از بین بردن.
واقعا برای خودم متاسفم.
شخصی که پدرش جانباز هست ، باید مقداری از وقتش رو برای پدرش بزاره ، مثلا اگه پدرش خدایی نکرده شیمیایی باشه ، باید برای مراقبتهای ویژه ای کنار پدرش بمونه ، خوب این برخی مواقع خیلی سخت میشه ، فرض کن داری درس می خونی ، یهو صدای صرفه می شنوی و از نگرانی کل تمرکزت بهم می ریزه و می ری سراغ پدرت تا کمکش کنی ... ، البته امیدوارم پدر هیچ کدومتون به این دردها دچار نباشه ...
مهم اینه که ( روی کاغذ ) پسر یک جانباز خاص ، مثل جانباز شیمیایی ، وقت و یا درآمدش ( به خاطر وضعیت پدر ) از بقیه کمتر هست ، اما نباید سهمیه بگیره ، باید امکانات رفاهی آموزشی براش بیشتر باشه ، مثلا تخفیف برای خرید کتابهای آموزشی ، کلاسهای آموزشی کنکور که بتونه وقتی که برای پدرش می زاره رو با این کلاسها جبران کنه ...
اما این رو هم در نظر بگیرید که همه ی جانباز ها این وضعیت رو ندارن ، دوست خودم پدرش جانباز هست ، حقوق دانشگاه آزاد با سهمیه داره می خونه ولی وضع زندگیش شاید از خیلی از ما ها بهتره و یا وقتش هم شاید از ما بیشتر باشه ولی به جای اون یکی دیگه از دوستام که پدرش فوت کرده ، با هزار بدبختی یک سال درس خوند تا حقوق دانشگاه آزاد قبول شد و برادرش خرجش رو میده ...
نمیشه تمام حق رو به پسران یا دختران جانباز داد ، دانشجو فقط برای خودش دانشجو نمیشه ، بلکه هدف پرورش نیروی انسانی ای هست که بتونه برای کشور مفید باشه ، نه اینکه بیاد یک مدرکی بگیره و بعد بگن بله این آقا شد مهندس و ...
وقتی کسی با سهمیه می ره توی دانشگاه می شینه ، سطح علمی دانشگاه رو پایین میاره ، و این برای سایر دانشجو ها و یا برای اساتید مشکل ایجاد می کنه ...
بنده شخصی رو می شناسم که با چهارتا صلوات مدرک حقوق گرفته ، تنها امتیاز احمقانه ای که داره اینه که سرباز مخلص بسیجیه !
جدا از مسئله ی جانبازی یا سهمیه ی شهید ، بسیجیها دارن از این وضعیت سوء استفاده میکنن ، حتی بعضی ها هم فقط برای گرفتن سهمیه می رن عضو بسیج می شن ، این موضوع کمی مضحک به نظر میاد ...
به هر حال هرکسی باید مزد تلاشش رو بگیره ، اگر کسی وقت کمتری یا امکانات کمتری برای تلاش کردن داره ، این وظیفه ی دولته که بیاد امکانات رفاهی و آموزشی اون رو بیشتر کنه ( مثل کتاب و کلاس و یا مدرسه های ویژه و مناسب ) تا وقت از دست رفته جبران بشه ، وگرنه خیلیهای دیگه هستن که شاید وضع زندگیشون خیلی بده و امیدشون فقط به دانشگاه سراسریه ولی این موضوعات مانع رسیدن به هدفشون میشه ...
به عنوان یک جمع بندی ، باید امکانات آموزشی و رفاهی به اونها داده بشه نه سهمیه برای دانشگاه ، اما مشکل اینجاست که سهمیه دادن ، راحت ترین و کم خرج ترین راه برای دولته ، پس بهش عمل می کنن ! ...
موفق باشید ...
بچه ها خرید اینترنتی دفترچه سراسری 89 هم فعال شد و میتونید از لینک زیر دفترچتون رو به صورت انلاین خریداری کنید(پرداخت با کارت های عضو شتاب)(اما باید حتما از 16/9 ثبت نام کنید...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://srv15.sanjesh.org/onlinepayment/creditcardlist.aspx
دانلود دفترچه کنکور 89نقل قول:
کد:http://srv12.sanjesh.org/student/
نقل قول:
کد:http://www6.sanjesh.org/download/sar89/sar89d1.zip
رده بندیت اشتباهه تقلب گسترده ای صورت گرفته: دینقل قول:
خوش اومدی،اسم شما هم به رده بندی اضافه شد...
در حق من جفا شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باید پنجم میشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کد پیگیری برای من که دیپلم سال 82 هستم لازم نیست؟
سلام..
من امروز با یکی از بچه هایی که تو کنکور رتبش خوب شده بود صحبت کردم و مشکلمو گفتم...
من از برنامه ی آزمون عقب افتادمو هر وقتی میام میخونم و بعد میبینم که نمیتونم به برنامه ی آزمون برسم بیخیال میشم و نمیخونم
ودست و دلم به درس نمیره..دوستم گفت مشکله تو اینه که واسه آزمون میخونی نه واسه کنکور!گفت الان بشین هر چیو که عقبی
بخون اصلا هر درسیو که دوس داری بخون کم کم خودتو به آزمون میرسونی...
منم فعلا میخوام به حرفش گوش کنم ببینم چی میشه!