ممنون از پاسخگوییتون یه سوال دیگه اینکه مگه 6960 100 هرتز نیست؟چرا پشتش زده 50 هرتزنقل قول:
خواهشا کمک کنید شما اطلاعات خوبی دارید دوست عزیز قیافش اصلا مهم نیست
یه مدل دیگه هم هست ex710 sony بین این دوتا هرکدوم بگید میگیرم انشال..
ممنون از پاسخگوییتون یه سوال دیگه اینکه مگه 6960 100 هرتز نیست؟چرا پشتش زده 50 هرتزنقل قول:
خواهشا کمک کنید شما اطلاعات خوبی دارید دوست عزیز قیافش اصلا مهم نیست
یه مدل دیگه هم هست ex710 sony بین این دوتا هرکدوم بگید میگیرم انشال..
ممنونم, این ریویوها رو هم خوندم البته در این دو مورد کمی ترازو به نفع سامسونگ سنگینتر بود. در حال حاضر و پس از بررسی های کم و بیش فراوان من سه گزینه پیش و دارم که بایستی یکی رو انتخاب کنم :نقل قول:
Sony 40 HX 800 بدون گارانتی با قیمت 2650 (به همراه یکدستگاه بلو ری, ترنسمیتر و دو عینک سه بعدی رایگان)
Samsung 46 C 8000 بدون گارانتی با قیمت 2450
Philips 40 Pfl 9705 با گارانتی با قیمت 2800
البته از لحاظ مشخصات فنی فیلیپس نسبت به دو مورد دیگر برتری محسوسی داره ولی خوب از لحاظ پردازش تصاویر، کیفیت رنگ و تصویر، عملکرد سه بعدی و ... تقریبا در یک سطح قرار دارند.
بر اساس برداشت من از ریویوهای مختلف عملکرد سونی در نمایش تصاویر سه بعدی, همینطور در هنگام استفاده از کنسول های بازی سونی کمی بهتر عمل می کند، کیفیت تصاویر دو بعدی در برخی نظرات رای به برتری سونی و برخی دیگر به سامی داده اند که نشان می دهد تقریبا در یک سطحند, از نظر عمق رنگ مشکی هم ظاهرا این مدل سونی در بین هم رده ها بهترینه، در مورد یکنواخت بودن سطح روشنایی پنل هم هر دو متوسط هستند و باقی قضایا .....
حالا با توجه به جمیع موارد و در نظر گرفتن قیمت از بین این موارد انتخاب مناسبتر کدومه؟
دوستان جدیدترین قیمت سونی مدل nx710 , ex710 رو میخواستم.
-با توجه به مطالبي كه خودتون بهش رسيدين و فكر ميكنم علاقتون سراغ hx بريننقل قول:
حالا با توجه به جمیع موارد و در نظر گرفتن قیمت از بین این موارد انتخاب مناسبتر کدومه؟
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
نقل قول:
-نگران نباشين C6900 يك پنل 100 هرتز با نزخ cmr 400 هستش
-ex710 هم گزينه خوبيه در برند سوني و لي خوب از نظر امكانات پنل هاي سامي گزينه هاي بهتري هستند
من چند روز پیش به پیشنهاد tanhayamعزیز 46مدل 6900رو خریدم واسه شبکه های ایران که واقعا راضی کننده است (کاشکی55اینچ رو خریده بودم 46یکم کوچیکه)چند مرتبه که رفتم نمایندگی ledسری 5سام رو باex710مقایسه کردم نمیخوام بگم خیلی ولی سری5سرتر بودنقل قول:
دوستان سلام ایا از مدلهای جدید ال سی دی سونی مدلی نیومده که هم تیونر داخلی داشته باشه برای کانالهای ایران وهم فلشش کامل باشه مثل سامسونگ وهمه فرمتها رو بخونه؟
-نه عزيز فعلا مدل هاي 2011 نيومدند و چنين قابليتي رو هم نداردندنقل قول:
-يك media player تهيه كنيد
با درود
ایا ال سی دی های سامسونگ توانایی ضبط برنامه در حال پخش را دارند.تا چند دقیقه؟
ممنون
-نه ارش جان اين قابليت pvr در برخي از مدل ها ي C7000 c8000 c9000 وجود داره و در ريجن هاي اروپايينقل قول:
با سلام
قصد خرید lcd 32inch دارم و بودجهام دور و بر 600 تومن
چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنید ؟ (پلاسما یا led هم باشه فرق نمیکنه)
و سوال دیگه که با این پول میشه هیتاچی خرید ؟