والا ما که ۱۶۰۰۰ کارکرد داره تیپ دو مدل ۹۱ چند ماه پیش حدودا صدی ۶ الی ۶.۵ می سوزوند. پس خیلی کمه!
Printable View
والا ما که ۱۶۰۰۰ کارکرد داره تیپ دو مدل ۹۱ چند ماه پیش حدودا صدی ۶ الی ۶.۵ می سوزوند. پس خیلی کمه!
سلام تيپ 2 مدل 89 و 30 تا بيشتر كار نكرده رو چند ميخرن ؟ ميخوام برم ELX بخرم
آقا نظرتون راجبه 206+ یا همون 207 خودمون چیه؟
سلام اتفاقا برا منم اینجوری بود دادم شمع ها رو عوض کردن و تنظیم موتور و یکسری شتشو قطعات کاملا افزایش مصرف برطرف شد بهم گفتن چرا گاز رو بیش از 3 نمیدی به اصطلاح دخترونه راه میبری نمیدونم ارتباط علمیش با این قضیه چطور بودنقل قول:
منظورت پارس elx هست یا سورن elx ???نقل قول:
سلام تيپ 2 مدل 89 و 30 تا بيشتر كار نكرده رو چند ميخرن ؟ ميخوام برم ELX بخرم
من سورن رو داشتم پیشنهاد میکنم قبل از فروش یک دوری با سورن بزنی که بد جور تو ذوقت میخوره کیفت ساخت واقعا افتصاح هس
:n22:
از نظر فنی که همون تیپ 5 هست ولی کیفیت ساختش خیلی بالاست مخصوصا داخل اتقاق ...داشبوردش هم که بسبار زیبا تر از 206 هست ..ولی بنظ من چراغاش خیلی تو ذوق میزنن:n22:..در کل به به تیپ 5 ترجیش میدم..نقل قول:
آقا نظرتون راجبه 206+ یا همون 207 خودمون چیه؟
سلام بعد مدتها وقت کردم برم یه 0-100 همینجوری بگیرم دیدم بنزینی که زدم خوبه 0-100 زدم ببینم چند چندیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جالب هم نیست ولی بدم نبود
با stop watch شد حدود 10.23 - 10.29 ولی استارت خیلی بد بود شیفت 1 به 2 هم خوب نبود با یه دست یه کتلتی مثل نوت 2 دستم بود با یه دستم هم فرمون باید میدادم هم دنده کلا مخم رو اور کلاک کرده بودم که بتونم همه رو باهم انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب نتیجه شد این دنده 1 که روی این نقاشی های کنار جاده ای واستاده بودم ( آسفالت نبود ) که همش هرز گردی شد و نتونست خودشو خوب جدا کنه از زمین و جیییق میکشید فقط تو شیفت 2 به 3 هم اگر رو همون دور 6 دنده داده بودم برد بیشتری کرده بودم و چند صدمی شاید میامد پایین
ولی تو شمالم باید یه تست بگیرم حتما اونجا زیر 10 باید بیاد دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روغن موتور 10w40 بعد از چند کیلومتر باید تعویض بشه؟
سلام
روي 33 هزار تا كه ميخوام روغن موتور عوض كنم ، روغن گيربكس هم بريزم ؟
چي خوبه برا روغن گيربكس؟
نه لزومی نداره روغن عوض کنید ، هر 80 هزارتا یکبار عوض کنید بد نیست .نقل قول:
دوستان سویچ ریموت رو چطوری میشه شارژ کرد یا باطریشو تعویض کرد؟