دوستان نظرتون در مورد عوض کردن 718 ای ایکس با mtx_thx 693 چیه؟ بنظرتون ضرر نمیکنم؟
دوستان نظرتون در مورد عوض کردن 718 ای ایکس با mtx_thx 693 چیه؟ بنظرتون ضرر نمیکنم؟
ممنون. كدوم مدلش رو فرمودين؟نقل قول:
ضمناً فرقش با تايپ e چيه ؟؟؟
چه باكسي و با چه مشخصاتي ميخواد؟ از كجا تهيه كنيم يا سفارش بديم؟؟؟
سامان جان اگه اون اصل باشه و مشکلی نداشته باشه بعیده که کسی عوضش کنه!نقل قول:
داشتم پستهاي صفحه قبل رو ميخوندم در باره فروشنده ها و نصاب ها.........
به خدا راست ميگيد خيليهاشون هيچي بارشون نيست و اگر هم بارشون باشه فقط ميخوان جنس خودشون رو اب كنند و به فكر شما نيستند......... حالا يك داستان طولاني تعريف ميكنم
من 3ماه پيش رفتم تهران به هواي باند كنوود 718..... خلاصه مترو ايستگاه امام خميني پياده شديم و رفتيم.......
مغاره اول: اقا باند كنوود 718 داري**** دارم 85 تومن پشت ابي. پرسيدم امپ ميخواد: گفت نه اصلا
مغازه دوم طرف گفت 75 تومن....گفتم پشت ابيه؟؟ گفت اينا چرت و پرته همشون يكي هستند. پرسيدم امپ ميخواد: گفت نه حتما
مغازه3: باند 718 چرا ميخواي؟؟؟ بيا پاييونير ببر با همين 70 تومن از كنوود هم بهتره. پرسيدم امپ ميخواد گفت اره ....
مغازه4= اقا پشت ابي 85 تومن و پشت مشكي 75 تومن......
بعد گفتم از همين بخرم موقع خريد طرف گفت امپ داري ديگه؟؟؟ گفتم نه..... جواب داد: پش 718 نبر تقويت كننده داخلي داره ضبطت رو خراب ميكنه. بيا كنوود ايكس 693 ببر عاليه.....
بعد من گفتم واسه مالزي هست گفت اره...گفتم چند اهمه گفت.3اهم..... گفتم به ضبط فشار مياره...گفت نه...
منم ديدم اين پير مرده ديگه اين بايد راس بگه....ازش همين رو خريدم 68 تومن... گفت ببين تقلبيش رو ميدن 50 تومن هواست باشه اين اصلي هست.تازه فاكتور شركت هم نشونم داد كه ديگه مطمين بشم.
داشتم برميگشتم يكدفه ديدم روش زده ساخت چين.... رفتم به مغازه داره گفتم مگه نگفتي ساخت اندونزي هست؟؟؟ گفت اره واسه اندونزيه ولي واسه اين كه گمرك گير نده و پول كمتري بدن با برچسب زدن چين.....
منم هرجايي كه روش نوشته بود چين رو ديدم....راست ميگفت برچسب بود
بعد از خريد چندتا از مغازه هاي اطراف رو رفتم ديدم........
بعضيا اين باند ايكس 693 كنوود رو ميدادن 50 تومن بعضيهام 70 تومن!!!!!!!! همشون هم جلدشون شبيه هم بود!!!!!
خلاصه ما اخري از اين مغازه دارا نفهميدين فرق كنوود ايكس693. 50 تومني با 70 تومنيش چيه!!!! 718 به ضبط فشار مياره يا نه....
حالا بعد گذشت 3ماه بررسي كردم فهميدم
1= تو دفترچه ضبطم نوشته بود ..... باند با تقويت كننده داخلي به امپ ضبط فشار مياره و نبايد استفاده بشه....
2= باند كنوود ايكس 693 فقط چيني داره...همين چينيش رو نت ميفروشن 100يورو تو سايت امازون و....
3=718 هر چي تو بازاره تقلبي هست اصلا ديگه چند ساله توليد نميشه...... تو سايتهاي خارجي هم نميفروشند...
مگر اونهايي كه از قديم داشته باشند كه زير 110 تومن نميدن
ببخشيد خيلي طولاني شد...... ولي من حداقل 8تا مغازه رفتم... ولي در بالا 4تاش رو گفتم
نقل قول:
SWS-1243D
300 watt rms
4 ohm
تايپ s بالاتر از تايپ e هست و اينكه خوش صداتره
رده بندي محصولات الپاين اينجوريه :
X
R
S
E
تايپ s بيشتر كيفيتيه مثلا تايپ R قدرتيه
باكس سيلد خوش صدا و كيفيتيه باكس پرتد كوبش ييشتر و فدرتيه بستگي به صليقه شما داره ولي اگه تايپ s گرفتي به عقدي من سيلد بساز تا از كيفيت لذت ببري
داداش همین مورد رو من یک ماه پیش باهاش برخورد کردم.گفتیم بریم 718EX بگیریم نتیجه اینکه چند تاشون قیمت داد ن86-87 البته با گارانتیه نت الکتریک. من هم که مونده بودم اصل یا تقلبی یه مغازه دیدم که همش کنوود داشت نمایندگی بود. رفتم داخل گفتم 718EX چند؟ گفت:98!!:18: ماهم که مونده بودیم چه کار کنیم گفتیم اصله دیگه؟ گفت آره .ما نمایندگی هستیم .با گارانتی نت الکتریک.دیدم کارت گارانتیش مثل همون هایی که تو مغازه های دیگه دیدم.گفتم چجوری تشخیص بدیم اصل یا تقلبی؟ گفت رویه گارانتی نت الکتریک جدیداُ یه هولوگرام میزنه اون اصله!! بالاخره نگرفتم و دست خالی برگشتم.نقل قول:
سلام دوستان
نظرتون راجع به ساب 1202 JBL چیه؟؟؟ قیمتش؟؟؟ اگه موافق هستید مشحصات باکس مورد نیازش رو هم اعلام بفرمایید.
فکر کنم از آلپاین سری S ارزون تر در میاد و 300 وات هم قدرت داره.
اینا رو دارم:
Rear Stage : JBL 953
Real Stage Amplifeir : Cadence Xenith Xa175.2
Front Stage : Cadence FXS6534i
Front Stage Amplifier : Mafco m42-f
----------------------------------------
اینا رو هم اضافه میکنم
Headunit : Kenwood x7016
SubWoofer : JBL 1202 D in a Sealed Encloser
Subwoofer Amplifier: Kenwood 8104
1202 هم خوبه ولي به پاي الپاين نميرسه باز نظر خودتهنقل قول:
قیمتش رو نگفتی عزیز دل برادر ؟؟؟ راستی نظرت راجع به کل سیستم چیه؟نقل قول:
با اجازه سعید جان من قبلآ که قیمت داشتم بین 70-80 بود به نظرم منم آلپاین بگیر بهتره.نقل قول:
قیمتش رو نگفتی عزیز دل برادر ؟؟؟ راستی نظرت راجع به کل سیستم چیه؟
<<توصیه مهم>>قابل توجه کسایی که می خوان برن کنوود 718 بگیرن باید بگم که نمونه ویتنامی یک آشغال به تمام معنا هست جالب اینه که با 4 تاش(718 نمونه ویتنامی) روی یک پزو 405 با آمپ کنوود ام845 تست شد واقعآ نتیجه افتضاح بود صداش حتی به نصف 2 تا 718 اندونزی با آمپ پایونیر جی ام 3300تی هم نمیرسید!
توصیه می کنم به هیچ عنوان 718 اونم از نوع ویتنامی نخرین که 20 تومنم نمی ارزه و کلآ دور این کواکسیال رو خط بکشین به جاش برین طرف ام تی ایکس - ارت کوئیک - جی بی ال - کدنس.