اگر هاردی یک درایوش سرعتش خوب باشه ولی درایوهای دیگش مشکل سرعت داشته باشن نشونه چیه؟
Printable View
اگر هاردی یک درایوش سرعتش خوب باشه ولی درایوهای دیگش مشکل سرعت داشته باشن نشونه چیه؟
یعنی در حین کار کردن هم صدا میده یا نه ؟نقل قول:
این مشکل یا با دیفرگمنت حل میشهنقل قول:
یا از ویندوزه
یا ویروس
یا از بدسکتور
تعداد درایوهاتون زیاده ؟
چند تا هارد دارین ؟
آقا من تو standard cmos featuets رفتم و ديدم تمام تنظيمات رو Auto هست ! بعد گفته بود اگه F3 رو بزنم ديوايس جديد رو براي بوت پيدا ميكنه كه زدم و همينطور هم شد . هارد و دي وي دي و سي دي رايتر رو شناخت . سيو كردم و ريستارت شد امـــــــــــــــا :نقل قول:
بوق اول بوت رو زد . بعد براي بار دوم دوتا بوق زد و با يه زره مكس يه بوق ديگه !!!! و نوشته بود f1 رو بزن براي ادامه ! كه زدم و بالا اومد ويندوز و ديدم سي دي رايتر رو شناخته . ولي هروقت ريستارت كردم همين روش تكرار ميشد !! و فاصله زماني كه ويندوز بياد بالا طولاني شده !!!!!!! تا اينكه دوباره تنظيمات رو به حالت Auto برگردوندم و دوباره همون آش و كاسه و درايو سي دي رايتر محو شد !!!!!!!!
تنها راهي كه الان به فكرم مياد اينه كه يه بار ويندوز رو استفاده كنم . چون بادم مياد يه بار از برنامه acronis cd boot استفاده كردم ولي بك آپ نگرفتم و فكر ميكنم اون تاثير گذاشته باشه روي تنظيمات !!!
یکم از این پست گذشته و من زیاد یادم نیست شما الان یک هارد ساتا داشتین و دو تا درایو اپتیک ide درسته ؟نقل قول:
نقل قول:
کسی نبود؟:13:
خیر در حین کار صدا نمیده(البته قبلنا میداد چون جاشو عوض کردم دیگه نمیده)
پس مشکلی نداره هاردتون به احتمال زیادنقل قول:
البته مشکلمو قبلا هم مطرح کردم حتی سیستم رو هم عوض کردم و فرمت سطح پایین هم کردم و کابل های ساتا هم عوض کردم با HDD Regenerator هم چیزی نشون نداد هارد 2 تا اینترنال دارم و یه اکسترنال و قبلا هم اینجوری نبود سرعت کار کردن باهاش خوبه حتی روش ویندوز هم نصب میکنم و مشکلی نداره و بازی هم حتی روش میریزم و لگ نمیندازه اما فقط وقتی روش چیزی کپی کنم سرعتش خیلی پایینه 4 تا 10نقل قول:
تعداد درایو هم که قبلا 2 تا بود الان به 6تا تقسیم کردم و فایلی هم توش ندارم
ویروس چطور تست کردین ؟نقل قول:
دیفرگمنت چی گردین ؟
بعد یک مدت بیکاری سیستم میخواین عملیات کپی رو انجام بدین این موضوع تشدید پیدا نمیکنه ؟
دیفرگ شد مگه هارد خالی هم به دیفرگ نیاز داره؟ ویروس هم که انتی ویروس اخرین ورژن با اخرین اپدیت فول اسکن
عملیات کپی هم همیشه یه جوره در هر ساعتی که بخوام انجام بدم اول با سرعت بالاست که 60 تا 120 رو نشون میده بعد از وسط کپی میشه 5 تا 10 و خیلی کپی وقت گیر میشه توی اون یکی سیستم هم که وصل کردم همینجوری بود ولی اون یکی هاردهام اینجوری نیستند