می تونی خودت حجم دانلود شبانه ات را از آسیا تک بگی ؟ با چه سرعتی ممنوننقل قول:
Printable View
می تونی خودت حجم دانلود شبانه ات را از آسیا تک بگی ؟ با چه سرعتی ممنوننقل قول:
مخابرات...نقل قول:
اصلا مشکل اینه که برای دکور توی سایت سازمان تنظیم گذاشتن!و هیچ شرکتی رو مجبور نکردن که اینترنت ملی ارایه بدن.نقل قول:
اینترنت ملی به تنهایی جمع شد دیگه چیزی به این اسم نیست قراره اینترنت و اینترانت ترکیب بشه که الان اکثر شرکت ها ترکیب کردن تنها دلیلی که بعد تورم هزینه اینترنت افزایش پیدا نکرد همین بود
البته خود مخابرات چند ماه آینده سرویس خواهد داد به اسم کمبو که تعرفش از اینترنت معمولی مخابرات گرون تره :n18:
این هم تعرفه به صورت اختصاصی براتون می زارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا قیمتش خیلی مناسبه دیگه برای چی n تومن به این شاتل میدی؟ :n02:نقل قول:
سلام.نقل قول:
همونطور که تو صفحات قبل هم گفته شده، حجم قابل دریافت در ساعات شبانه، برای تمامی سرویسها (سرعتها) یکسان هست و بعد از دریافت اون مقدار (که دقیقا مشخص نیست، ولی حدود ۱ الی ۳ گیگابایت بایت هست) محدود میشید و مدتی رو (یک هفته تا ده روز برای بار اول) باید با سرعت شگفتانگیز 8KB/sec دانلود کنید. (اگه حوصلهشو داری یه نگاه به صفحات قبل بنداز).
در مورد اینکه در مرکز مخابراتی شما سرعت بیشتر از ۲۵۰ بالاتر نمیره، احتمالا منظور شما کیلوبایت بوده که معادل سرویس ۲ مگابیت بر ثانیه است که با این تفاسیر، در کل خیلی فرقی برای شما نمیکنه.
یه مطلبی راجع به مخابرات دیدم که عینا نقل قول میکنم تا همین شاتلو حلوا حلوا کنیم
تا حالا نشده یه تیکت بذارم و خیلی سریع و مودبانه جواب نگیرم.طرز بیان و برخورد کارمندای شاتل خوبه.حالا سیاستهای بازاریابی و به حداکثر رسوندن سود شرکتو کاری ندارم.نقل قول:
برای نخواستن هم آزاد نیستیم!
متاسفانه من گول تبلیغات ADSL مخابرات رو خوردم و مدتیه که از این سرویس استفاده میکنم. فیمت ارزون تر این سرویس در مقایسه با سرویس های دیگه باعث شد ترغیب بشم تا ازش استفاده کنم.
متاسفانه یکی از بی کیفیت ترین چیزهاییه که تجربه کردم. گاه و بی گاه قطع میشه. زنگ میزنم پشتیبانی و اونجا یه عده آدم بی تربیت از خود راضی و بی سواد نشستن و در این حد بلدن بگن که مشکل از طرف ما نیست! فوقش بگن مودم رو خاموش روشن کنید!
یه بار ۱۲ روز اینترنت قطع بود تا اینکه شخصا سه بار رفتم خود شرکتشون نشستم تا مشکلم حل شد.
حالا رفتم سایتشون که تازه راه افتاده ببینم چی داره، قسمت سوالات متداول رو میخونم، نوشته:
بعد از فعال شدن اینترنت خط شما، اگر قبل از اتمام یک دوره اقدام به جمع آوری کنید، مبلغ ۵۰۰۰ تومان جریمه می شوید. برای بعضی از تعرفه ها در شرایط خاص جریمه در نظر گرفته شده است که آن را می توانید هنگام تغییر تعرفه در قسمت توضیحات مشاهده کنید.
یعنی اگه از سرویس مزخرف ما راضی نیستید حق ندارید آزادانه انصراف بدید. ما شما رو جریمه میکنیم اگه بخواید برید!
جالبه! آزادانه انتخاب میکنیم که از سرویسشون استفاده کنیم، اما اگه خوشمون نیومد آزادانه نمیتونیم بابت چیزی که براش پول هم میدیم، استفاده نکنیم!
سلام سرعت دانلود سرویس نامحدود 256 اوایلش چقده؟
lمن الان 2مگ دارم 10گیگ در ماه ساعت 1 تا 8 صبح رایگان حداکثر 3 گیگ دانلود دارم ولی باسرعت 4 مگ میتونی بیش از 5 گیگ دان داشته باشینقل قول:
چون به سرعت بالا نیاز دارم...مخابرات ما تا 2مگ سرویس میده!!نقل قول:
====
الان هم یه ساعته نت ترکیده!!
سرویس 8مگ»
برای بقیه سرعتا افت شدیدی داشته الان؟
سرویس به اصطلاح نامحدود شاتل! بخونید جالبه!!
برگرفته از وبلاگِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نامحدود یعنی چه؟
نا محدود یعنی چه؟ از شما میپرسم، سرویس نا محدود یعنی چه؟
حالا استدلال شنیدنی شاتل
شاتل: حجم دانلود شنا نامحدود هست ولی سرعتتون دارای محدودیت است! (البته کل سرویس هم ممکنه معلق بشه!)
من: سرعت من 128 کیلوبیت هست کاملا مشخص است یعنی دانلود با سرعت 16 کیلوبایت تضمین شده است!
شاتل: خیر اگر شما از حد (نا)مشخصی بیشتر دانلود کنید شاتل سرویس شما رو محدود خواهد کرد
من: مگه میشه! سرویس من نامحدود هست! من فقط بخاطر نامحدود بودنِ این سرویس 6 ماه حق اشتراک پرداختم، اینج
شاتل: دانلود شما نامحدود هست، ولی سرعتش محدود است!!!!!!!!!!!!!!
من: (خنده ام گرفته) رو چه اصلی؟
شاتل: فیر یوز پالِسی
من: جانم! فیر یوز؟ روی سرویس نامحدود! من سرویس نامحدود گرفتم که باهاش دانلود کنم! حالا شما میگی نباید! تا چقدر اجازه دانلود دارم؟
شاتل: نمیدونم (!)
من: چقدر سرعتم میاد پائین؟
شاتل: نمیدونم (!)
من: الان رسیده به 5 کیلو بایت! وارد محدوده دایلاپ شدم! جدولی؟ سقفی چیزی؟
شاتل: ما چیزی در دست نداریم (دروغ میگفت به گمونم!)
شاتل، من، شاتل، من، شاتل، من، شاتل، من و نهایتا
امور مشترکین شاتل اصفهان: من بیشتر از این نمیتونم خط رو بخاطر شما مشغول نگه دارم متاسفم!
من: منم اینقدر تناقض گویی میکردم متاسفم میشدم!
خداحافظ
خداحافظ
تق!
با عصبانیت اومدم روی نت و شروع کردم به جستجو
یک مورد
دو مورد
سه مورد
چهار مورد
...
به به انگار مشکل عمومیه!!!
با جستجو در سایت شاتل بلاخره این تبصره پنهان از دید مشترک رو پیدا کردم
در هیچ کدوم از مراحل خرید، اطلاع رسانی، تبلیغات و ... کوچکترین اشاره ای به این قانون نشده بود، مطمئن باشید اگر در اروپا یا امریکا بودیم الان مدیریت شاتل در دادگاه با من سر و کله میزدن (و 100درصد هم محکوم میشدن و آبروی این شرکت میرفت) منتها ایران؟
فعلا کاری که میتونم بکنم اطلاع رسانی هست!
نکته جالب این که قبلا مثل همین کلاهبرداری که در موردش صحبت شد توسط ایرانسل صورت گرفته بود! و من باز هم یکی از قربانیان بودم! (به جاش به اونم میپردازیم)
در سایت شاتل در قسمت خدمات در بخش ای دی اس ال 2 پلاس در انتهای صفحه به عبارت Fair use policy بر میخورید که با چیره دستی از دید مشترک احتمالی مخفی مانده است
نکته جالب کلی گویی ها و مبهم نویسی ها در این مطلب است، توجه شما را به متن کامل این ماده جلب میکنم (توجه عکس ها به عمد توسط شاتل کوچک شده است من بی تقصیرم)
در ادامه مطلب
کاربر گرامی،
اگر جزو مشترکین بدون محدودیت استفادهی شرکت شاتل هستید، این قانون به سرویس شما اعمال میشود.
چرا Fair Use Policy؟
هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز است. بیگمان اطلاع دارید که خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراکگذاری شده به مشتریان ارایه میشود. حال آن که شرکت شاتل از رویهها و عرف معمول شرکتهای اینترنتی در کشورهای پیشرفته تبعیت نمیکند و برای افزایش خوشنودی مشتریان، ضریب اشتراک گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی کاهش داده است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایلهای پرحجم یا استفاده از نرمافزارهای Peer-to-Peer کنند، ممکن است مصرف بالای پهنای باند منجر به کاهش پهنای باندی شود که شما از آن استفاده میکنید. چه آن گاه، این موضوع میتواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.
آیا این قانون من را نیز در تحت تاثیر قرار میدهد؟
اگر شما از نرمافزارهای به اشتراکگذاری فایل استفاده نمیکنید یا اقدام به دریافت فایلهای حجم نمیکنید، این قانون شما را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن که اگر از نرمافزارهای یادشده استفاده میکنید، خواهشمندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش از حد مجاز، تحت تاثیر این قانون قرار گیرید.
اگر مصرف من بالا باشد، چه رخ میدهد؟
اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشکلی ندارد، مگر آن که الگوی مصرف بالا به صورت یکنواخت تکرار شود.
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، می¬توانید از سرویس¬های اختصاصی شاتل استفاده کنید، در غیر این صورت و ادامه روند مستمر مصرف بالا، شاتل برای حفظ حقوق چندین هزار کاربر دیگر، ناگزیر از محدود، معلق یا مسدود کردن سرویس شما خواهد بود.
برای آن که موضوع کاملا” شفاف شود، در این جا یک مثال عینی آورده شده است. فرض کنید نمودار مصرف یک کاربر با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه در یک شبانه روز به شکل زیر باشد:
تصویر شماره ۱: یک کاربر با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه که در اکثر مواقع از عمده ظرفیت خود استفاده کرده است
و این روند مصرف به طور متناوب در روز¬های متوالی تکرار شود. از آن جایی که استفاده متناوب همانند تصویر بالا، هم ارز و معادل با استفاده از یک سرویس اختصاصی (dedicated) است، شاتل با توجه به قوانین ّ”استفاده عادلانه” (Fair Use Policy)، هزینه¬ای برای مصرف مازاد مشترک از وی دریافت نخواهد کرد، اما مجاز خواهد بود برای حفظ حقوق سایر مشترکین، با در نظر گرفتن قوانین وضع شده توسط سازمان تنظیم مقررارت رادیویی کشور، اولویت سرعت را به کاربرانی اختصاص دهد که مصرف متعادل¬تری داشته¬اند.
لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن است سرعت مشترک تا یک دهم سرعت اسمی وی کاهش یابد. بی¬گمان، این کاهش سرعت در صورت رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره میزان مصرف سایر کاربران قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.
گفتنی ست، مشترکینی که الگوی مصرف ایشان مشابه تصویر شماره ۱ و ۲ و به صورت متناوب باشد و تمایل نداشته باشند مشمول قوانین “استفاده عادلانه” (Fair Use Policy) شوند، می توانند از خدمات سرویس های اختصاصی (Dedicated) بهره مند شوند.بیان این نکته در این جا ضروری است که قیمت سرویس اختصاصی ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه مطابق با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۲٫۲۰۰٫۰۰۰ ریال در ماه است (در حالی که سرویس اشتراکی شاتل برای ART1 با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه با قیمت ۲۸۰،۰۰۰ ریال در ماه ارایه می شود).
تصویر شماره ۲: یک کاربر با سرعت ۱۹۲ کیلوبیت بر ثانیه که در بیشتر مواقع از بخش قابل توجهی از ظرفیت خود استفاده کرده است از همکاری شما کاربر گرامی، صمیمانه سپاسگزاریم.
تصویر شماره ۲: یک کاربر با سرعت ۱۹۲ کیلوبیت بر ثانیه که در بیشتر مواقع از بخش قابل توجهی از ظرفیت خود استفاده کرده است از همکاری شما کاربر گرامی، صمیمانه سپاسگزاریم.