وای به روزی که نمک بگندد
وقتی مخابرات بپوکه بقیه هم باهاش میپوکن:n02:
Printable View
وای به روزی که نمک بگندد
وقتی مخابرات بپوکه بقیه هم باهاش میپوکن:n02:
دوستان شاتل بهم پیشنهاد داده چون بسته ات تمومه میتونی تو این دوره از 200مگ ترافیک هدیه استفاده کنی منظورش از این دوره دقیقا چیه؟ینی من سه ماهم تموم شده،سه ماه بعدی هم داره این200مگ را برا خودش جدا.
با این هدیه که شبانه مشکل پیدا نمیکنه.اگه شبانه نداره بگید همین حالا شارژ کنمش.
اگه یه گیگ شارژ کنی یه گیگ هدیه می ده تا 3 بهمن.بعد این طرز خاصی نداره که بعد بگه فلان جور باید شارژ می کردی..
200مگو بعد از پایان 6گیگ ترافیکت به صورت هدیه بهت میده و هیچ مشکلی برات ایجاد نمی کنه اما فقط 1 بار میتونی تو دورت از این 200مگ استفاده کنی(در کل مفته بگیری ضرر نمی کنی:n09: )نقل قول:
و برای خرید اون 1 گیگ راحت برو یه بسته 1گیگی رو انتخاب کنو بخر همین (فقط به جای 1 گیگ برات2 گیگ شارژ میشه:n02:)و این بسته رو هر تعداد که خواستی میتونی بخری و قابل انتقال به دوره 3ماهه بعد هم هست :n10::n12:
سلام دوست مننقل قول:
تو هر دوره ای میتونی بعد از اتمام ترافیکت از این 200 مگ استفاده کنی .. نه اشکالی نداره همچنان از شبانه میتونی استفاده کنی
بله سه ماه بعدی هم بعد از اتمام ترافیک دوباره میتونی ... نه من یع دف 6 گیگ خریدم که 6 گیگ دیگه هم هدیه داد که همش هم به دور بعد انتقال پیدا کرد:n02:
قبلش آپ و دان بین بیست و بیست و یک نوسان داشت ولی الان دا نشده هیجده و آپ استریم هم نویزش روی هفت هستش :|نقل قول:
حالا از ما انکار که بابا کل خونه رو چک کردم از اون نبوده از اونا اصرار که از توی خونس عملا به گردن نمیگیرن ولی از وقتی سرویس گیم فعال شده سرعت کم شده کیفیت کم شده نویز هم که قربونش برم دو تا دیگه زیاد بشه باید با نت خداحافظی کنم :(
سرویسمم 128 اکو هستش توی شهر ما فعلا بعد از گفت و گویی که با شاتل کردم بالاترین سرعتی که داده میشه همین 128 هستش که روی دو مگ بستس :/ چون میخواستم چهار مگ بگیرم که گفت نمیشه و مشکل از اصفهانه و از این حرفا
Sent from my HTC One X using Tapatalk
سایت iranfilm *یلتر نیست...خب از این سایت هر چقدر دانلود کنی شاتل محدودت نمی کنه!؟...چون طبق گفته ی شما محدودیتی برای سایتای داخلی در کار نیست؟!؟:n13:نقل قول:
*تا الان حول حوش 27گیگ ازین سایت دانلود داشتم.
*طرحم آرت3
32 گیگ رو رد کنی سرعتت میشه 64 :n02:نقل قول:
40 گیگ رو رد کنی میشی دیال آپ:n08:
ماه پیش منم این سرویس آرت 3 رو داشتم:n06:
آخه صحبت اینجاست که هیچکدوم از بندهای اون مصوبه رو عمل نمیکنن حالا نمیدونم به قول شاتل اون هم باید بهشون ابلاغ بشه یا نه؟!نقل قول:
ظاهرا اینا منتظرن تا همه شرکت ها اینترنت رو از اینترانت تفکیک کنن بعد ابلاغ کنند که اگر بخوان اینطوری پیش برن احتمالا یک چند سالی طول بکشه و اعتبار اون مصوبه هم باطل میشه!! ولی الان برای شرکت هایی مثل شاتل که تفکیک کردند باید این قانون اجرا بشه. تا جاییکه من میدونم اینها پهنای باند اینترانت رو به قیمت بسیار اندکی میخرن و بعد به مشتری میفروشن 5000 تومن! در حالیکه اینترانت رو باید بدن 400 تومن. حالا حساب کنید این وسط چه سود هنگفتی میبرن. البته ما قطعا مخالف سود ISP ها نیستیم ولی خودشون هم باید انصاف داشته باشند مگر حتما باید زور بالای سرشون باشه تا عادلانه رفتار کنند؟نقل قول:
راستی این طرح 3 ماهه 9 گیگ 25 تومان مال شاتله یا مخابرات؟ :n13:نقل قول:
سلام دوستان من اینترنت اسیاتک دارم میخام شاتل بگیرم میخام بدونم حجم دانلود شبانه سرویسهای مختلفش چقدره وتو مرکز مخابراتی ما هم سرعت از 250 بالاتر نمیره جواب بدین ممنون میشم.