باید رو چند بره؟نقل قول:
و اینکه الان خط من رو چند مگ بسته شده؟
Printable View
باید رو چند بره؟نقل قول:
و اینکه الان خط من رو چند مگ بسته شده؟
نقل قول:
وضعیت خطت زیاد جالب نیست ولی این نویز نویزی نیست که باعث قطعی شما بشه
مارک مودمت هم مارک زیاد خوبی نیست.. من در این دست مودمها مشکلات سخت افزاری کم ندیدم.
بهت پیشنهاد میدم یه مودم جور کنی برای چند ساعت بذاری سر خط ببینی مشکلت همچنان وجود داره یا نه
مودمم برا 7 8 سال پیشه و تا حالا راحت کار دادهنقل قول:
الان به یکم تغییر تو سیم کشی snr رسید به 14
به چند برسه بهتره؟
اون snr که 38هم میشه باشه....نقل قول:
اگر از سر خط تست گرفتی با مودم اومد بالا میزان snr سیم کشی داخلی مشکل داره شک نکن.
14هم باعث قطعی نمیشه
دقت کن از کنار سیم تلفن هم سیم برق رد نشده باشه چون خیلی تاثیر منفی داره
شما جلز و ولز نفرمایید. شب دراز است و قلندر بیدار. صلاح مملکت خویشان خسروان دانند.نقل قول:
اما سوال اینه کسی که با این تغییر پارس مشکل داره و میاد شش ماه دیگه تمدید می کنه بعدش اعتراض کنه دیگه چه فایده ای داره الان که معترض بود اقدام فایده داشت اون موقع فایده نداره. امیدوارم هر کسی هر کجا که هست از اینترنتش لذت ببره. بالاخره روزیه هر کسی میرسه یکی از پارس یکی فن آوا یکی شبانه ایرانسل. ....
خوب الان اگه 14 باشه بازم افت سرعت امکان داره؟نقل قول:
افت سرعت خیر زیادربطی به این داستان snr نداره ( تا حد زیادی)نقل قول:
مشکلات سرعت در 99% موارد برمیگرده به isp
برای چک کردن این مورد هم می تونید با پشتیبانی تماس بگیری ببینی چی میگن
بیشترین موردی که باعث افت سرعت میشه همین موردی که خدمتون گفتم
خوب اینا اگه ببینن طرف یکم ناقصه اطلاعاتش میپیچونن بهشون چی بگم؟نقل قول:
برای اینکه چی بگی من به یه سری اطلاعات نیاز دارمنقل قول:
1-سرعت دانلود شما در زمان افت سرعت روی چند میاد؟
2-سرویسی که خریداری کردید سرعت اسمیش چنده؟
3-آیا دانلودتون رو با نرم افزارهای دانلود انجام میدید (مثل IDM)
4-از ویروسی نبودن سیستم خودتون اطمینان دارید و با سیستم دیگه ای هم وصل میشید به اینترنت (مثل گوشی یا تبلیت) باز هم مشکل افت سرعت حس میشه؟
5-از دانلود در سایتهایی ماننداین (سافت98) (گوگل کن) افت سرعت دارید کماکان یا ن هسرعت خوب و ثابته
6-از دانلود از سایتهایی مانند php.net سرعت دانلود شما به چه شکل هست؟
7-از چه نرم افزار دانلودی استفاده می کنید؟
موارد به دقت جواب بدید
جالبه برام که چطور بعضیا که نمیخوام اسم ببرم از ما... خودشون اطلاعات سری میکشن بیرون و با اعتماد به نفس تمام توی فروم قرار میدن که اونایی که تخلیه کردن و بقیه رو تشویق به تخلیه میکردن حالا پشیمون شدن ولی نتونستن برگردن استفاده کنند، سوختن و جلز ولز و این حرفها :n08:.
همینجا اعلام کنم بنده که تشویق میکردم برای عدم تمدید قرار داد دوستان و حتی تخلیه خط. 10 روز از اینترنتم مانده تا آخر استفاده میکنم و بعد تخلیه میکنم تصمیمی هم نداشته و ندارم ذره ای به نفع پارس زودتر از موعد تخلیه کنم :n06:
برای دوستانی هم که یک شبه رنگ عوض کردند بگم تف سر بالا انداختید. چندماه دیگه که همه جا 1/2 اجرا شد یا به کل پولی شد کاسه چه کنم چه کنم دست میگیرید ولی دیگه کسی نیست که همراهی کنه باهاتون. بقیه امروز رو یادشون میاد :n06:
از قدیم گفتن خلایق هر چه لایق.
الان حس زرنگ بودن رو دارید ولی توهمی بیش نیست، زرنگ واقعی "واق آنلاین" است و نه شما. :n09: