شما از سرویس قبلتون نمونده ؟ تخلیه کردین؟نقل قول:
هر کس اگه تا یکی دو روز پیش تمدید میکرد همچنان دانلود شبانه داشت . پس اینطوری هم نیست که بگیم پارس آنلاین دانلود شبانه نداره
Printable View
شما از سرویس قبلتون نمونده ؟ تخلیه کردین؟نقل قول:
هر کس اگه تا یکی دو روز پیش تمدید میکرد همچنان دانلود شبانه داشت . پس اینطوری هم نیست که بگیم پارس آنلاین دانلود شبانه نداره
داداش پارس آنلاینی رو میگه که در راستای رضایت مشتری ها شبانه رو حذف کردنقل قول:
پ ن پ: دوستان دقت کنند تبلیغات تو انجمن خلاف قوانین هست:n02:
من فقط 1 بار سرعت بالا 100 بود شبانه اون شب بیشتر حجم خورده بودن و هر کاری کردم پس ندادن ! :n34:
میگم مدیرا بیان اونایی که از پارس تمیدید یکساله کردن بن کنن :n31:
رفیق داری زیاده روی میکنیانقل قول:
Sent from my HUAWEI G730-U10
مگه كلا چند درصد يكساله ها تمديد كردند و چند درصد نتشون توي اين بازه تموم شده كه ميگيد سود كرده!!!!
دزد آنلاين از همين حالا هم بايد نگران تخليه هايي باشه كه از بعد اين تاريخ مثلا 1-2 ماه ديگه صورت ميگيره باشه!!!!اگه طرحي براي كاربران قديم نداشته باشه!!!بايد منتظر سيل دوم ريزش و تخليه از سوي كاربران قديمي اش باشه!!!!به اميد نابودي اين دزد خبيث
من خودم سوزوندم چند ماهو
Sent from my HUAWEI G730-U10
من یه فرصت طلب هستم که یک روز قبل سرویس ام سوزوندم و 6 ماهه گرفتم:n02:نقل قول:
وقتی برای مشترکین جدید نداره یعنی حذف کرده دیگه:n02:
اما منکر این نیستم که فعلا پارس از صبانت با شرفتر
یکی اعلامیه اش
دومی اینکه برای کاربرهای قدیمی شبانه رو نگه داشت
من واقعا موندم این طرح کم کردن 1/3 به ذهن کدوم آدم احمقی تو دزد انلاین رسیدهنقل قول:
یعنی اینا دارند گیگی 1200 حساب میکنند
خوب طرف میره
یک شرکتی که شبانه رایگان داره مثل اسیاتک و فناوا یا مخابرات و....
صبانت میگیره که میتونه حداقل دو برابر روزانه دانلود کنه بعدش هم قطع نمیشه بلکه میاد رو 16
میره شبانه ایرانسل میگیره که گیگی 400 درمیاد
میره 3500 میده به شاتل که حداقل 30 گیگ شبانه میتونه دانلود کنه
میره های وب که با طرح فشفشه گیگی تقریبا 800 تومن درمیاد
آخه با کدوم فکر اقتصادی این کار کردند مثلا کاربر چرا باید از پارس آنلاین سرویس بگیره
شبانه که نداره روزانه هم که قیمتش مثل بقیه هست (تازه هم سرعت روزانه هم پینگش مزخرفه)
یک دعا میکنم همتون آمین بگید: خدایا یک پولی به ما بده اگر هم ندادی ندادی حداقل یک عقلی به این ریس پارس آنلاین بده:n02:
کاری ندارم پارس آنلاین خوبه یا بده ولی مثل این که بعضیا قبل از تبصره پارس تخلیه کردن بد دارن میسوزن :n09:
دقیقا همینطوره . جمعه و شنبه که خبر تبصره اعلام شده بود این تاپیک شده بود شلوغ ترین تاپیک فروم که اون دسته از کاربرای تخلیه کرده جلز ولز میکردن که بقیه تمدید نکنن :n02:نقل قول: