100% همینطوره.نقل قول:
Printable View
100% همینطوره.نقل قول:
خب اخرش چی سال بعد میخواد چیکار کنه یه بار جست دو بار جست سه باره دیگه بای بای داره
Sent from my HUAWEI G730-U10
باید پردازنده ی دستگاه، و سری ساخت سخت افزار (hardware version) رو بررسی کرده و بر طبق اون، اگر build ـی از openwrt وجود داره به صورت پیش-ساخت که استفاده کنید؛ اگرم نیست، بنا به سری پردازنده ی دستگاهتون، طبق آموزش موجود روی ویکی میتونید Build کنید.نقل قول:
در حال حاضر یه بیلد از پیش ساخته شده برای این سری دستگاه یافتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
openwrt-ramips-rt305x-rt-n10-plus-squashfs-sysupgrade.bin
آموزش های کافی روی wiki.openwrt.org موجوده.
ممنون سایتگایست عزیز. در اولین فرصت تست میکنم.
هنوز کامل به غلط کردن نیفتاد هنوز به تخلیه احتیاج داشتنقل قول:
نیازی نبود بگی دان استریمتو پایین بیارن اگر چیپستش برودکامه راحت با DMT میتونی خودت دان استریمو پایین بیارینقل قول:
2730Uمشکی بگیر عالیه با snr 0.1هم لینکتو ثابت نگه میداره ولی اگر منفی شد میپره
تخلیه این چند نفری که اینجا هستند فایده نداره چون اکثرا دانلودر هستند و پارس افلاین هم همین میخوادنقل قول:
مهم اینکه یوزر های عادی که از پارس افلاین اینترنت دارند از این شرکت برند اینطوری اینا ضرر میکنند
برای همین میگم بگردید تو آشناهاتون هر کی پارس افلاین داره ترغیبش کنید به تخلیه:n09:
ببین بستگی به MTU هم داره...نقل قول:
PPPOE میدونم 8 بایت هدر داره
IP معمولا 20 بایت هدر داره TCP هم معمولا 20 بایت هدر داره....
مثلا برای MTU=1300 اورهد TCP/IP میشه 0.031=40/1300
اگه بخوایم اورهد PPPoE رو هم در نظر بگیریم میشه: 0.037=48/1308
مثلا اگه 8 مگ رو در 0.969 ضرب کنیم میشه 7.75 به خاطر همینه که با این که پارس خطها رو روی 8 مگ تنظیم میکنه ولی تو اسپید تست هیچ وقت 8 نشون نمیده و همین حدود 7.75 رو نشون میده!
من که سه ماهه تمدید کردم دیشب که حجم کم نشد و فکر نکنم بعدا هم کم بشه تا سه ماه دیگه هم ببینیم چی میشه شاید برگردوندنش
مثلا چه قدر سرعتشه؟؟؟؟؟؟نقل قول: