فکر کنم مسیر اینترنت شمال غرب کشور از ترکیه هست بخاطر هموننقل قول:
Printable View
فکر کنم مسیر اینترنت شمال غرب کشور از ترکیه هست بخاطر هموننقل قول:
گفتیم یه تست بزنیم ببینیم شبانه چجوریاس : آنتن -77 دسی بل
وضعیت آنتن دهی خیلی بد شده !! جهت سکتور ها کلا عوض شده ، قبلا بهتر بود !! تو همین نقطه که گوشیم قرار میگیرفت آنتن میشد -60 دسی بل و کمتر و سرعت هم بالای 15 مگ بود - الان آنتن که یه ذره بهتر میشه سرعت کلی فرق میکنه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در استان هرمزگان
شهر بستک وارد مدار تری جی شد.
اقا رضا پاسخ منو ندادید؟
از سبزوار چه خبر به کجا رسید برنامه اینده چی هست
سلام. فعلا خبرخاصی نیست.نقل قول:
لام بچه ها ، من وقتی به اینترنت وصل میشم همیشه ایکون Hمیزنه درصورتی که برا بقیه تو ۱نقطه مشترک H+میخوره، شما میدونین مشکل از کجاس؟ گوشیمم Htc desire 816
سلام دوستان
ماشالا 1737 صفخه را که واقعا از حوصله ی مطالعه کردن همه ی عزیزان خارجه!بنده چندتا از خیلی صفحات قبلتر را مطالعه کرده ام ولی دیگه حوصلم ته کشید
بنده مودم همراه Irancell Huaweri E3372 را خیلی راحت با توضیحات دوستان تونستم آنلاک کنم منتها مودم E303 همراه اول و نیز مودم LH92 ایرانسل آنلاک شدنی توسط شیوه موجود در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه.البته LH92 خب با توجه به قیمتش میشه پذیرفت که چرا آنلاک نمیشه ولی Huawei E303 همراه اول با اون جثه ی زپرتیش موندم چرا آنلاک شدنی نیست!!!!!
کسی میدونه چجوری میشه این دوتا مودم را آنللاک کرد مخصوصا مودم فور جی ایرانسل LH92 را؟!!!
ظاهرا" آنلاک میشه. برای اطمینان از آنلاک شدن و همینطور خرید از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استعلام بگیرید.نقل قول:
اقا رضا خسته نباشیدنقل قول:
از سقز خبری نشد سرعت نت هنوزم خیلی مشکل داره
4جی چی؟
دوست عزیز HTC اینجوریه. H+ نمیزنه ولی h+ هست.نقل قول:
تو تنظیمات که بری قسمت about بعد network .
اگه زده باشه hspap یعنی h+. اگه زده hdspa یعنی h.
با سلام. دوستانی که ترکیب مودم E3372 با یکی از روترهای تی پی لینک معرفی شده امتحان کردند لطفاً بگویند آیا ترکیب این دوتا مودم ها سرعت اینترنت را کاهش نمیده!؟ چون من یک دانگل DWM-156 دارم که وقتی مستقیم به لپ تاپ میزنم سرعت دانلود من با 3G و با IDM حدود 1.6 مگابایت بر ثانیه هست ولی وقتی اون را به مودم دی لینک 2750U می زنم و به صورت وای فای استفاده می کنم سرعت دانلود من از یک مگابایت بالاتر نمیره یعنی عملاً شش دهم مگابایت سرعت اینترنت من افت میکنه. آیا ترکیب مودم E3372 با روترهایی که اینجا گفتید هم همینجوری میشه وسرعت کم میشه یا نه!؟ لطفاً کسایی که استفاده کردند جواب بدند. ممنون
تا جایی که بنده تست کردم ترکیب مودم E3372 با روترهای تی پی لینک MR3020 و MR3240 سرعت رو کم نمیکنه.نقل قول:
در خصوص مودم دی لینک 2750U با کابل LAN هم تست کنید.
با سلام. دوستانی که ترکیب مودم E3372 با یکی از روترهای تی پی لینک معرفی شده امتحان کردند لطفاً بگویند آیا ترکیب این دوتا مودم ها سرعت اینترنت را کاهش نمیده!؟ چون من یک دانگل DWM-156 دارم که وقتی مستقیم به لپ تاپ میزنم سرعت دانلود من با 3G و با IDM حدود 1.6 مگابایت بر ثانیه هست ولی وقتی اون را به مودم دی لینک 2750U می زنم و به صورت وای فای استفاده می کنم سرعت دانلود من از یک مگابایت بالاتر نمیره یعنی عملاً شش دهم مگابایت سرعت اینترنت من افت میکنه. آیا ترکیب مودم E3372 با روترهایی که اینجا گفتید هم همینجوری میشه وسرعت کم میشه یا نه!؟ لطفاً کسایی که استفاده کردند جواب بدند. ممنون
ممنون از جوابتون. با کابل LAN هم تست کردم فرقی نکرد و افت سرعت داره. تشکر
یعنی سرعت داغونه !
3G ایرانسل تو بعضی شهر ها سرعتش اینه اونوقت همش تبلیغ 4G میکنه !
تازه الان خوبه به خدا سر شب speedtest باز هم نمیشه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس جان این کرمان چی شد؟ گفتی اذرماه پهنای باند اضافه میشه ؟!!!!!!!!!!:n13:
مودم دی لینک 2750U در واقع یک مودم ADSL هست و از پورت USB هم به عنوان 3G Back up میشه استفاده کرد هم به عنوان DATA Sharing بنابراین نباید از 3G اون انتظار بالایی داشته باشین. ولی روترهای 3G/4G تی پی لینک تخصصی برای این کار ساخته شدن و قطعا" سازگاری و کیفیت بالاتری دارن.نقل قول:
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالعه کردید؟نقل قول:
البته مودم e303 من رایتل بود...
ممنون. شما که تجربه داری، کدوم یکی از مودم های 4G بازار سرعت بالاتری دارند!؟ میگن دانگل سرعت بالاتری نسبت به مودم های وای فای داره. نظر شما!؟نقل قول:
سلام دوستان من برا بار اول اومدم اینتدنت گوشیم فعال کنم تست کنم....5تومن شارج کردم بعد یه طرح 2800 تومنی یک هفته ای آبی فعال کردم که زد از حسابتون کم شد... حدود 2 تومن دیگه شارج توش بود ما خیال راحت گفتیم کار کنیم تا ی هفته طوری نمیشه و میره حالا همه نرم افزارارم تنظیم کرده بودم که خود بخود دانلودی چیزینکنن ....آقا صبح تا ظهردیدم کلن قطع شده چک کردم دیدم کل حسابمون صفر کرده آتش گرفتم...باورکنین چهار تاسایت به زور بازکردم...خاک توسرشون کنن الانم میخام زنگ بزنم 700 میگه موجودی نداری:n03:
داداش بابک مطمئنی اپدیتهای گوگل پلی بازار خود الجی و ........ off بودن ؟!!!نقل قول:
قسمت دیتای گوشی رو نگاه کن ببین چه نرم افزارهایی استفاده کردند
آره حاجی چک کردم باور کن ترافیک برا chrome زده 12 مگ ... برا play store 8 مگنقل قول:
گوشیم کلا همه چیزش تنظیم بود auto update غیر فعال کرده بودم چکار کنم حالا ؟
گوشیمم الجی نیست honor 6 هه بی زبون هرکاری میخا بکنه اول خبر میده
سلام دوستان. من با اینترنت شبانه رایتل با سرعت بالای یک مگابایت دانلود می کردم و مدتیه سرعت دانلود به 100 کیلو هم نمیرسه. مشکل کلی رایتل هست یا مربوط به منطقه میشه؟
نقل قول:
مگه جی 2 نداشتی ؟!!!!!!!
یه شکایت سامانه 195 بکن هر چند 5 تومن ارزششو نداره ولی همین باعث میشه درستش کنن
اینهم یکی ديگه از راه های دزدی ایرانسل هست. با اتمام زمان یا حجم طرح بدون اطلاع میره سراغ شارژ گوشی و با نرخ آزاد(هر گیگ پنجاه هزار تومن) در عرض چند ساعت حسابت رو خالی میکنه. از پنج شش سال پیش که اینترنت موبایل رو راه انداخت همه گلوشون پاره کردند که اقای ایرانسل مانند بقیه اپراتورها هنگام اتمام موجودی یه پیام بده که از این ببعد با نرخ آزاد حساب میشود اما کو گوش شنوا! مگه بده ده تومن میدی طرح برای یکماه بعد اگه تموم بشه با نرخ آزاد ده تومن میشه دویست مگ که عرض یکروز حسابت خالی میشه. اصلا نرخ آزاد رو برای همین گذاشتند وگرنه کی حاضره اینترنت گیگی 50هزار تومن مصرف بکنه. نکته جالب تر اینکه اگر حسابت خالی باشه ده تا پیام بهت میده که رو به پایانه و برو حسابت رو شارژ کن اما اگر پول تو حسابت باشه همانطور که گفتم خفه خون میگیره. من بعد از آنکه یه هفت تومن و یه دوازده تومن بهمین صورت ازم دزدیده شد ديگه مادامی که طرح کوتاه مدت ایرانسل داشتم بالای هزارتومن شارژ نمیزنم تو حسابم. پنج تومن شارژ که میخواستم پنج تا هزاری میخریدم و تو جیبم میگذاشتم دونه دونه مصرف میکردم. یادمه قدیمها پدر بزرگم که میرفت مشهد زیارت پولش رو سه چهار قسمت میکرد و داخل جیب کت و شلوار و پیرهن و جوابش مقداری میگذاشت. میگفتم چرا اينکارو میکنی میگفت اونجا شلوغه هرکی هرکیه دزد جیب آدم رو میزنه اینطوری حداقل همه پولم نمیره....نقل قول:
حاجی جی تو خانمم دارهنقل قول:
منظورم 700 هست ؟ 195 فکر کنم برای همراه اوله نیست ؟ ... چرا ارزش نداره ؟ یه هفته باهاش تلفن میکردم خیر سرم ... بگو هزار تومن زور داره
داداش کاشکی مثلن یه روز رفته بود زورم نمیومد ... بابا باور کن 3 4 ساعت کلا شد ... کاری هم نکردم نه دانلودی نه کوفتی 2 تا سایت باز کردم که توش متن داشت نه عکس همین ... ای ور پدرشون لعنتنقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: سامانه 195
منو سمت چپ => ثبت درخواست =>نوع سرویس:ارتباطات سیار=> نوع سرویس: اینترنت 3جی و 4 جی => نام اپراتور :ایرانسل
باور بفرمایید میشه یه سیتکام فوق العاده جذابِ 20 فصلی از اوضاع اینترنت در ایران ساخت، فوق العاده سرگرم کننده و جذاب از آب در میاد
از پارس آنلاین به شاتل، از شاتل به مخابرات، از مخابرات به های وب، از های وب به ایرانسل!... خدای! عز و جل!! رو شاکرم که به قدری اوضاع اینترنت مملکتمون فوق العادست که آدم دلش میخواد هر لحظه تغییر اپراتور بده!!!!!
ایرانسل یه دستور ussd داره که میتونین مصرف آزاد اینترنتو غیرفعال کنین (یعنی فقط از بسته استفاده میشه)
کلیه مودم های 4G ساخت برندهای معتبر در این زمینه (مثل هواوی) که cat4 باشن سرعت خوبی دارن و ارتباطی به دانگل بودن یا وای وای بودنشون نداره. بنده تجربه کار با دانگل E3372 رو دارم و راضی هستم.نقل قول:
حاجی گردنشون بشکنه ... خب وقتی استفاده نکردم چجوری همون 2800 هفتگی پریده ... و بعدش رفته 2000 تومنم حساب کشیده:n04::n04:نقل قول:
دستورش چیه حالا
حاجی شکایتم کردم ... یعنی کاری میکنن خبر مرگشون؟نقل قول:
این حالتو هم فعال کنین اگه دوباره اتفاق افتاد دیگه اپراتور بهونه ای نمیتونه بیارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از هیچی بهترهنقل قول:
حداقل از 700 پیگیریش بیشتره
نه تنها از اینترنت بلکه از هر موضوعی میتونید یه سیتکام دیدنی و جذاب در مملکت ما بسازید :n27:نقل قول:
واقعا اینطوره....من هر روز میرم بیرون خندام میگیره....از سوار مترو با جمعیتش با فروشنده های داخل قطار ....ترافیک حرج و مرج.... و...
واقعا هیچ جای دنیا مثل ایران نیست [emoji3]
والا بنده با تمام پورت ها ی یو اس بی امتحان کردم ولی نرم افزار هیچ کدومشو نشناخت با اینکه صفحه تنظیماتش توی مرورگرم باز میشد و نشون میداد که وصله و سیستم اونو تشخیصش داده ولی خب اون نرم افزار نشونش نمیداد!هر چهار پورت usbام چه usb2 و چه usb3!!!!نقل قول:
منتها قبلا مستقیما سعی میکردم کدها را در داخل صفحه تنظیمات خودش وارد کنم ولی چه به اون شکل فایده ای نداشت با توضیحات شما هم اون نرم افزارش اصلا هیچ جوره مودم را نمیشناخت.به تمام پورت ها هم وصلش کردم.حتی با سیم کارت همراه اول که ساپورت خودشه قشنگ وصل میشد به اینترنت ولی نرم افزار بازم تشخیصش نمیداد!من نمیدونم چجوری سیستم میشناسدش و داره حتی ازش دیتا مبادله میکنه ولی اون نرم افزار آنلاک کننده نمیشناسدش!
دوستان اینترنت یک ساله ۱۰۰ گیگ ایرانسل چنده؟؟
من با *۷۳۳# میزنم اینو مینویسه:
100GB/190.750T (50% off)
چند روزه خیلی ناجور پرش انتن 3g /4g دارم بنده مشهد هستم رفتم فلکه اب جای حرم امام رضا که اصلا افتضاح بود و الان جای که من هستم 5تا دکل هست منطقه ماهم خلوته اگر شلوغ هم بشه بازم جا داره ولی بازم این مشکل دارم جدا از این سرعت نت خیلی افتضاح شده هروزم داره بدتر میشه دیشبم اصلا اتن نبود یا اگر نت وصل بود از دیال اپ بذنر بود همین چند دقیقه پیش تماس گرفتم ایرانسل مشکل گفتم میدونین چه گفت؟ بهم گفت مشهد مشکل داره گفتم چجوریه داستان هروز داربدتر میشه؟ گفت اطلاعات زیادی نمیتونیم بدیم
نتیجه : من با صرف این همه هزینه برای خرید ترافیک و مودم( بسته یکساله + مودم lh92 ) الان رفتم adsl ثبت نام کردم دیگه واغعا رو اعصاب داره راه میره کاش مشکلم همین بود الان ترافیک دزدیم داره تازه از کارشناس زنگ میزنه بهت انگار میگی یک ادم هست که از پشت کوه پایین اومده انگار نه انگار از چیزیم بخش فنیه ایرانسل کار میکنه؟ من میخوام بدونم هدف اصلیه اینکارا چیه؟ چه معنی میده؟ تهش چیو میخواد ثابت کنه ایرانسل؟ در مورد شعور کاربرا چی فکر کرده؟