چرا تعويض پورت دارن برا وقتي كه پورتي مشكل داشته باشه باهاشون صحبت كن قانع بشن چون تو پورتت مشكل نداره ممكنه قبول نكنننقل قول:
حضوري هم بايد بري درخواست بدي
Printable View
چرا تعويض پورت دارن برا وقتي كه پورتي مشكل داشته باشه باهاشون صحبت كن قانع بشن چون تو پورتت مشكل نداره ممكنه قبول نكنننقل قول:
حضوري هم بايد بري درخواست بدي
فرشاد از اون ارورایی که دیروز واسه مودمت گذاشته بودی کدومشون مربوط به پورته؟نقل قول:
فرشاد حریف میطلبم :n10:
ماکس ریت 25 مگ اما مطمئنم بیشتر هم جواب میده :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Crc error-hec error-lcd error-ocd error-superframe error-correctable error-uncorrectable errorنقل قول:
جالبه با مودم 8960 دوستم که برودکامه ارور دارمنقل قول:
اما با 8970 خودم ارور ندارم البته اپلود خطو یکم کمتر سینک میکنه
سلام. توضیحی در مورد بالا رفتن پینگ بدم! یکی از مشکلات شبکشون هم همین هست که برای بعضی از کاربرها پیش میاد و فقط اون دچار مشکل میشه ! پارسال 3 ماه تابستون پینگم با سرور های داخلی 200 بود در حالی که پینگ با خارج 150 بود ( ضحی کیش بودم ) بعد از 3 ماه خودش درست شد ! الان هم چند روزی میشه دوباره همون
طوری شده ! پینگ با ایران نابوده ! تنها راهش این هست که صبر کنید تا این که یه وقت بخوان کلا همه پورت ها رو ریست کنن یا شبکه رو کلا ریست کنن برای تعمیرات و ... اون وقت درست میشه یه راهش هم تخلیه و رانژه مجدد هست ! البته بدون تخلیه هم میشه پورت رو ریست یا تعویض کرد اما قانع کردن اپراتورها واسه این مسئله کاره حضرت فیله ! در هر حال اگر حوصله دارید تخلیه کنید اگر نه صبر کنید وقتی یه دستی به شبکه بکشن حل میشه ! حالا ممکنه همین فردا باشه ممکن هم هست تا 3 ماه طول بکشه ! خودم قصد تخلیه ندارم و حسش نیست ! :n15:2 بار هم تونستم با راضی کردن اپراتور ها پورت رو تعویض کنم ! پارسال بود فکر کنم ! البته نمی دونم الان اون
بچه های قدیمی توی ضحی هستن یا نه ولی خیلی خوش برخورد بودن و هر کاری بخواستی انجام میدادن ! جدیدا به این اپراتور ها نمیشه زنگ زد که هیج پاچه هم میگیرن ... :47:
من پورتمو ریست کردم فایده نداشتنقل قول:
باید عوض بشه
منظورت ريست اكانته ديگه درسته؟نقل قول:
چون ريست پورت وجود نداره اصلا پورت چاره اش فقط تعويضه
والا زنگ زدم پشتیبانی بهشون گفتم ریست کنیدنقل قول:
بعد چند مین طول کشید گفت الان ریستش کردم
حالا من نمیدونم راست میگفت یا نه!
ولی به صورت کلی ریست پورت هم داریم من چند بار انجام دادم
برا من يه بار نزديكاي 5ماه همينجور شده بود آخر مجبور شدم تخليه كنم كه درست شد چند ماه پيش هم 2ماه اينجور شد بعد خودش خوب شدنقل قول:
همون اكانتتو ريست كرده يا استريم ها رو دوباره برات ست كرده چون ريست پورت وجود نداره پورت اگر مشكل داشت بايد عوض بشهنقل قول:
نه استریم هام تغییر نکرد همونهنقل قول:
فرشاد درست میگه همون ریست اکانته پورت فیزیکی هست و باید تعویض بشه ! اون موقع که میگفتم ریست پورت خودشون انجام می دادن نمیدونستم ! تا سال 89 - 90 یه آقایی توی ضحی بود کارش درست بود ! یادمه تازه نت نامحدود اومده بود بهش گفتم سرعت کمه تظنیم کرد برام روی 3 مگ ! تا 7 ماه با تمدید نامحدود 512 25 تومنی سرعت دانلودم 350 بود ! پینگ هم عالی ! هر چی بخواستی با احترام انجام میدادن تا حد ممکن ! اما 90 - 91 به بعد همه چی نابود شد ! کلا قبلا اپراتور های ضحی خوب بودن چه آقا و چه خانوم ! یکشون هم یه صدای خاصی داشت کارش هم تک بود همیشه میگفت اپراتور 61 یا 41 یادم نیست دقیق ... ! الان که ماشاا... :n27: البته 6 ماه هست از ضحی رخت بربستیم و نمی دونم کی هست الان ! :n13:نقل قول:
خب دوباره رو همون عددا تنظيم كرده واستنقل قول:
اخرای 91 فکر کنم همون موقعی بود که ماناماد وارد میدان شد و بیشتر مشترکای اواسیس رو مال خود کردنقل قول:
به نظر من بهترین اپراتور اواسیسه , اولین اپراتور مخابرات هم خودش بود بعدا ضحی و ... درست شد
من سال اولی که از اواسیس نت داشتم شاید باورتون نشه ولی زنگ نمیزدم پشتیبانی شماره نصابشون رو داشتم هر مشکلی برام به وجود ویومد به اون میگفتم اون درست میکرد
اما بعد ماناماد اومد بیشتر مشترکا اواسیس رو گرفت و اولین کارش هم این بود که دان استریما رو کم کرد ! :n01:
الانم که اواسیس اصلا دفتر نداره که ازشون نت بگیری باید از همون ماناماد بخری چون با اواسیس کار میکنه
فاميلش چي بود؟نقل قول:
اقا میگم ساعت 4 هم شد پینگ ما درست نشده :n15:نقل قول:
امروز وضیت انگار خیلی داغونه :n01:نقل قول:
برا منم اولین شبیه هنوز درست نشده
تست الان
امشب میخواستم فریمور تلویزیون رو اپدیت کنم به تک کانکشن قوی نیاز دارمنقل قول:
مثل اینکه مخابرات بو برده :n02:
فایملش رود که نمی گفت ولی به صداش می خورد زیر 30 سالش باشه ... ! هر وقت زنگ بزنی میگه اپراتور شماره فلان ... فامیل کسی رو نمیگه ... :n02: توی تایم بعد از ظهر ها بین ساعت 2 به بعد تا غروب بیشتر خودش بود معمولا !نقل قول:
نقل قول:
چه ادرس دقیقی .نکنه خودتی ؟ اگه من بخام باهات صحبت کنم چه ساعتی باید تماس بگیرم ؟:n09:
یکی از تیکت ها:
2# : سلام چرا اینترنت نامحدود نمی گذارید
سلام باید مجوز استانی بدن دست ما نیست اما قول دادن معلوم نیست کی نامحدود فعال کنند
پاسخ توسط .... در تاريخ 1393/08/15 ساعت 00:40
به حرفشون میشه اعتماد کرد؟
سلام دوستان
لطف کنید آدرس سایت شرکتهای ماناماد و اواسیس و اکسین و ضحی رو بذارید. میخوام تعرفه هاشونو ببینم. مثل اینکه جشنواره پاییزی گذاشتن.
من خودم از اکسین گرفتم ولی سایتش چند وقته که خراب شده.
با تشکر
خخخخخخخخ یه عمره که دارن میگننقل قول:
تعرفه ها از سایت حذف شدهنقل قول:
سیستم یکپارچست
دوست عزیز منظورم اینه که تعرفه های جشنواره رو کجا میتونم ببینم.نقل قول:
مرسی
ببخشید دوستان این که میگید سرعت دانلود روز دو برابر اسمی هست
یعنی 2مگ باید سرعتش روزها مثل 4مگ باشه
یعنی حدود 500 درسته؟
یه زمانی دوبرابر میبستن.الان همون اسمی رو ارائه میدننقل قول:
کسی از دوستان با بدر رایان کار کرده یا اطلاع داره که کیفیتش چطوره؟
شبانه داره؟چه ساعاتی هست؟
ضریب اشتراک جطوره؟
نامحدود ارائه میده؟ضریب اشتراک نامحدود چطوره؟
خوزستان که همیشه جشنواره ندارن ولی اینجا نوشته شدهنقل قول:
بنظر من حذف نامحدودا کار درستی بوده از وقتی نامحدودا رو حذف کردن کیفیت خیلی بیشتر شده اصلا تایم اوت نداره پینگ هم خیلی خوب شده چون بعضیا نامحدود میگرفتن و از صبح تا شب میزاشتن رو دانلود و کل پهنای باندو اشغال میکردن
اره . علی میل هم همینارو میگفت . البته جنابعالی که 10 مگ نامحدود داری چه غمی داری .نقل قول:
10مگ نامحدود کجا بوده ؟!نقل قول:
من یه سرویس محدود دارم که فردا یا پس فردا هم ترافیکش تموم میشه
شیطون پس قضیه 10مگ و 20مگ نامحدود که عکس از پنلت گذاشتی سر کاری بود؟:n02:نقل قول:
خط تلفنم به فنا رفته
این خوبه ؟:n13::n29:
اونو ولش کنید آموزش های خاصی داره که تو این تاپیک نمیگنجه:n02:نقل قول:
اونی که استریم ها رو برات تنظیم کرده پسر با انصاف و کاملا حرفه ایهنقل قول:
والا من که یادمه 2 -3 سال پیش نامحدود 20 تومنی بود کیفیتشم خیلی خوب بود اصلا تایم اوت نداشتم و پینگمم قابل قبول بودنقل قول:
خوب کی گفته همه فقط با نامحدودا دانلود میکردند؟؟؟
امثال مثل منی که گیم بازی میکردیم حداقل ماهیانه 25 گیگ نیاز داشتیم که نامحدو 512 جوابگو بود(حتی با 256 میشد بازی کرد)
کی گفته کیفیت خیلی بیشتر شده؟؟؟پینگ من از 300 پایین تر نمیاد.تایم اوتم که دیگه جای خودش...
کاربرای مخابرات خیلی زیاد شدن و با 3سال پیش قابل مقایسه نیستن مثلا فکرشو بکن پهنای باند تقریبا ثابت ولی کاربرا روز به روز بیشتر بشن بخاطر همین نامحدودا خراب کرده بودن و خیلیا 24ساعته میزاشتن رو دانلود وگرنه پهنای باندو بالا ببرن چه عیبی داره نامحدود هم بدن مشکلی هم پیش نمیاد ولی مشکل اینجاست که افزایش کاربرا در مقایسه با افزایش پهنای باند خیلی بیشترهنقل قول: