نقل قول:
سختی تا چه حد باشه خوبه؟؟؟؟
مثلا بنایی داشته باشیم و زندگی کلا رو هوا باشه خوبه؟:n02:
پ.ن: راستی اونم خوندم خوب بلدی روحیه بدی ها؟:n02:
Printable View
نقل قول:
سختی تا چه حد باشه خوبه؟؟؟؟
مثلا بنایی داشته باشیم و زندگی کلا رو هوا باشه خوبه؟:n02:
پ.ن: راستی اونم خوندم خوب بلدی روحیه بدی ها؟:n02:
نقل قول:نقل قول:
دوستان منم این چند وقت دنبال همین کسری ها بودم. اونهایی که در حین خدمت هستند باید نامه از یگانشون و اونایی که هنوز خدمت نرفتن بایدبای برگ سبز ببرن محل یگان اعزام کننده پدرشون به علاوه مدارک مورد نیاز دیگه تا بهشون نامه کسری رو بدن.
پس اونایی که هنوز نه برگ سبز دارن و نه در حال خدمت هستند نمیتونند اقدام کنند.
باز اگه فکر میکنید راه دیگه ای ممکنه داشته باشه میتونید خودتون برید دنبالش
از نیروی انسانی - کارگزینی وظیفه محل خدمت.نقل قول:
مورد استفادش هم اینه که اگه کارتتون نیاد و اینکه قبل از اینکه کارتتون بیاد بخوایدجایی مشغول به کار شید یادانشگاه ثبت نام کنید و ...:n01:
با سلام
اگر سربازی از مازندران آموزشی بیفته تهران 01 بعد از آموزش معمولاً کجا تقسیمش میکنن. آیا ارتش در مازندران پادگان نظامی داره؟ احتمال اینکه غیر از تهران بیفته چند درصده شرایط دارم نیست.
با تشکر
آره داره ولی باید آشنا داشته باشی 2-3 تا پادگان هست ( دوآب و گهرباران و ...) من پارسال 01 بودم... اول باید امریه لشکر 30 گرگان بزنند بعد تقسیمشی یکی از پادگان هانقل قول:
ایا احتمالش هست که از 01 بعد از تقسیمات اصلاً تهران و مازندران نیوفته. لیسانسو شهرستانهای دیگه هم ممکنه بندازن. یا احتمال قوی تهرانه؟نقل قول:
با تشکر
قانون که نداره همه چیز به شانست بستگی داره یه وقت میبینی بعد دوماه آموزشی باید دوباره دوماه دیگه باید بری تخصص ببینی یعنی کد بخوری اونم تو یه شهر دور یامرزی الان از اینجا هیچ چیز مشخص نیست.نقل قول:
از دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی میخوام.
ایا ارتش در غرب استان مازندران مثلا چالوس نوشهر تنکابن و... ارگان داره یا نه؟
با تشکر
سیرجان نبود؟
04 بیرجند نبود؟
فکر کنم کسی نیست :n27:
دوستانی که تجربه دارن:
لباس هایی که در دوران آموزشی بهمون میدن،جنسش خوبه(کلاه،پوتین،لباس ها)؟
عوض کنیم بهتر نیست؟
اگه عوض کنیم چقدر باید سر بدیم؟
اگه از قیمتها هم اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید :n12:
تاجایی که من شنیدم پوتینی که بهمون میدن35 تومن پولشه بیرون ازمون میخرن5 تومن اگه بقیه هم همینطوری باشه هر لباسی که میدن استفاده کنیم به صرفه ترهنقل قول:
سلام داداش منم سیرجان هستم از کجا هستی؟؟؟
عزیز ارتش تو کل مازندران 4-5 تا پادگان داره( 4 تاش توی ساری و اطرافش هست یکی هم آموزشی توی دوآب هست) در مورد آرگان منظورت کارهای ادرای هست؟ اونم بله ولی آشنا در حد ... میخواد. من خودم خارج از پادگان خدمت میکنم! :دینقل قول:
آره عزیز! معمولش اینه که خیلی ها کد میخورند ولی ما موقع تقسیم داشتیم کسی رو که افتاد تیپ زرهی اهواز! (توی کل یگان 100 نفره ما فقط اون اونجا افتاد! :دی) اگه 01 هستی و آشنا نداری در طول آموزشی خیلی پذیرش میگیرند اگه شرایطشو داشتی حتما ثبت نام کن(از بتاجا ، بانک حکمت ، خود پادگان ، قسمت تحقیقاتی ارتش و عقیدتی ...) کلا تو 01 فرصت برای جذب زیاد هست.نقل قول:
والا من که پارسال 1/4 تو 01 آموزشی بودم لباس هاش که تفاوتی نداره با بیرون! فقط باید سایز خودت پیدا کنی همین. مثلا کلاه های اندازه سر من تموم شده بود مجبور شدم عوض کنم بیرون.نقل قول:
پوتین رو 100% عوض کن اصلا جالب نیست. یه پوتین سبک بگیر راحت باشی(25-30 تومن قیمت پوتین هست)
سلام اگه 29 شهریور بفرستم با مدرک لیسانس احتمالا کی تاریخ اعزامم میشه؟مرسی
سلامنقل قول:
من که 31/4 فرستادم 1/8 خورد
نمیدونم ظرفیت 1/8 پر شده یا نه!
نقل قول:
اوه اوه اوه نکنه یه سال الاف شممممممممممممممممممممم:n30:
نه بابا ، مگه میشه؟! من تا ۱۰ شهریور پست می کنم. امیدوارم همین ابان اعزام بشم!نقل قول:
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
اگه 1/10 خورد وخواستی زودتر بری میتونی درخواست تعجیل بدی،احتمال زیاد موفقت میشهنقل قول:
من 1/8 خورد و درخواست تعجیل دادم با 1/6 موافقت شد
فقط دقت کن که فقط یکبار بیشتر نمیتونی تمدید یا تعجیل بدی
موفق باشید
توی گرگان هم فکر کنم داشته باشه یه بیمارستان هم داره گرگان اگه اونجا بیوفتی هم فکر کنم جای خوبی باشهنقل قول:
من تهرانم شما کجایی؟نقل قول:
یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در توصیف روز اول خدمت یه همچین چیزی نوشته.
اونایی که توی 01 خدمت کردند اگه میشه بگند ببینم واقعا باید منتظر یه همچین برخوردی توی روز اول باشیم؟ با همون لباسهایی که از شهرستان کوبیدیم اومدیم تهران؟!
اگه اینجوره لباس مناسب برای اون روز بپوشیم.:n13:
مرسی از همه ی کسانی که کمک میکنند.نقل قول:
* دو اتوبوس سرباز از اتوبوس پیاده میشوند و توی صف میایستند تا بازرسی شوند. عدهای عطرزده، با لباسهای اتو کشیده با موهایی بلند و عدهای هم کچل و آماده به خدمت . دژبان نگاهی به قد و بالای تک تکشان میاندازد و ساکها و کیفها را وارسی میکند. با مزه پرانی عدهای تنبیهها از همان ابتدا شروع میشود.بشین پاشو. بشین پاشو... * فرمانده میگوید: اینجا پادگان است. خانه خاله نیست. فهمیدید؟ صد و چند سرباز با بیحالی پاسخ میدهند: بله... اخم فرمانده توی هم میرود، فریاد میکشد: نفهمیدید ، برپــــااااااااااا.... با سوت سوم رفتین میدون صبحگاه و برگشتین.سوت که میکشد گرد و خاک بلند میشود و سربازها به سمت صبحگاه میدوند . وقتی برمی گردند، نایی ندارند. به خاطر دیر رسیدن، چند بشین پاشو، چند کلاغپر، چند متری هم سینه خیز و بعد هم غلت زدن توی خاک و خل میدان صبحگاه...! آن هم با همان لباسهای پلو خوری.
با خودم عهد کردم رفتم و اومدم حتماً من هم جزء کسایی باشم که توی این فروم تجربیاتم رو به اشتراک میزارم.
سلام
من مدارکم رو آماده کردم که فردا ببرم تحویل بدم و برای معافیت (کفالت مادر) اقدام کنم...
یه سوال داشتم اینکه میگن باید آموزشی رو برم درسته؟کی باید برم (من الان دانشجو هستم)؟
اگه صبر کنم ممکنه تو این چند ماهه این قانون رو بردارن؟
اگه اقدام کنم بعد قوانین عوض شه بر اساس قانون قبلی کارم رو انجام میدن یا با قانون جدید؟
فرمها رو باید از دفترچه جدا کنم؟
به احتمال زیاد تارخ گواهی اشتغال به تحصیلم تموم میشه (تا آخر شهریوره) مشکلی پیش نمیاد؟
اگه جواب بدید ممنون میشم...
سلام
اصل شناسنامه و کارت ملی باید ببریم؟
بستگی به فرمانده تون داره ولی ما که روز اول رفتیم آسایشگاه ، لباس هارو عوض کردیم ولی اینکه میگه روز اول سرویس می کنن رو راست میگه! :دی که روزای بعد کم کم عادی میشهنقل قول:
لشکر که توی گرگان هست پادگان های مازندران زیر نظر لشکر 30 هستن.نقل قول:
دوستان معمولا شهرستانی هایی که 01 میوفتن اگر شرایط دار نباشند احتمالا چند درصد بعد از اموزشی تهران خدمت میکنن؟
با تشکر
سلام دوستان کسی اطلاع داره کسایی که خاتم جذب شدن و تکمیلی دارن، تو دوره ی 10 روزه ای که تو هتل مدرس کرج میزارن باید موها رو زد یا نه؟ اندازه موها در چه حد باید باشه؟
کلا این 10 روز و شرایط اونجا چجوریه؟
کاش واقعا اینایی که نوشتی رو میدادن . به ما که کلا اینا رو دادن :نقل قول:
یک عدد شرت
یک عدد زیرپوش
یک عدد خمیر دندان
یک عدد مسواک
یک عدد حوله کوچک
یک عدد حوله حمام
دو عدد صابون
یک عدد شامپو
دو عدد ملافه بالش و تشک
4 تا واکس
2 عدد پتو سربازی
1 عدد پوتین
1 دست لباس نظامی
1 عدد کلاه
1 دست لباس زیر گرم
1 عدد قرآن کوچک
1 عدد مهر و جانمازی جیبی
2 عدد کمربند
1 عدد دمپایی
2 عدد جوراب
250 گرم قند حبه
1 عدد دستکش
و دیگر هیچ ...
احتمالا ناجا بودي ... مثل من.. چون ناجا استحقاقش نصف بقيه جاها هست و البته كيفيت افتضاحي هم دارننقل قول:
دوستان لـــــــــــــــــدفن جواب بدین.
من شنبه اعزام میشم (سیرجان) امروز پامو جراحی کردم (میخچه) و دکتر گفت که باید تا 10 روز استراحت کنی و فشار نیاری وگرنه بخیه هات باز میشه. و یه نامه هم داد بهم.
آیا اگه اونجا نامه رو بدم قبول میکنن؟ اذیت نمیکنن؟ و آیا اصلن احتمال داره که منو برگردونن بگن آبان بیا؟؟؟
اگه ببینن زخمش یه جوریه که نمیتونی کار کنی به احتمال زیاد برت میگردونن اگه بتونی 1یا 2روز رو دوام بیاری بعدش که ببینن نمیتونی برت نمیگردونن ولی دیگه کار هم بهت ندارننقل قول:
حداقل این مورد رو جواب بدید ببینم الان میتونم اقدام کنم یا نه؟نقل قول:
من دوستم کفالت پدر گرفت مراحلش طولانی هست تا نتیجه کمیسیون مشخص شه و 2 ماهی طول میکشه (زمانش هم باز بستگی داره) کی تحصیلت تموم میشه؟نقل قول:
فرم ها رو هم باید از دفترچه بگیرید.
اگه همراه فرم ها ارسال کنی تا قبل انقضا شدنش خیر موردی پیش نمیاد
ولی در مورد آموزشیت خبر ندارم زنگ بزن 09680 تو ساعت کاری سوال کن
بله شما بايد اموزشي رو بريد يا بايد يه ترم مرخصي بگيريد يا بايد زودتر اقدام ميكرديد و تو تابستون ميرفتين اموزشي و بر ميگشتيننقل قول:
قانون كمتر از يكسال هست گذاشته شده و بعيد كه به اين زودي برداشته بشه
ملاك مشموليت هر قانوني زمان اعزام به خدمت هست نه زمان ارسال دفترچه يا ... فقط زمان اعزام به خدمت
فرمها رو فرقي نميكنه اما جدا كنيد بهتره چون فرم ها اسكن ميشن و به خودتون پس ميدن
در مورد اشتغال به تحصيل هم اطلاعي ندارم
والا اینو که دیدم فکر کردم داری ازشون تشکر میکنی که چقدر زیاد بهتون دادن!نقل قول:
بعد که اینو دیدم:
گفتم یا خدا یعنی این تازه نصف اون چیزی هست که باید میدادن!!!نقل قول:
والا ما زمستون پادگان 06 (جواد الائمه پاسداران) :
2 تا واکس کمتر از شما بهمون دادند
لباس نظامی و شرت و زیرپوش رو روز آخر دادند که گند کاراشون در نیاد گویا! وگرنه اینم پیچونده بودند
لباس زیر گرم هم که گفتی اصلا نمیدونم چی هست اینم پیچوندن
مهر و جانماز هم ندادند فقط یک قرآن جیبی دادند
1 کمربند بیشتر ندادند
1 عدد جوراب بیشتر ندادند
دستکش؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی اینم پیچوندن تو اون زمستون !!!
ساک هم بهمون ندادند فقط یه کیف حموم کوچیک که نهایتا یه حوله و شامپو توش جابشه دادند کلی هم منت گذاشتند که این خیلی چیز خوبیه همین رو هم خیلی جاها نمیدند!
البته گویا به شما پودر لباسشویی ندادند که به ما دادند باید دلت بسوزه:n02:
بقیه ی چیزهایی رو هم که نگفتم دقیقا مثل مال شما بهمون دادند مثلا ملافه مثل شما به ما 2 تا دادند و بقیه چیزایی که گفتی.
تازه ازمون یه مبلغی هم پول گرفتند پول یه سری از استحقاقی ها که گفتند اضافه تر دادیم:n04:. دقیقا مبلغش رو یادم نمیاد.....
یا خدا عجب دزد بازاری خدمت کردیم
نقل قول:
من اصلن نمیتونم کفش پام کنم چه برسه به کار. ولی قصدم اینه که تا اونجایی که بهم فشار نیاد زخممو قایم کنم.
دوستان من آموزشیم تموم شد. شنبه امریه میدن که کجا افتادم. حالا اگه بخوام برم یگان بایستی چه چیزایی ببرم با خودم؟