سلامنقل قول:
روز ها تقریبا 140-150 KB
ولی شبها 10-12 K بعضی شبها هم 1 رقمی میشه سرعت دانلود
Printable View
سلامنقل قول:
روز ها تقریبا 140-150 KB
ولی شبها 10-12 K بعضی شبها هم 1 رقمی میشه سرعت دانلود
من خیلی بالا باشه 120
شبا هم که اصلا بزور دو رقمی میشه:2:
اشتباه بزرگی بود شهراد رو ول کردم اومدم پارس انلاین
چرا این سرویسای جدید برای تمدید که چند روز پیش گذاشته بودن الان دیگه نیست؟مثلا سه ماهه 512 با 4.5 گیگ ماهیانه انتخاب خوبی بود که الان اومدم بخرم دیدم برداشتنش.
یعنی چی 2 روز هست بعدش بر میدارن؟
خوشابحالتون من با 128 خیلی یره بالا 120تو روز شب هم که نگم بهتره:37:نقل قول:
دوستان ما رو هم دریابیدنقل قول:
یک همچین چیزایی ولی سرعت ثابت نیست اونی که گفتی حداکثرنقل قول:
پارس آفلاین بیشرف چندوقتیه گزارش مصرف منو نشون نمیده ما که از 12:33 تا 6:55 استفاده میکنیم نکنه تو پاچمون ؟
یکی از دوستان من هم از شاتل 128 گرفته وقتی گفت سرعتش رو 260 هستش موندم/ولی گفت قطعیش خیلی زیاده
سرعت شاتل روزانه روی 250 هستش اما :نقل قول:
اولا سرعت سرویس آرت(بدون محدودیت) شاتل این نیست . بلکه این مخصوص سرویس های اکو (محدودیت حجمی) هستش
دوما دوستتون اگر سرعت شبانش هم روی 260 بره زیاد نمیتونه باهاش خوش بگذرونه چون اگر زیاد دان کنه میره تو محدودیت سرعتش میشه 6کیلو !!!!!! این محدودیت روی سرویس آرت هم هست .
به نظر من سرعت آدم 250 گیگ هم باشه وقتی محدودیت دانلود (در ساعت رایگان) داری یعنی هیچ
سلام دوستان
سرعت متوسط سرویس 512 - 2 گیگ حجم، روزانه و شبانه با IDM چقدره؟
256 - 2 گیگ چطور؟
ممنون
اصلا بدرد نمیخوره , چون یکم دانلود کنی محدودت میکنننقل قول:
من خودم زخم خورده ی شاتلم، 3 شب پشت سر هم دانلود کنی، تو شب های بعد سرعتت از 3 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمی ره! و این محدودیت ممکن هست تا یک ماه ادامه داشته باشه! خون جگر شدم از دست اینا.نقل قول:
من الان شاتل دارمنقل قول:
از آخر اردیبهشت گرفتم اردیبهشت 8 گیگ
و تا 15 خرداد هم 23 گیگ دانلود داشتم و 15 خرداد محدود شدم
الان از محدودیت در اومدم
اگه هر 23 گیگ به هر 23 گیگ محدود کنه خوبه
ولی اگه اینطور که تو میگی 3 شب دانلود کنی .... افتضاحه
من با نمایندگی پارس آنلاین تو شهرمون تماس گرفتم. روحشون هم از سرویس های جدید خبر نداشت و گفتن خبری از همچین سرویس هایی نیست! ضمنا گفت ممکنه یه سری شهرهای خاص فقط این سرویس ها رو اضافه کرده باشن. گفتن اولین کسایی که خبردار می شن اونا هستن. نمی دونم قضیه چی بوده. ولی امکان داره بععععد ها! لطف کنن و این ها رو اضافه کنن به سرویس هاشون.نقل قول:
من بددبخت که دانلود زیاد دارم و ترافیک زیاد با سرعت بالا لازمم میشه الآن بلاتکلیف موندم.اون سرویس 512 ترافیک 50 گیگ نسبتا بدک نبود برای من. ولی پارس کی به فکر مشتری بوده که این بار دومش باشه!
نقل قول:هیچ معلوم هست شما از چه چیزی ناراحتین؟!نقل قول:
گویا دوستان تصویر مربوطه رو با دقت نگاه نکرده بودن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سرویسهای 4.5 گیگ مربوط به 3 ماه بود و عملاً میشد ماهی 1.5 گیگ که خدا رو شکر فعلاً همشونو ورداشتن و معلوم نیست کی بخوان عملیش کنن
برای اینکه بهتر متوجه افزایش قیمتها بشید میتونید تو تصویر مربوطه سرویس جدید 128 کیلوبیتِ POL-HU-3GB رو با سرویس 128 فعلیِ POL-128-4GB مقایسه کنید و ببینید که ماهی یک گیگ از ترافیک کم کرده بودن و میخواستن همون پول رو بگیرن!
فقط در مورد سرویسهای با ترافیک خیلی بالا وضعیت یکم بهتر شده بود
فقط امیدوارم این تغییر در آینده نزدیک عملی نشه و یا فقط برای همون سرویس با ترافیک بالا باشه
نقل قول:
در کل بد بود ولی چند مورد خوب بود
اولا اون ماهی 4.5 گیگ بود نه ماهی 1.5 گیگ، از روی قیمت می فهمید!
و حجم 14 و 28 و 50 برای 128 و 256 و 512 که اضافه شده بود(برای پرمصرف ها!)
حالا معلوم نیست فعلا دارن چی کار میکنن باید صبر کرد ببینیم چی میشه!
ممکنه فعلا برای کابران جدید باشه فقط!
نقل قول:
خودشون اصلا مثل آدم نمی گن چطوریه! اما اون زمانی که من حدود 1سال و نیم مشترکشون بودم، این چیزها رو در مورد دانلود شبانه فهمیدم:نقل قول:
به نظر من شاتل برای کاربران سرویش های حجمی دو نوع محدودیت برای ساعات رایگان شبانه داره:
1-وارد کردن افراد با دانلود زیاد در یک لیست سیاه! البته کسانی که برای اولین بار سرویس می گیرند و یا کسانی که سرویسشون رو عوض یا تمدید می کنند، اگه چند شب هم پشت سر هم دانلود کنند چند وقت بیشتر طول می کشه که به لیست سیاه بپیوندند، و وقتی به لیست سیاه بپوندند، در دفعه ی اول چند روزی از ساعت 1 تا 3 سرعتشون از 3 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمی ره و از ساعت 3 تا 8 درست می شه. اگر بازم دانلود رو در ساعات 3 تا 8 ادامه بدن، کلا محدود می کنند و باید چند شب اصلا دانلود نکنی تا درست بشه. حالا اگه مثلا سرویس بلند مدت مثلا 6 ماهه یا 1 ساله داشته باشی و به لیست سیاه بپیوندی حتی اتفاق افتاده بیش از یک ماه محدود بشی!
2-محدودیت دیگه ای که شاتل داره اینه که به گفته ی خودشون، کاربران پر مصرف رو با هم شیر می کنند و به نسبت دانلود با افرادی که شبیه خودت دانلود کردن اشتراک گذاری میشی. این یعنی اگه همه ی دانلودر ها رو با هم شیر کنه سرعت دانلود آنها حدودا تک رقمی خواهد شد و پینگ شدیدا افتضاح. در عوض کاربرانی که حرفه ای دانلود نمی کنند و سالی یک بار به این کار دست می زنند، میگن بابا عجب سرعتی و ...!
نتیجه ی اخلاقی: اگر شبها دانلود ندارید و کاربر کم مصرف هستید شاتل انتخاب خوبی برای شما هست اما اگه مثل من همیشه در حال دانلود هستید، دور شاتل رو خط بکشید، اما اگه به دلایلی از جمله پشتیبانی نشدن منطقه ی مخابراتی توسط شرکت های دیگه مجبور به استفاده از سرویس های شاتل هستید، یه این نکته توجه کنید: هرگز بیش از 3 ماه سرویس خود رو شارژ نکنید!
این بود چیزی که من در مورد شاتل یافتم، البته ممکنه بستگی به منطقه مخابراتی سختگیری های شاتل بیشتر و کمتر باشه و در همه جا یکسان نیست.
این اسکریپت شارژ مجدد :
javascript:__doPostBack('ctl00$OneBillContentPlace Holder$gvCategory$ctl02$gvSubCategory$ctl04$lbtnAddToCard','')
برای مثال این برای 128 سه ماهه 8 گیگ هست.
کسی اگه اون صفحه که سرویس های جدید رو توش زده بودند Save کرده لطف کنه اینجا بزاره شاید بشه از توش کدها در اورد و کاری کرد همه بتونند استفاده کنند.
ممنون
بنظرت اینا در این حد شل و ول هستن که با دور زدنشون و اسکریپت ها رو از قبل وارد کرد و شارژ کرد ؟نقل قول:
فک نکنم یهو میزنن زیرش
خوب بلدن منکر همه چی بشن . :|
اصلا خبردار نمی شن که بزنن زیرش، اینا که مانیتورینگشون اینقدر قوی نیست
نمونشم موقع ثبت می گفتند 2 GB فقط برای ناحیه مخابراتی خاص هست که عملا همه می تونند استفاده کنند.
از این چطوری باید استفاده کرد ؟نقل قول:
این اسکریپت یعنی چی ؟ چی کار میشه باهاش کرد ؟ :31:نقل قول:
نقل قول:من اصلا نباید اینو می گفتم بدتر بحث منحرف شد.نقل قول:
این چیزخاصی نیست.
شما توی صفحه Sales.aspx یکسری اطلاعات رو به سرور می فرستید تا به سبد خریدتون یک سرویس خاص رو اضافه کنه.
در واقع شما روی دکمه خرید که کلیک می کنید این اسکریپت اجرا میشه.
دوست عزیز ممنون از جوابت. اما بیشتر توضیح میدادی. شما که داری ازش استفاده میکنی کمی هم توضیح بده ببینیم چطوریه.نقل قول:
سلام
دیشب برای من اینترنت قطع بود !!!!!!!! ساعت 6 پاشودم دیدیم فقط 2 درصد رفته سرعت هم صفر .( تا ساعت 6:30 قطع بودد من خاموش کردم )
برای بقییه هم اینجوری بود ؟
این خیلی بهتر از اینه که اصلا نتونی دانلود کنی سرنوشتی که در پارس دچارش هستیم !!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگر فکر میکنید با 6 میشه دانلود کرد حرفی نیست بسم الله :23:. اما منظورم این بود که تا وقتی محدودیت:4: اعمال میشه رفتن به شاتل کار اشتباهیه .نقل قول:
اگر محدودیت رو برداره من اولین نفری هستم که میرم دوباره قرارداد میبندم :10:. نمیشه که سرویس دهنده فقط مشترکین کم مصرف بدون دانلود شبانه رو بخواد .
من تازه از شاتل اومدم بیرون احتمالا از مخابرات 512 میگیرم خلاص . برای دانلود هم یه فکرایی کردم:21: که البته همه میدونن اما بهتره عنوان نشه .
دیگه با این شرکت های بوو (د)ووو (ز) وووغ( د) کاری ندارم .
لطفا یکی دو نفر از کسانی که 128 محدود دارن یه تست از اسپید تست بزارن
برای من که 256 هستش اینه
چند روزی هست که بعضی دوستان روی مسئله سرویسهای جدید پارس انلاین مانور میدن می خوام بگم زمانی که کل این سرویسها بی کیفیته چرا ما بی خود بحث رو عوض کنیم و به این مثال پوچ بپردازیم حالا شاید 1 گیگ دو گیگ هم سرویس های جدیدبالاتر باشه ولی زمانی که کل سیستم مشکل داره فایده اش چیه ؟
دوستان در مورد سرویس های جدید
به عنوان مثال 512 رو که زده بود 4.5 گیگ. فکر کنم منظورش سه ماه و هر ماه 4.5 گیگ باشه
یعنی 13.5 گیگ برای سه ماه
اما اگر منظورش واقعا همون 1.5 گیگ برای هر ماه بوده باشه تنها چیزی که میتونه اون قیمت بیشتر رو توجیه کنه، این هست که ضریب اشتراک سرویس 1 به 1 باشه و سرعت دانلود به هیچ وجه در طول شبانه روز افت نکنه
من الان 4 ساله مشترک پارسم توی این مدت هیچ وقت کیفیت به این افتضاحی که توی این یکی دو ماه شده نبوده البته من مشکل قطعی اصلا ندارم و توی روز هم سرعتم خوبه(تا 200 میره با 128k ) ولی مشکل اصلیم شبانست که سرعت میاد روی 17-18
لطفا یه تست از سرعت روزتون بزاریدنقل قول:
نقل قول:برای اینکه این مسأله که سرویس احتمالی جدید 4.5 گیگ مربوط به یه ماه هست یا سه ماه من تصویر زیر رو دوباره براتون قرار میدم، تا همه چیز مشخص شه:نقل قول:
برای اینکه قضیه روشن شه، کافیه شما قیمتهای سرویسهای زیرو مقایسه کنید تا ببینید 4.5 گیگ مربوط به یه ماه هست یا سه ماه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سرویس 128 : مقایسۀ سرویس POL-HU-3GB با سرویس POL-HLP
به هر حال امیدوارم اگه قراره تغییری ایجاد بشه و سرویس های جدید اضافه بشن، سرویسهای قبلی از بین نرن تا حق انتخاب وجود داشته باشه
سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سرعت آپود چقدر هست ؟
سرویس تون که خیلی خوبه!نقل قول:
من ارزومه سرویسم مثل شما باشه قطعی نده!
2 مگ از شهراد دارم ا قطعی زیاد + سرعت اقتضاح
از کدوم محله هستید شما؟
الان این تعرفه ها تو پنل شما اضافه شده؟نقل قول:
آقا جایه همتون خالی دیشب نمیدونم چه خبر شده بود خطم افتاده بود رو خط خونه آقا ؟!
کل لیست دانلودم دانلود شده بود فک کنم نزدیک 3-4 گیگ دانلود شده بود !!! سندشم 48 ساعت آینده میزرم ببینید حسرت بخورید :دی
خوشبحالت برا من كه الان يه ماهه با سرعت ٢٥ دانلود ميكنهنقل قول:
كلي بايد پول برق بدم !!
مال من سرعتم اومده روی 7kbps اگه برای شما 25 برو جشن بگیر
اقای Kaiser 2006 لطفا کد اسکریپت قیمت های جدید رو از توی پنلت کپی کن بزار اینجا
روی دکمه خرید جلوی هر قیمت کلیک راست کن و copy link رو بزن بعد بزار اینجا