دوردنقل قول:
بله.البته تو خواب :)
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
Printable View
دوردنقل قول:
بله.البته تو خواب :)
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
ایپی 37 از 5 بهتره
در کل 5 خیلی مزخرفه
هندونه سربسته است ممکنه بدتر باشه یا حتی بهتر از 256نقل قول:
دقت کن دوتا 37 هست یکی 37.98 که ماله مبین نته و 37.12x که ماله گسترش ارتباط هستنقل قول:
برای من معمولا 5 مبین نت از 37اش بگی نگی بهتره
178-130 برای من افتضاح هست
عجیبه تو اهواز تا حالا این دوتا رونگرفتمنقل قول:
91 هم مثل اینکه تازه راه افتاده چون اویل ماه رمضان که داشتن تغییرات رو اعمال می کردن چند بار بهش وصل میشدم ولی کلا قطع بود.
91 خیلی خوبه....باهاش حال کردم.
سرعت تک کانشکنش عالی بود....
فعلا هر کاری میکنم نمیتونم بهش کانکت بشم
من بعضی وختا به این دو تا ای پی وصل میشمنقل قول:
فقط 5
من همین الان به 91 وصلم. خیلی خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من به 2 وصل بودم چند دقیقه پیش. پینگ 4.2.2.4 زیر 200 بود.
الان در جستو جوی 91 هستم:n02:
از صبح تا الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای مبین هستم
البته دیروز یه ایپی بود نوشته بود ایلیا شمارش یادم نیست اما مزخرف بود
بدترین ایپی 94 هست
خب بالاخره به 91 وصل شدم
ولی در کمال تعجب سرعتش الان پایینه:
ارهنقل قول:
94، 62، 64 ماله افروزنت هستند هرسه مزخرف. میگن دزد از دزد، دزدی میکنه همینه.
مثه اینکه تعمیرات دکل های اهواز هنوز ادامه داره(به گفته شرکت مبین نت)
پشتبانی گفت تعمیرات شیراز 6ماه طول کشیده بچه های شیراز تائید می کنید راست با دورغ:n13::n04:
چند پست قبل گفتم همه ای پی های مبین نت و شرکا، تو روز خوبن و کم پیش میاد سرعت بیاد پاییننقل قول:
مهم دانلود شبانه است که خوب رو از بد جدا می کنه. اگه تونستی تو شب هم همین تست رو بزاری خوبه
دقیقا همینهنقل قول:
تجربه ۱ ساله استفاده من از مبین نت آیپی های متداول رو به صورت زیر از بالا به پایین اینجوری میتونم طبقه بندی کنم ( شبانه )
رنج آیپی 91 : بهترین رنج آیپی هست که خیلی به ندرت وصل میشه ولی همینش باعث شده تعداد کابر کمی بهش وصل بشن و سرعت دانلود بالایی حتی در شبانه و حتی فقط با ۱ لینک به کاربر بده .
رنج آیپی 178 : رنج آیپی بسیار مناسبی جهت دانلود شبانه هست که متاسفانه تو کل کشور قابل استفاده نیست و توی بعضی شهر ها میشه بهش وصل شد ولی سرعت خوبی داره ( حداقل برای تهران و مشهد که تست کردم عالی بود )
رنج آیپی 130 : این آیپی در طول روز عالی هست و تقریبا در حد آیپی 178 هست ولی شبانه سرعتش نصف میشه حتی با بهترین سیگنال ( این آیپی رو من تو تهران نتونستم بگیرم و بیشتر در شهرهای شمالی ایران قابل دریافت هست و البته در شهر هایی مثل اهواز هم قابل دریافته که سرعتش خیلی بالا پایین میشه )
رنج آیپی 5 : این آیپی هم روزانه خوبه ( عالی نیست ) ولی اصلا رو شبانش حساب نکنید !! چون حتی من که همیشه حداکثر سرعت رو در منطقه خودم دارم با این آیپی سرعتم نصف میشه !! جالبیش هم اینکه اولش که در دانلود شبانه با این آیپی شروع به دانلود میکنید سرعت رو حداکثر میره جلو ولی فقط ۳۰ ثانیه اینجوری هست و انگار محدودیت کانکشن روش گذاشتن که به سرعت میفهمه کانکشن بالا بهش وصل شده و سرعت دانلود رو نصف میکنه !!
رنج آیپی معروف 94 , 62 , ... : خب اینم آیپی افروز اطلاع رسان معروف به بدردنخورترین آیپی که مبین نت به کاربراش میده که بی شک این لقب مناسبشه !! چون کلا دانلود شبانش بیشتر از ۲۰ تا ۳۰ سرعت نمیده و فکر کنم باید ۱۰۰۰۰۰ کانکشن بهش وصل کنید که بتونید حداقل ۵۰۰ مگ دانلود کنید تو ساعات شبانه !! روزانش هم عشقی هست و بیشتر مواقع در عین ناباوری حتی روزانش هم داغونه ولی خب بعضی اوقات سرعت روزانش هم متوسط میشه که بتونه پهنای باند و ترافیک کاربر ها رو تموم کنه !!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
من که خیلی وقت بود از مبین نت استفاده نکرده بودم...نقل قول:
امشب تست میکنم نتیجه رو میگم...
تقریبا همه این رینج ای پی هایی که گفتی رو من امروز گرفتم بغیر از 62!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان وضعیت ای پی 185 یا افرانت به چه صورته؟
من الان رو اینip افتادم :
مدل مودم شما چیه؟! نامحدودی ۱به ۴ اداری داشتین سرعتش چند ؟نقل قول:
زنگ زدم نمایندگی میگه سرعت نامحدود اداری ۱ به ۴ اصلا خوب نیست ۱ مگ سرعت بین ۵۰ تا ۶۰ هست کسی استفاده کرده تایید میکنید ؟
اینو که اصلا نمیشد گرفت چندین ماه قبل من فقط یبار وصل شدم به افرانت رنج آیپی یادم نیست دقیقا همین بود یا نه ولی یادمه افرانت بود ، افرانت خیلی عالیه ، اگه بتونی بهش وصل بشی همیشه حداکثر سرعت رو میده ( البته یادمه تو افرانت باید از قند شکن استفاده میکردی تا حداکثر سرعت رو بده ) کلا از بهترین دیتا سنتر هاست تو ایراننقل قول:
سرعت ۱ مگ این طرح روی ۱۲۰ تا ۱۳۰ هست ( البته با آیپی 178 تست کردم )نقل قول:
مودمم bm63w هست داخلی رومیزی
نقل قول:مشهورترین ای پی افرانت 79 هست. اوایل برای من خیلی خوب بود ولی این اواخر معمولی شده. مثل اینکه فهمیده زیادی حال داده و اینقدر ها هم احتیاج نبوده به مبین نت سرویس خوب بدهنقل قول:
بعد از ماه رمضان امشب دانلودم اینقدر شده که از اول شب بزارم واسه دانلود . تورمون رو میندازیم تو دریای مبین نت ببینیم IP چی گیرمون میاد. الهی به امید تو.
من الان به آی پی 2 وصل شدم ... تا حالا این آی پی گیرم نیومده بود .. البته من همچنان افت سرعت دارم ....
واسه من آیپی 2 زیاد جالب نبودش ، همیشه سرعت دانلود محدود شده روشنقل قول:
آیپی 2 بیشتر واسه خود مخابرات هست که کلا زیاد مناسب دانلود نیست
ولی فکر کنم پینگ خوبی میده
من که با آیپی 178 راحتم ، همیشه با ۲ بار دیسکانکت کردن میده بهم و سرعت هم همیشه رو ۲۷۰ یعنی حداکثر دانلود طرح ۲ مگ که بسته شدهنقل قول:
اگه نوروزی داشتم قطعا رو ۴۰۰ بود ( مثل طرح ۲ مگ قدیمی که داشتم ) چون رو ۴۰۰ بسته شده ولی خب خیلی از دوستان نمیتونن به حداکثر سرعت برسن
طرح 2 مگ 12 گیگ برای 6 ماه امروز فعال شد.مودم رو هم از نمایندگیشون گرفتم اما به هیچ وجه کانکت نمیشه و وایمکس استتوس رو حالت کانکتینگ میمونه
به پشتیبانی هم زنگ زدم راهنمایی مسخره می کنند که مودم و ریبوت کردیم و دوباره تنظیمات رو ست کردیم اما بازم اصلا سیگنال نیست یا یک لحظه 4 تا خط میاد و میره
کسی همچین مشکلی داشته؟؟ پشتیبانی دیگه چیزی به ذهنش نرسید و گفت مودم رو ببر نمایندگی.
تو منطقه تحت پوشش هستید ؟نقل قول:
بزارید دم پنجره مودمو .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما هم با 91 الان مشکل سرعت داری؟
صبر کنم سرعتش درست میشه؟
داشتم تست های قدیمی رو نگاه می کردم دیدم قبل از عید زیاد ipهای 130 و 178 وصل میشدم
ببینم امشب میشه گرفت یا نه
ارش من همین 91 رو نگه میدارم برای دانلود شبانه.....
فقط یه سوال:
در این مدت با این ip های خوب سرعت شبانت به چه صورت بوده و چقدر تونسنی بگیری؟
ای بابا چیکار کردین با این آیپی :)نقل قول:
ولی به نظرم اگه خیلی حوصله داری یه ریست کن دوباره بهش وصل شو شاید بهتر بشه ، من که تو شبانه بهترین سرعت رو با این داشتم ، البته من کلا سرعتم خوبه و الان که سرعتم رو ۲۷۰ حداکثر بسته شده شبی ۵ گیگ رو راحت میگیرم حالا چه با این آیپی چه با 178
با این آیپی فکر کنم اون شب ۵.۳ گیگ گرفتم
مشکل سرعتم حل شد::n06:نقل قول:
از علت هایی که سرعت مبین نت با سرور خارجی خوبه اینه که مسیرش انگلیس هست....
مسیر انگلیس سرعتش خیلی خوبه ولی متاسفانه از پینگ بالایی برخوردار هست!
شما با سرور خارجی شبی 5 گیگ میگیرید ؟
والا من متوسط شبی 3 گیگ میگیرم
بیشتر اوقات هم سرور خارجی وصل میشم
میانگین سرعت در هر ساعت چنده؟نقل قول:
اینطور که معلومه سرعت شما زیر 200 هست.
اگر سرعت در هرساعت 200 باشه شما میتونی 4گیگ دانلود کنی.
ساعات رایگان همون 2 تا 8 هست؟
من اصلا از سرور ایرانی دانلود ندارم ، چون اکثرا فیلم و سریال دانلود میکنم ، آرشیو چند ترایی دارم و هر روز باید آپدیت کنمنقل قول:
حداقل ۵ گیگ میگیرم ، بعضی اوقات به ۵.۵ هم میرسه
سرعت برای من 2 ساعت اول حدود80-90 هست دوساعت بعد حدود 150 و هرچی بگذره بهتر میشه. بعضا تو دو ساعت اخر می شه ساعتی 080-900 مگ دان کردنقل قول:
ساعات رایگان همون 2 تا 8 هست
من ساعتی دقیقا ۸۰۰ تا ۹۰۰ مگ میگیرم ، بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ مگ ساعتی کم و زیاد میشهنقل قول:
تمام ساعات هم همینه حجم دانلود و از ۸۰۰ مگ کمتر نمیشه ( بر اساس گزارش du meter )
در کمال تعجب میبینم مودم بدون اینکه ریبوت بشه ای پی شده 94!!:n21:
حالا باید دنبال 91 بگردم باز:n02:
سلام مهدی جاننقل قول:
میبینم بی خیال های وب شدی!!:n02:
چرا؟؟