اول راهی میگی نه برو از مشهدی ها تو تاپیک خودشون بپرس همه دارند ناله می کنند.نقل قول:
Printable View
اول راهی میگی نه برو از مشهدی ها تو تاپیک خودشون بپرس همه دارند ناله می کنند.نقل قول:
مرکز پیروزی دیگه کجاست بابا,نقل قول:
اسم منطقه ات رو بگو ببینم. فکر کنم تو مرکز ما باشی. من فلکه آب هستم. احتمال میدم تنها منطقه ای از شاتل در کل ایران که سرعتش خوبه همین جا باشه.
شما اطراف فلکه آب فلکه برق, چهاراه خسروی, شهدا و ... نیستی؟ :دی
اینا می خوان خودشون ایمیلامونو ببینن آخه آمریکا و فلان تو ایمیل من و شما دنبال چی میگرده؟نقل قول:
اینا چون نمیتونن ایمیل گوگلو به خاطر پروتکل secure) h-t-t-p-s) بخونن می بندنش وگرنه کجا دلشون به حال من و شما سوخته؟
اگه اینطور بود کل mail ها رو می بستن.
بچه ها جیمیل بسته راستی پرتال ایمیل ملی را ببنید:
بسته شده اینو میخوان جایگزینه جیمیل کنند!!!!!
:31:This Account Has Been Suspended
کد:http://www.emailmelli.ir/cgi-sys/suspendedpage.cgi
نقل قول:
خوب اگه آمریکا ببینه به ضرر ماست.:31:
همه که مثل من و شما احوالپرسی و گفتگوی معمولی انجام نمیدن.
بالاخره به خاطر سیاستهای کلان یه چیزایی باید فدا بشه.
در آخر:
آنکس را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است.
کجا اضاف کردن؟؟نقل قول:
کم شدن آبونمان برای 2 3 ماه پیشه ، اضاف شدن به اکو ها برای 1 سال پیش ، ولی قیمتش هیچ فرقی نکرده!
قیمت آرت 1 هم که من برای تابستان 88 دارم 24800 هست ، در صورتیکه الان 2 گیگ اضافه شده ولی قیمتش هم شده 28800!
صبانت هم که از بیخ ، هیچ تغییری نداده!
تکبیر............نقل قول:
بدو گفتم آخر ترا باک نيست کشد زهر جايي که ترياک نيستنقل قول:
واالله ما هم حسابمون ناپاک نیست .از یاهو هم استفاده می کنم.. 2 ماهی یه بارم زورکی چک می کنم.
برا دوستان گفتم که باید همه آزادی ها ازشون گرفته بشه و ایمیل ملی .. و .. بهشون تحمیل بشه..
والا رفیقام خیلی وقته دارن وضعشون مثل ماستنقل قول:
جیگرت رونقل قول:
بچه مشدی و مشهد رو بلد نیستی؟
یعنی تو نمیدونی بلوار پیروزی کجای مشهده ؟
نصف مشهد بلوار پیروزیه اسمش :laughing:
ولی خداییش اگه سیستم و مدمت رو به راه باشه تو مشهد اکوی شاتل خیلی بهت حال میده
----- هووو من اوومدم
سلام بچه ها
من همه ی فایل های kamyabonline رو میتونم با میانگین 110 دانلود کنم:13:
چرا اینطوریه؟
یعنی کل فایلاش کش شده؟مگه میشه
بقیه هم ببینید با چند دانلود میکنید
اگه تو این میشه چرا تو بقیه نمیشه؟:41:
4 صفحه این سایتو ورق زدم یه پروگرامشم ارزش دانلود کردن نداشت !نقل قول:
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
اقا اگه این شاتل می خواد کش سرور بزاره خیل خوب حرفی نیست داون استریمو بزاره رو 24 مگ تمام فیلما و فایلای سنگینم که دانلود می کنیم رو سرور ثبت بشه حداقل قرار نباشه یه فیلمو هر کدوممون 60 ساعت بشینیم از اون ور دنیا دانلود کنیم...
اما من در مورد ارزش فایل هاش نپرسیدم در مورد سرعت پرسیدم:46:نقل قول:
تست کردم 100 میگیره.نقل قول:
ولی فایدش چیه فایلاش حکم همون اپرا و فایر فاکس داره :46: ...
سلام
اگه بخوام بجای ۵۱۲اکو از یک ISP دیگه سرویس بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه چه پیشنهادی دارید؟
یا اینکه به همین شاتل رضایت بدم فعلا.
این سرعت تورنت دیگه شورش رو در آورده!!! دها!!!
بابت تکرارها معذرت میخوام
به فاصله زمانیشیون نگاه کنید
به اندازه کافی صبر میکردم اما پست نمیشد
نه برادر,نقل قول:
هر جا میرم اسمش رو میشنوقم. اما نمیدونم کلا کدوم مناطق رو شامل میشه.
فقط سیدی و گلشهر و التیمور و قله ساختمون رو عشقه :دی
در مورد اون خط آخرت, شاتل همه جای مشهد خوب سرویس نمیده و فقط بعضی جاهاش اینطوری هستند. حالا نگفتی ما هم جزو منطقه پیروزی یا استقلال :دی
دوستان به نظرتون
eco512 و art1
کدوما بهتره از لحاظ سرعت شبانه؟
من الان eco512 دارم اما سرعتش از 64 بالاتر نمیره درصورتی که دوستان میگن شبی 3-4 گیگ دانلود دارند
نقل قول:
تا سال دیگه صبر کنید.شاید تقی به توقی خورد.
وگرنه مخابرات...
محتوای مخفی: :D
شما کدوم منطقه مخابراتی هستی و شبی چند مگ دانلود میکنید.نقل قول:
اگر از 300 تا بیشتر دانلود نمی کنید برید تو اون تاپیک شکایت خودتون رو مطرح کنید اول این شرکت رو باید سر جاش نشوند بعد هم تعویض isp کرد که دیگه نتونه از جاش بلند بشه.
چرا دیشب شبانه قطع بود ؟
حدود یک ماه مونده به پایان دوره من اس ام اس زدن که صورتحساب شما صادر شده
چقدر شاتل در انجام وظایفش متعهده که یک ماه قبل خبر میده چقدر عالیه :31:
سلام .
آقا من داشتم دان میکردم که سرعتم اومد رو صفر . چک کردم دیدم دان استریم شده 446 . مودم و کامپیوتر و خاموش روشن کردم . حالا که دوباره کانکت شدم ، بجای بازکردن صفحه ها ، صفحه ی تنظیمات مودم میاد که توش نوشته :
Internet Configuration
isp parametrs for internet access
system password:
user name:
password:
note:device is automatically configured to obtain an ip address automatically.the isp will assign you a different one each time you connect to internet .
الآن چیکار باید بکنم من ؟؟! این پستم با گوشی میدم . خواهشا زود جواب بدید .
آره . موقع پول گرفتن خوب حواسشون هست. اما موقع سرویسدهی که میشه انگار نه انگار.نقل قول:
البته من وضعیتم بهتر شده و چند شبه خوبه ولی درکل بازم گاه و بیگاه قطعی دارم.:2:
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
نقل قول:
مودمت چیه ؟
نقل قول:
- From the Start menu, select Settings, and then Control Panel. Note: If this doesn't match what you see, refer to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Double-click Network Connections.
- For a wired network connection, right-click Local Area Connection, and then select Properties.
For a wireless network connection, right-click Wireless Network Connection, and then select Properties.- From the General tab, click Internet Protocol (TCP/IP), make sure it is checked, and then click Properties.
- Click Obtain an IP Address Automatically, and then click OK.
آقا اینا رسما دیوانن :34: . خودش درس شد و دان استریمم هم برگشت رو 1مگ :46: ولی تو این 1 ساعت اندازه 3 روز اعصابم داغون شد :47:
شما چه سرویسی داری؟نقل قول:
دقیقا :31: من که شب ها استفاده ندارم چون سرعت خیلی کم میشه و حیف برق میشه : دینقل قول:
سرعت دانلودتان 4shared از چقدر است
برای نمونه آیا برای شما هم سرعت دانلود این فایل پس از چند ثانیه افت میکند و کمتر از 5k میشود :
کد:http://www.4shared.com/file/204095457/d088f7fc/GeminiLost_10128.html
آرت ۱ هست سرویسم .نقل قول:
اکو 512نقل قول:
بین 50 تا 60
تا 30 درصد دانلود کردم افت نداشت.
oooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
برای منم 50 تا 70 سرعت هست!نقل قول:
اکو 128
کاملا باهات موافقم .منم تا حالا 2 یار سایتم رو این آی اس پی banned ip شده زنگ زدم بهشون طرف تا بیاد توجیه کنه و ماس مالی راه بندازه دیدم دوباره سایتم بالا میاد.نقل قول:
اختمالا چند تا نی نی کوچولو :20:اونجا هستند همینجوذی با دکمه ها بازی بازی می کنند:31::20:
واسه شما که خوبه برای من همون روزی که شارژ میکنم فرداش اس ام اس میده که دوره بعد رو صادر کردیم!!!!!:18:نقل قول:
سلام ، برای من که سرعت بین 5 تا 16 متغیر هستش. با مکث های تقریبا طولانی .نقل قول:
دوستان من خرداد سال دیگه اسباب کشی میکنم . به نظر شما الان برم اکو 128 یا ART1 بگریم ببینم چطوره ؟ بعد اگه خوب بود تو خونه جدید همین سرویس بگریم اگه نبود از یه ISP دیگه بگیرم ؟
فقط بگین اکو 128 بگیرم یا ART1 ؟ مصرفم هم نه خیلی زیاد نه خیلی کم !!
توي اين موارد با پر كردن يك فرم مي توني تغيير خط بدينقل قول:
دردسري هم نداره
با تغییر خط بازم باید هزینه ی رانژه رو بدیم؟نقل قول:
فكر كنم 2 تومن مي گيرننقل قول: