Network Problem & New Festival
نقل قول:
آقا شاهين حالا كه فهميدم تقلبي نيستي خيلي خوشحالم البته 99 درصد مطمئن بودم ، مي خوام چند تا مشكل رو
خدمتتون عرض كنم : اول اينكه منظور شما اين نيست كه اصلا mms ديگه وصل نمي شه چون اگه اينطور باشه .......
دوم اينكه چند روزيه كه شبكه خيلي مشكل پيدا كرده مثلا آنتن پره ولي نه مي توني sms بفرستي و نه زنگ بزني
يا بعد از 7-8 بار سعي كردن موفق مي شي مثلا همين ديشب ساعت 7-8 بعداز ظهر بود كه دو بار يكي در ميدون
پونك و يكي هم در خيابان آزادي (تقاطع شادمان ) خواستم sms بفرستم نمي شد 7-8 امتحان كردم بعدش خواستم
زنگ بزنم بازم نمي شد چند بار امتحان كردم تا تونستم sms هم بعد از چند بار resend كردن تونستم اين مشكل براي
چي مي تونه باشه ، ظرفيت ايرانسل كه فكر نكنم به اين زوديا پر شده باشه با توجه به gsm 1800 بودنش و با 2.5
ميليون مشتركش ؟!؟سوم اينكه همين ديشب از شادمان با ماشين رفتيم يه دوري تو تهران بزنيم ما هم مثل وحيد
جان يه بررسي كرديم :31: از اونجا رفتيم صادقيه بعدش هم رفتيم مرزداران ، اتوبان حكيم ، به سمت شرق ،
بعد يه سرم رفتيم بوستان پليس تو مسيرها همش آنتنمو چك مي كردم بعضي جاها آنتن پر بود ولي cell info
نداشتم البته خونه ما ( شهران ) هم همينطوره چرا اينطوره بعضي جاها cell info غير فعاله ؟!؟ شهرستان ها هم
شنيدم cell info ندارن چرا ؟!؟ بعد در مورد پوشش هم بگم بد نبود ولي هنوز نقطه كور زياد داريم بعضي جاها يه
دفعه آنتنم به كل مي رفت 50 متر اونور تر دوباره ميومد . مي خواستم بدونم پوشش تهران كي كامل مي شه كه
ديگه ايشالا نقطه كورم ديگه نداشته باشيم ؟ ببخشيد طولاني شد . :46:
ايرانسل از حدود 40 روز قبل شروع كرده به Update كردن شبكه و كار گزاشتن آنتن هاي جديدش. ايم مشككلات شما معمولا از ساعت 16 شروع ميشه و تا حدود 3 بامداد ادامه داره.
در هر محدوده كه اين عمليات شروع بشه معمولا از 3 روز تا 14 روز اين حالت ادامه داره.
ولي تا پايان سال اينطور كه من دارم مي بينم مشكل مهمي دوستان ما نخواهند داشت.
و در برنامه هاي شركت تا پايان سال جاده ها تحت پوشش خواهند بود.:18:
راستي يادتون نرهاگه سيم كارت خريديد سريع فعال كنيد كه 000 500 ريال مي توانيد رايگان صحبت كنيد. (پرداخت ماهيانه ها) حد اكثر زمان تا 12 مرداد.:11: