کی گفته مفت نمیارزه؟!!نقل قول:
پارسال توی 6 ماهی که سرویس داشتم فقط دوبار قطعی داشتم!!!! افت سرعتم که بسیار کم بود!!
Printable View
کی گفته مفت نمیارزه؟!!نقل قول:
پارسال توی 6 ماهی که سرویس داشتم فقط دوبار قطعی داشتم!!!! افت سرعتم که بسیار کم بود!!
شما فقط کافی بود تو انجمن شون میرفتین همه چیو متوجه میشدین!نقل قول:
من نمیدونم همه میگن میخوان جمع کنن از های وب ولی هنوز هستن و استفاده میکنن و منتظر معجزه ای از سمت روحانی هستند !
والا من 10 تا نت عوض کردم از صبا نت بگیر تا مخابرات ( به مولا قسم 8 تاش رو تا عوض کردم ) , توی این مملکت نت از این بهتر پیدا نمیشه ! بیخودی وقت خودتون هم تلف نکنید ! من هم گیمرم هم سرور کانفیگ میکردم یه زمانی , نت با ترافیک ارزون و به صرفه الان فقط های وب خوبه
ای کسانی که دانلود شب میخواید از هاب وب نگیرید چون باید پول بدید ! اگر میبینید پینگ میترکه کلا همه سرور ها و نت ها که از اون مسیر گت وی میگذرن میترکن
الان من مخابرات دارم 2 مگ 26 هزار تومن مگر دیوانم دیگه شارژ کنم ؟ شب با سرعت آشغالش دانلود کنم اونم از 2 شب به بعد , میرم 15 گیگ فشفشه میخرم هر چی خواستم در 4 ساعت دانلود میکنم با 12 هزار تومان از این دیگه بهتر ؟
مخابرات شهرمون خودش میگه پهنا باند نداره باز مشترک میگیره پینگ ما تو روز از 300 پایین نمیاد صبح پینگ میره 130 ! حالا کی دزده ؟
به خدا دوستایی تو تهران دارم غم پینگ منو میخورن یا پورت منطقشون پره یا کلا پینگ بالان !
حالا باز پست میدن چرا دانلود شبانه اینطوریه :n08: مخابرات وقتی میگه همینی که هست از شرکت خصوصی معجزه میخوان
ترافیک شب شما برو از شاتل بگیر 2 مگ تو ماه 4 گیگ بیشتر دی ال کنی سرعتت رو شب 20 کیلوبایت میکنن !!
صبا نت بگیر که شب همش تایم اوته !
مخابرات بگیر که شبا بعضی موقع اینترانت میشه !
پارس آنلاین بگیر که آفلاینه همش !
بچه هایی که گیمر قدیمی هستند فکر کنم منو بشناسن ( amo0 jackal ) و اینکه مدیره irankeys هستم دیگه فکر نکنم اندازه من نت کسی عوض کرده باشه :n08:
حرف رفیقمون تایید میشهنقل قول:
پارسال نه قطعی داشتم نه افت سرعت ! لتنسی پینگ همه چیز عالی ! با اسکایپ مثل هلو توی ساعت رایگان چت میکردم با خانومم ولی الان ..
اصلا اسکایپ جواب نمیده ، سرعت ها خیلی زیاد افت کردن ، اشغال شده..
1 مگ در ساعت رايگانمحتوای مخفی: image
سلام
من به نتیجه رسیدم که های وب از حجم من میدزده
-----------------------------------------------------------------
این تعرفه های چه سرعتی میدن
512kb
1mb
2mb
4mb
8mb
???????
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستان
این 256 نامحدود این شرکت , سرعت اسمی رو میده یا بستگی به مخابرات داره ؟ یعنی ممکنه بیشتر از سرعت اسمی سرویس بده یا نه برای نامحدود ؟ چون یکم گرونه نسبت به بقیه شرکت ها.
سلام هادی جان.نقل قول:
اره اسمی رو میده تقریبا.
ولی به نظر من اصلا ارزش نداره از این شرکت نامحدود بگیری(نسبت به پولی که میدی)!