سلام.
من میخوام از شر وایمکس ایرانسل خلاص بشم و از اونجایی که مخابرات ما هیچ پورت بازی نداره و از هیچ شرکتی حتی خود مخابرات نمیتونم ADSL تهیه کنم فقط و فقط به فکر تهیه یه دانگل رایتل و یه سیم کارت نسل 3 یا 4 افتادم تا بتونم ازش استفاده کنم.
حالا چند سوال از دوستان دارم.
1- من در حال حاضر تی وی و بلوری پلیر و ایکس باکس و رسی**ور و همچنین یه کامپیوتر و یه لپتاپ و 2 تا گوشی رو با استفاده از سوئیچ به اینترنت وایمکس وصل کردم. در حالت کلی فقط 2 گوشی و یه لپتاپ در حال استفاده دائمی از نت هستن.
2- یه مودم ای دی اس ال D-link 2750U دارم که پورت usb داره. قصد دارم دانگل رو به اون پورت وصل کنم و اینترنت رو با کابل و وایفای به دیوایس ها برسونم.
3-با مراجعه به سایت رایتل متوجه شدم یه تعرفه سرعت پایه و یه سرعت حرفه ای داره. فرق این دو در چیه؟
4-آیا تعرفه اینترنت حرفه ای 30 روزه__GB) 3GB+3GB هدیه ساعات افت مصرف ، مناسب هست؟
5-آیا استفاده از این سرویس رو برای کاربری وبگردی و موبایل اپلیکیشن ها (مثل تلگرام و اینستاگرام و ..) و البته گاها دانلود های کم حجم پیشنهاد میکنید؟
6-در صورت استفاده از دانگل هربار برای شارژ اینترنت باید سیمکارت رو دربیارم بندازم تو گوشی و اینترنت رو شارژ کنم؟ یا راه دیگه ای هم هست؟
7-در صورتی که قبل از ماه شارزم تموم شد حجم اضافه میتونم تهیه کنم؟
ممنونم از همه دوستان.