همشهری انگار این بار قرعه بدش به نام ما افتاده....همیشه پاینده باشی داداش...امیدوارم همینجور برات عالی بمونه .... فعلا تا رو شانسی استفاده کن:n02:نقل قول:
Printable View
همشهری انگار این بار قرعه بدش به نام ما افتاده....همیشه پاینده باشی داداش...امیدوارم همینجور برات عالی بمونه .... فعلا تا رو شانسی استفاده کن:n02:نقل قول:
من پارسال که اولین بار مخابرات گرفته بودم هم روی 4 مگ بسته شده بود که اون موقع اشتراک 128 داشتم، الان خیلی وقته رو 6 مگ هست پهنای باند. امیدواریم بیشتر از این هم بشه :n02:نقل قول:
اگر رو 20 مگ ببندننقل قول:
اکانتینگ هم شما رو محدود کنه
هیچ فرقی نداره
درسته. ولی چند وقته بعضی اوقات سرعتم تا 800کیلو هم میرسه. یهو سرعت تا چند ساعت میره بالا و چنتا لینک که میزارم برا دانلود متوجه میشم.چند بار من اینجوری شدهنقل قول:
با 256 نامحدود تا 800 میره؟:n04:نقل قول:
اره گاهی وقتا انگار شیر فلکه رو باز میزارن یا چیزه دیگه، سرعت حتی یه بار ساعت 3 صبح تا 1000 کیلو هم رفت!! خلاصه هرچی بود نبود دانلود کردیم :n02:نقل قول:
فعلا که برای ما در حد قطره چکان باز گذاشتن.... راستی داشتیم با امضا قشنگت صفا میکردیم داداش... :n02:نقل قول:
اگه دوس داری تا بزارمش ؟ :n02:نقل قول:
'گفتی دوس داری و تمام؟؟؟؟؟؟ عاشقشم داداش ... اگه نباشه میخوام دنیا هم نباشه... فقط 7 مقدس...نقل قول:
ولی من که فردا شارزم تمام میشه و فکر کنم دیگه تمدید نکنم ... چون الان تماس گرفتم 2020 و دعوام شد با یارو... منو زیر نظر گرفتن ...فکر میکردم اپراتور های عصر عوض میشن و دیگه نمیشناسن ... مث اینکه آمار ما رو به اینا هم داده بودن... درجا شناخت... حالا احتمالا یه مدت ترک نت کنیم...
:n16:
مگه شرکت دیگه ای تو شهر شما نیست؟!نقل قول: