بچه ها منطقه 2 با رتبه ی 17000 روزانه میتونم قبول بشم؟
Printable View
بچه ها منطقه 2 با رتبه ی 17000 روزانه میتونم قبول بشم؟
دوستان یه سوال این تاثیر نمرات امتحان نهایی چی شد؟؟؟اگر اعمال شده بود حتما تو کارنامه می زدن که اعمال شده دیگه
مثلا یکی از اشنایان تو گروه زبان های خارجی شرکت کرده بود تو قسمت زیرگروه ها براش تاثیر مثبت رو زده بود که مثلا این نمره تون با تاثیر مثبت هست
ولی ماله من این جوری نیود
کسی می دونه چجوریه؟؟؟
تاثیر داده شدهنقل قول:
اگه این تاثیر برای زیر گروه مثبت باشه کنار تراز *ست
ح) مفهوم درج مندرجات جدول وضعيت رتبه و نمره كل داوطلب در هر زيرگروه، گروه آزمايشي:
رتبه داوطلب در سهميه و همچنين رتبه كشوري داوطلب بدون لحاظ سهميه در هريك از زيرگروهها در ستون مربوط درج ميشود. همچنين در اين جدول تعداد كل داوطلباني كه با داوطلب مزبور هم سهميه (رديف 1) يا هم گروه هستند (رديف 2) براي اطلاع و استفاده داوطلبان درج ميشود.
نمره كل درج شده در رديف سوم، نمره كل نهايي ميباشد كه در هر زيرگروه جداگانه درج ميشود و مبناي گزينش علمي خواهد بود. نمره كل نهايي داوطلب براساس نمرات تراز دروس كنكور، ضرايب مربوط به هر زيرگروه و همچنين در صورت مشمول اعمال سوابق تحصيلي بودن (ديپلم سالهاي 84، 85، 86، 87، 88، 89 و 90 در يكي از رشتههاي رياضي فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي) حداكثر تا 25% با تأثير مثبت اعمال شده است. به عبارت ديگر در صورتي كه اعمال سوابق تحصيلي موجب افزايش نمره كل در هر زيرگروه شده باشد اثر سوابق تحصيلي اعمال، در غير اين صورت سوابق تحصيلي در آن زيرگروه اعمال نشده است. (زيرگروههايي كه اثر مثبت سوابق تحصيلي وجود داشته با * در كنار نمره كل مشخص شده است و عدم درج * به معناي نداشتن تأثير مثبت سوابق تحصيلي در آن زيرگروه ميباشد)
نمرهكل براي رشتههاي پرستاري ويژه بهياران در گروه علوم تجربي كه با توجه به نمره مربوطه در درس تخصصي بهياري با ضريب چهار و به عنوان يك درس تخصصي ساخته شده علاوه بر نمره کل ساير زيرگروهها براي داوطلبان بهيار درج ميشود.
یعنی من انقدر وضعیت نمره هام بد بوده که اصلا تاثیر مثبت نداشته؟؟؟؟نمره هام همه 18 19 بودنقل قول:
تاثیر داده شده
اگه این تاثیر برای زیر گروه مثبت باشه کنار تراز *ست
هیچ یک از زیر گروه ها ستاره نداشت؟نقل قول:
دوستان دفترچه انتخاب رشته تو باجه ها پستی اومده ؟
انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش کی راه می افته من پولش رو همین الان دادم ؟ :42:
از فردا شروع میشهنقل قول:
اين انتخاب رشته آنلاين ( تو سايت ) يا آفلاين ( با نرم افزار كه دانلود ميكني ) ؟
ببخشید راهی برای اعتراض هم هست؟بعد نتایج اعتراض کی میاد؟
ممنون.