چرا من هر جي درخواستمو تايپ ميكنم تو پاسخگوييه سنجش ميگه كاراكتر غير مجاز؟؟؟؟ كمك كنين لطفا!
چرا من هر جي درخواستمو تايپ ميكنم تو پاسخگوييه سنجش ميگه كاراكتر غير مجاز؟؟؟؟ كمك كنين لطفا!
نقل قول:
از بعضی علامت ها استفاده نکنید.
انگلیسی تایپ نکنید.
در صورتی که این دو رو رعایت کردید.مرور گر خود را اینترنت اکسپلوره کنید و عملیات را انجام دهید.موفق باشید
مرسينقل قول:
با علامت سوال مشكل داشت
حل شد
یه سوال مهم از دوستان داشتم:
حین تحصیل توی دانشگاه سراسری چه دانشگاه دیگه ای میشه همراهش رفت: پیام نور - آزد - غیرانتفاعی..... کدوم؟
اصلا میشه؟؟
بهتر بگم
میخاستم بدونم اگه در حاب تحصیل توی دانشگاه سراسری باشیم چه دانشگاه دیگهای رو میشه باهاش همزمان خوند.
مثلا من طراحی صنعتی دانشگاه تهران میخونم ، میتونم همراهش مهندسی صنایع یک نوع دانشگاه دیگه بخونم.
نه نمیشه، فقط یک رشته توی یه دانشگاه!نقل قول:
انتقالم از دانشگاه سراسری به دانشگاه های دیگه ممنوع هستش!
:10::10:
نه امکان تحصیل همزمان 2رشته از هیچ نوعی امکان پذیر نیست مگر اینکه جزوه نخبه و استعداد درخشان محسوب بشید (رتبه های 2رقمی و بهتر)نقل قول:
البته یه سری دانشگاه ها اگه دو سه ترم معدل بالای 18 داشته باشید می تونید یه رشته دیگه هم در کنارش بخونید
2 ترم بالای 17 برای ممتازها
3 ترم برای غیرممتازها
معمولا اینطوریه...
نقل قول:درسته چه برای تغییر رشته چه برای تحصیل همزمان باید جز استعداد درخشان محسوب بشیدنقل قول:
که همون 3ترم از 4 ترم اول بالای 17 معدل بشه
!! البته ممکنه همه دانشگاهها اینجوری نباشه !!
دوست عزیز ممنون که گفتید،نقل قول:
ولی من اعتقاد دارم که همه چیز معدل نیست،بلکه بیشتر به کارایی و توانایی در کار و حرفه اعتقاد دارم و آقای رحمانی هم معدل دیپلمشون حدودای 13 بوده که سال فکر کنم 82 گرفته اما توی کنکور ترکوند،
و به نظر من توی کنکور ارشد هم جزو نفرات برتر خواهد بود و من به سعی و همت و تلاش ایشون نمره ی 20 میدم چون توی سال 82 دیپلم گرفته بعد سال 85 کنکور ریاضی داده و رتبه ی حدود 30 رو آورده و بعدشم رفته 2 سال سربازی و برگشته و بدون اینکه انگیزشو از دست داده باشه از حدودای بهمن 87 برای کنکور تجربی خونده و رتبه ی 1 تجربی،رتبه ی 1 زبان،رتبه ی 2 رقمی هنر رو آورده.واقعا کار بسیار مشکلی رو کرده...:10::10: