غیبت الکسیس و پیکه در بازی امشب بارسا
دو بازیکن بارسلونا در دیدار امشب این تیم غایب خواهند بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alexis Sanchez - Barcelona
سایت گل- پپ گواردیولا خبر ناراحت کننده ای را در آستانه دیدار تیمش مقابل مالاگا دریافت کرده است.
بارسلونا امشب در خانه میزبان مالاگا است ولی الکسیس سانچس در این بازی قادر به همراهی بارسا نخواهد بود. گویا این بازیکن شیلیایی از ناحیه عضلانی دچار مصدومیت شده است
روز سه شنبه الکسیس برای اطلاع از شدت مصدومیتش مورد تستهای پزشکی بیشتری قرار گرفت و اعضای کادر پزشکی بارسلونا اعلام کردند که او به بازی امشب نوکمپ نخواهد رسید.
دربیانیه منتشره در وب سایت رسمی بارسلونا می خوانیم:« الکسیس در بازی 4شنبه شب بارسلونا مقابل مالاگا حضور نخواهد داشت. الکسیس عصر روز سه شنبه مورد تستهای پزشکی دقیق تری قرار گرفت تا از شدت مصدومیت عضله پای چپش مطلع شود. نتایج این بررسی گویای آن است که او در بازی 4شنبه شب حضور نخواهد داشت.»
جرارد پیکه به خاطر ضربه ای که در دیدار با چلسی به سرش وارد شد، در آخرین بازی تیمش مقابل رایو وایه کانو حضور نداشت. او روند بهبودش را به خوبی طی می کند و تمریناتش را به صورت انفرادی آغاز کرده است ولی با این وجود قادر به همراهی بارسا در دیدار امشب نخواهد بود.
کومن: از تصمیم گواردیولا برای خداحافظی متعجب نشده ام
اگر من هم جای او بودم، بعد از کسب این همه جام، تیم را ترک می کردم
PROSHOTS
سایت گل – رونالدو کومن، مربی کنونی باشگاه فاینورد روتردام و هم تیمی پپ گواردیولا در تیم رویایی بارسلونا و بازیکن سابق باشگاه بارسا، در صحبتهایی اعلام کرد که از تصمیم پپ گواردیولا برای کناره گیری از نیمکت مربیگری بارسلونا متعجب نشده است.
این اسطوره هلندی در صحبتهایی که در روزنامه ال موندو دپورتیوو بازتاب یافته گفت:« جدایی گواردیولا از نیمکت مربیگری بارسلونا در پایان فصل، یک حسرت بزرگ برای بارسایی هاست ولی هر چیزی روزی به پایان می رسد.»
اسطوره ومبلی درادامه صحبتهایش گفت:« من شخصا از تصمیم گواردیولا برای خداحافظی اش متعجب نشدم. اگر من هم جای او بودم، بعد از کسب این همه قهرمانی ، همین کار را می کردم. من می دانم که او هیچ وقت خودش را مثل فرگوسن در منچستریونایتد نمی دید. »
البته او در ادامه صحبتهایش به تمجید از عملکرد فوق العاده سرالکس فرگوسن برروی نیمکت شیاطین سرخ پرداخت . این مربی اسکاتلندی از سال 1986 هدایت یونایتد را در دست دارد. کومن ادامه داد:« برای یک مربی، پیدا کردن زمان ایده آل برای ترک تیم خیلی سخت است و فکر می کنم که پپ این زمان مناسب را پیدا کرده است.»
برزیلی ها و رویای حضور گواردیولا روی نیمکت مربیگری سلسائو
خداحافظی گواردیولااز نیمکت مربیگری بارسلونا باعث شده تا هواداران تیمهای مختلف باشگاهی و ملی رویای حضور پپ برروی نیمکت مربیگری تیمشان را در سر بپرورانند
Nike
سایت گل- با وجودی که پپ گواردیولا ، مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که بعد از کنار رفتن از سمت مربیگری این تیم نیاز به استراحت دارد و برای مدتی از دنیای مربیگری فاصله خواهد گرفت، اما هواداران و مسئولان تیمهای مختلف باشگاهی و ملی، رویای حضور او برروی نیمکت هدایت تیمشان را در سر می پرورانند.
طبق گزارش منتشره در روزنامه ورزشی برزیلی «لانس»، کمپینی شروع به فعالیت کرده که برای حضور پپ گواردیولا برروی نیمکت مربیگری سلسائو، فعالیت می کند.
تمام برزیلی ها و دوستداران تیم ملی برزیل، از طریق فیس بوک وتوئیتر عزمشان را برای حضور پپ گواردیولا در اردوی سلسائو و شنیدن پاسخ مثبت او برای هدایت تیم ملی برزیل جزم کرده اند.
یورنته، فان پرسی و آلبا،رویاهای بارسایی ها برای تابستان
فان پرسی هنوز قراردادش را با آرسنال تمدید نکرده و بعید است که به پیشنهاد تیمی مثل بارسا به راحتی «نه» بگوید.
Fernando Llorente - Athletic Bilbao
سایت گل- اعضای کادر فنی باشگاه بارسلونا، زیر نظر آندونی سوبی سارتا روزهای شلوغی را پشت سرمی گذارند. آنها از هم اکنون به فکر خریدهای تابستانی تیم کاتالان هستند و نام اولین گزینه مطرح شده در لیست بلندبالای خرید آنها، کسی نیست جز فرناندو یورنته، بازیکن توانای اتلتیک بیلبائو و تیم ملی اسپانیا
طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، یورنته 27 ساله، اکنون درصدر لیست رویاهای آبی اناریهاست و البته کاتالونیایی ها می دانند که رقیبان بزرگی مثل رئال مادرید و چند تیم لیگ برتری دارند. هرچند که ابراز تمایل رئالی ها برای خرید زلاتان، ممکن است آنها را از کورس این خرید بیرون کند.
آبی اناری ها این روزها نبود یک مهاجم میانی که قبلا بازیکنانی مثثل اتوئو یا زلاتان این نقش را ایفا می کردند را کاملا احساس می کنند وازهمین رو به دنبال خرید یورنته هستند. البته در صورتی که این انتقال عملی نشود، نام گزینه دیگری به میان می آید: روبین فان پرسی
روزنامه اسپورت و همچنین روزنامه ال موندو دپورتیوو در گزارش های خود به این نکته اشاره کرده اند که این ستاره هلندی که در فصل5-2004 به آرسنال پیوست، یک مهاجم میانی فوق العاده است و در سالهای اخیر توانایی اش را در آرسنال اثبات کرده. قرارداد فان پرسی با آرسنال در سال 2013 به اتمام می رسد و در صورت عدم تمایل فان پرسی به ماندن،سران ارسنال هم این روزها چاره ای به جز دریافت پیشنهادات برای این مهاجم هلندی ندارند. او هنوز قراردادش را با آرسنال تمدید نکرده و بعید است که به پیشنهاد تیمی مثل بارسا به راحتی «نه» بگوید.
تیاگو سیلوا، مدافع مورد نظر کاتالونیایی ها
بارسایی هابه دنبال یک مدافع مرکزی نیز هستند. اولویت اصلی آنها برای انجام این خریدتیاگوسیلوا است. قطعا میلانی ها به سادگی این بازیکن را به فروشن نخواهند رساند ولی سران بارسلونا عزم خود را برای انجام این خرید جزم کرده اند.
روزنامه مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که بارسایی ها برای خرید جوردی آلبا مدافع جوان والنسیا هم دست به کار شده اند و با توافقات به عمل آمده نام این بازیکن را به عنوان اولین خرید تیم تیتو اعلام خواهند کرد. گویا مذاکرات با این بازیکن جوان آغاز شده و درحالی که هنوز هیچ چیزی قطعی نیست، اما به نظر می رسد که جوردی از خواسته ها و اهداف تیم کاتالان مطلع شده و سران بارسا هم حاضرند تا مبلغ خرید او را بپردازند و در روزهای آتی مذاکرات با سران والنسیا برای جذب این بازیکن را آغاز خواهند کرد.