نه دوست عزیز... ورژن های روی گوشی ها بستگی به سری ساخت و تولید داره و اینکه در زمان ساخت آخرین ورژن آپدیت سیستم عامل واسه اون گوشی چی بوده.. مثلا اونا که 2.3.3 روشونه سری تولیدی اول بودن و اینا که ورژن های جدیدتر دارن سری جدید تولید هستن.نقل قول:
نه دوست عزیز... ورژن های روی گوشی ها بستگی به سری ساخت و تولید داره و اینکه در زمان ساخت آخرین ورژن آپدیت سیستم عامل واسه اون گوشی چی بوده.. مثلا اونا که 2.3.3 روشونه سری تولیدی اول بودن و اینا که ورژن های جدیدتر دارن سری جدید تولید هستن.نقل قول:
دوستان من وقتی اس ام اس فارسی میدم واسه طرف همش علامت سوال میره چرا؟
اولشم که می خوام send کنم میگه که یه چیزایی curepted شده و ازین حرفا ولی نمیدونم چشه
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
آقا من دیگه خسته شدم هی این سایت اون سایت رفتم
میشه کلی بگین که یه رام و کرنل خوب در حد بنز که با هم match باشه و بگید بریزم و یه مودم خوب هم بگید ممنون میشم
خسته شدم هی رفتم این ورو اون ور خداییش
ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﺸﮑﻞ ﺷﻤﺎ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺭﺍﻣﺘﻮﻥ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺳﺎ~ﻭﺭﺕ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻪ ﻭ ﻓﻘﻂ ﻓﻮﻧﺖ ﻭ ﮐﯿﺒﺮﺩ ﺭﻭﺵ ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﺎ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻭﻑ ﻣﺸﮑﻞ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻦ ~ﯾﺸﻨﻬﺎﺩﻡ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﺎ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﯽ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻓﻌﻼ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺭﺍﻡ ﮐﺎﺳﺘﻮﻡ ﻭ ﮐﺮﻧﻞ ﻧﺒﺎﺷﯽ ﯾﻪ ﺭﺍﻡ ﺭﺳﻤﯽ۲.۳.۵ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺑﺰﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺮﺍﺕ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﺮﻩ
من دیروز واسه خرید این گوشی رفتم. به خاطر گرون شدن دلار 30 تومن کشیده بود روش. همه جا 730 تومن میگفتن و مدل سفید رنگ رو 750 اونم بدون گارانتی (طبقات بالای علاالدین) اکثر مشکی ها i9100G بودن و تقریبا همه ی سفیدهایی که دیدم i9100G بودن!!
منم بعد از 3 ساعت گشتن مجبور شدم همین رنگ سفیدش رو بگیرم که خیلی خوشگل بود ولی I9100G
به نظرتون I9100G تفاوتش با I9100 خیلیه؟ میگن cpuش ضعیفتره ولی باطریش بهتره. من 680 خریدم.
به نظرتون پس بدم I9100 مشکی بگیرم همون 730تومن یا همین رو نگه دارم اگه تفاوتشون خیلی حاده؟
سوال دیگه اینکه روش رام 2.3.4 هست که فارسی هم داره. آپدیت جدیدی هست؟ و اگه هست از رام روش بهتره؟
ممنون
گوشی شما در مدل 16 گیگ فقط عرضه میشه ولی آی9100 در دو مدل 32 و 16 هستش .. فرق دیگه ای که داره سرعت اینترنت آی9100 به 21 مگابیت و گوشی شما تا 7.2 ساپورت میشه که اصلا مهم نیست و توی ایران کاربردی نداره فقط در یه مورد فرق دارن اونم سیستم گرافیکی یا همون GPU هستش ...نقل قول:
که برای گوشی شما : CPU Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 GPU PowerVR SGX540
و برای آی 9100 : CPU Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 GPU Mali-400MP
که دوستان در مورد قویتر بودنش نظر بدن بهتره چون من مطمئن نیستم ... :10:
سلام
الان بهترین رام کدوم رامه ؟
دوستان در حال حاضر نمیشه گوشی رو به اندروید 4 اپدیت کرد؟؟؟
رام کاستوم بخوای WANAM KK5 2.3.6 که فارسی هم ساپورت می کنه و خیلی خوبه
و اگه رسمی بخوای [I9100JPKJ2 2.3.5 [Iran که ساپورت فارسی کامل داره
ــــ
در مورد اندروید 4 فعلا ورژن های آلفا رلیز شده و به یه مقدار ایراد داره و هنوز به اونجا نرسیده که بتونن عرضه رسمی کنن ولی اونطور که سامسونگ برنامش رو اعلام کرده گالکسی اس دو و نوت در صدر لیست گوشی هایی هست که قراره آپدیت بشن پس زود براش میاد چون در اولویته واسه سامی
ـــــ
در مورد اون دوستمون که I9100G گرفتن میتونم بگم که اگه امکانشو دارن برن عوض کنن و نسخه ی I9100 بگیرن توضیحاتو کامل تو پست دوم دادم.
ولی CPU گوشی نسخه G رو 1008 میمونه و بالاتر نمیره و گرافیک هم ضعیفتره
Summary
I9100G
•Doesn’t overheat easily, better battery life.
•CPU seems to be capped at 1008 MHz.
•Poorer 3D performance.
•Can’t download apps / games developed for Samsung Galaxy S II I9100 in Samsung Apps / Android Market.
•Fonts in PAPAGO! very small. Android 2.3.6 fixed it.
•Not much custom firmware / modification
I9100
•Overheat easily, poor battery life on Android 2.3.3. Android 2.3.5 fixed it.
•Fully use 1.2 GHz CPU.
•Better 3D performance.
•Anti-Aliasing (4xAA and 16xAA) support with Chainfire3D Pro.
•Lot of custom firmware, kernel, modification, tweaks…
اطلاعات بيشتر:
[HTML]http://www.jayceooi.com/2011/10/17/samsung-galaxy-s2-i9100-vs-i9100g/[/HTML]
سلام بچه ها.
این بازیهایی که گیم دیتا دارن
ما باید مربوط به کدوم مدل CPU رو واسه GS2 دانلود کنیم؟