موافقم
البته قبلا اینجوری بود. امیدوارم دوباره همونجوری بشه و
نیز
کاش صندلی نشینها به همه سوالها جواب بدن
Printable View
موافقم
البته قبلا اینجوری بود. امیدوارم دوباره همونجوری بشه و
نیز
کاش صندلی نشینها به همه سوالها جواب بدن
عسل بانوجان،
نمیشه این بندگان خدا رو مجبور کرد که.
شاید در مورد سوالی در محظوریت باشند یا اصلاً دلشون نخواد جواب بدهند.
بالاخره هرکس مسائلی داره که دوست نداره دیگران ازشون با خبر بشوند.
بهتره مجبورشون نکنیم. نظرت چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم موافقم نباس مجبورشون کرد
اما خوب بگن که دوست نداشتن جواب بدن
تا حمل بر بی توجهی نشه
منظورم شخص خاصی نیست همه عزیزن در دیده ما
درست نیست.......نقل قول:
اگه مثلا من از شما بپرسم :
به وجودخدا اعتقاد دارید؟
وشما جواب بدید:دوست ندارم جواب بدم
معنیشش چیه اونوقت؟
؟؟؟؟؟؟؟خود بخود مشخص میشه که ندارید
پس بهتره یا توی جزئیات زندگی کسی دقیق نشید یا اگر هم این وسوسه ولتون نمی کنه.....خب صندلی نشین رو اجبار به جواب دادن نکنید
یه جمله هم برا saeid_ronaldoد: عزیزم من 3بار دعوت شدم .....اما بارآخر نیم ساعت قبل از شروع (بدون خبر دادن به من!!!!ا)اسم یکی تز دوستای خوب خودم رو به جای اسم خودم ....دیدم.....شما ممکنه یادت نباشه اما بهروز جان حتما یادشونه
دوستان بارها اعلام كرده ام. پيشنهادات. انتقادات و در خواست صندلي نشيني رو فقط تو پخ به من يا بهروز يا ووكمن اطلاع بديد. اين تاپيك براي سوال پرسيدن از شخص صندلي نشين هستش.
اگرم دوست داريد مساله اي به طور عمومي اينجا مطرح بشه خب ما هميشه جمعه صندلي نشين رو بلند ميكنيم و روز يك شنبه بعدش صندلي نشين جديد رو مياريم و توي اين دو روز شما ميتونيد مسائل مختلف اينچنيني رو اينجا مطرح كنيد. ولي وقتي يك نفر روي صندلي مسئول پاسخ دادن به سوالات شماست اين بي احترامي به ايشونه كه اينجا بحثي راه بندازيم و صحبت كنيم در موردش.
براي همين هم فعلا پاسخي به مساله اي كه مطرح كرديد نميدم. اگر دوست داشتيد ميتونيد فردا پس از خداحافظي صندلي نشين ميتونيد اين مساله رو مطرح كنيد تا پاسخ گويي. بشه
خواهشا اخرين باري باشه چنين اتفاقي ميفته دوستان. ممنون از همتون
چرا شما همش میگی آخرین بار باشه ، دفعه آخر باشه ، دیگه تکرار نشه .... !!!؟؟؟؟
چشم!!!!!نقل قول:
اطاعت!!!
امیدوارم که تا فردا .... شما هم سوالاتی که ازتون پرسیده شده تا حالا..... یادتون نره!!!
بچه ها خواهش میکنم تو جاده خاکی نرید .
سوال بپرسید تا صندلی نشین عزیزمون جواب بده .
با تشکر
خوب من چنتا سوال بپرسم تا تاپیک از این حال و هوا دربیاد!!
1- مشخصات کامل سیستموتون را قرار بدین
2- تا حالا منو تو این انجمن دیده بودین (قبل از ایکه صندلی نشین بشین)
3- میتونین با چنتا اسمایل اخلاق و روحیات خودتون را نشون بدین؟؟
4- ایا تو انجمن دیگه ای هم عضو هستین؟؟
ممون
1- نهنقل قول:
2- فکر کنم 1 یا 2 بار
3-خیلی زیباس یه واقعیت
4-ادیسون
خواهش می کنم دوست عزیز
شرمنده از همه اگر من دیر جواب می دم قصد بی احترامی به کسی رو ندارم
اولا من کیبرتم فارسی نیست
دوما بعضی وقتها کارم زیاد میشه دیر میام خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]