سلام دوستان.من مدل 16 گیگش رو دارم یک هفته است که خریدم کاملا نو وتمیز با محافظه صفحه و محافظ پشت گوشی.اگه کسی از مشهد خریداره میتونه به این شماره زنگ بزنه:09357726036
سلام دوستان.من مدل 16 گیگش رو دارم یک هفته است که خریدم کاملا نو وتمیز با محافظه صفحه و محافظ پشت گوشی.اگه کسی از مشهد خریداره میتونه به این شماره زنگ بزنه:09357726036
راهی هست که بشه USB Charging رو غیر فعال کرد؟
به نظر من اگر باتری هی بخواد شارژ بشه مشکل بشه پیدا میکنه.اینطور نیست؟:13:
سلام بچه ها
من خیلی وقته این گوشی رو دارم فقط مشکلی که باش دارم در استفاده از برنامه ی چیز پی ان است
میشه یکی اینجا راهنماییم کنه یا پ-خ بده!لطفا!
- تنظیمات زیر رو در setting/wireless&network/v_*_P*_*n setting به ترتیب زیر وارد کنید:
- روی منوی add pptp v_*_P*_*n کلیک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- در تب اول... هر اسمی رو که میخواید انتخاب کنید
- در تب دوم. ip و یا اسم سرور وی P ان خود رو وارد کنید
- در تب سوم... تیک رو غیرفعال کنید.
- در تب چهارم... هیچ کاری نکنید...
- حالا دکمه Menu را بزنید و تنظیمات رو save کنید و back رو بزنید...
- حالا روی کانکشنی که ساختید کلیک کنید و یوزر و پسوورد خودتون را مطابق آنچه از اکانت دریافت کرده اید ؛ رو وارد کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- روی دکمه connect کلیک کنید تا به سرور v_*_P*_*n وصل شوید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دیروز گوشیو گرفتم , ساعت 10 که از شارژ کشیدم تا ساعت 5 شارژش تموم شد. ینی فقط 7 ساعت. البته کلا تو 7 ساعت داشتلم از اینترنت استفاده میکردم. شارژو خیلی کم نگه نداشته?
میخواستم بودنم تو گرگان این گوشی پیدا میشه یا نه اگه پیدا میشه لطفا قیمت گوشی رو بگین
تو شهر ما این گوشی پیدا نمیشه
شما اگه تست باتری گوشیارو نگاه کنی اکثراً زیر 5 ساعت تو اینترت جواب میدننقل قول:
بهترینش آیفون 4 هست که 7:40 دقیقه جواب میده و گلکسی اس 4:06
یعنی اگه شما 4 ساعت باهاش تو اینترنت چرخیده باشی باید تموم شده باشه
بستگی به رام هم داره و البته از چه برنامه های استفاده کرده باشی واسه اینکه شارژت رو بالا ببری!
سلام
دوستان میخواستم بدونم یه والپیپر رو نمیشه به صورت کامل انداخت روی صفحه؟
من وقتی که میخوام این کارو انجام بدم یه قسمتی میاد رو عکس که فقط میشه یه قسمت مشخصی از عکس رو انتخاب کرد
از برنامه just picture استفاده كننقل قول:
اين برنامه عكست رو كامل و با كيفيت اصلي wallpaper ميكنه