خدمت همه دوستان عزیز سلام عرض میکنم .
چند نکته رو میخواستم بگم . البته تمامش نظر شخصی خودمه و سلیقه ها متفاوته
در مورد آمپ ها و تفاوت هاشون و خوبی و بدی هاشون میشه گفت که هر برندی در یک زمینه بهتر کار کرده . من با نظرات دوستمون vchip کاملا موافقم . هیچوقت نباید یک طرفه به قاضی رفت و فقط به خاطر سلیقه شخصی و یا نظر و سلیقه یک شخص خاص یک برند رو محکوم کرد ! به نظر من پایونیر تقریبا هر سلیقه ای رو راضی نگه میداره ( هم موسیقی هم فیلم ) اما خوب اگه شخصی فقط بخواد موزیک گوش بده و ضمنا به سورس های ارجینال با کیفیت دسترسی داشته باشه اصلا هیچوقت سراغ پایونیر و یاماها و این برند ها نمیاد . برند های بسیار حرفه ای و تخصصی هستند که اینها گرد پاشون هم نمیشن. اما خوب از قدیم گفتم هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری و در حد و اندازه پول ما همین آش پایونیر و دنون و انکیو میتونه یک شکم گرسنه فیلم و موسیقی رو سیر کنه ! من که خودم 819 پایونیر رو گرفتم و در این رنج قیمت از انتخابی که کردم کاملا راضیم .
داوود جان در مورد فیلم اریجینال که شما از امیر پرسیده بودید ، چون ما تو ایران زندگی میکنیم و دسترسی مستقیم به سورس اریجینال نداریم نباید انتظار داشته باشیم که هرکی 1 تومن پول سیستم میده حتما هم باید قفسه خونش پر باشه از سورس های اصلی !! من خودم بیشتر اهل موزیکم تا فیلم و یک سری هم سورس اریجینال (Audio cd - DVD - Blueray ) دارم . اما بیشتر موزیک هام و حتی بیشتر DVD هایی که دارم دانلودی و غیر اریجینال هستش( حدود 500 عدد DVD کنسرت و موسیقی) . اما اینم بگم اون دسته از بند هایی که برام مهم هستش به صورت فول آلبوم FLAC دارم و FLAC هم معمولا از روی وینیل ریپ میشه و از نظر کیفیتی تفاوتی با سورس اریجینال نداره . پس داشتن سورس اریجینال معیار خاصی نیست که ازش عکس گرفته بشه . امیر هم هدفش معرفی سیستمش بوده نه لیست فیلم ها و موزیکهاش.
امیر جان سیستمت مبارک باشه . یکی دو تا پیشنهاد داشتم . اول اینه ما هممون توی خونه هامون محدودیت جا داریم . منم خودم یکی از آرزوهام اینه که یک TV ROOM داشتم و حسابی آکوستیکش میکردم و یک سیستم حرفه ای و ...... اما خوب حالا که نمیشه باید با شرایط موجود ساخت . در مورد نحوه چیدمان باند ها یک سری اصول هست که باید رعایت بشه . اما با توجه به محدودیت هایی که داریم هیچوقت نمیشه دقیق همون اصور رو پیاده کرد . اما میشه نزدیکترین رو انتخاب کرد . به نظر من شما یک پایه دیواری بگیر و سنترت رو بالای تلویزیون به دیوار نصب کن . ( با توجه به اینکه ساب رو وسط گذاشتی و از نظر مکانی براش جای دیگه ای نداری ) برای سراند ها هم میتونی پایه بسازی و یا میتونی پایه دیواری بگیری . من خودم سراند هام رو به دیوار نصب کردم . البته چون مبل ما چسبیده به دیوار هست کلی گشتم و بالاخره یک پایه LCD پیدا کردم که خیلی از دیوار بیرون نزنه و مورد اصابت کله افراد نشسته روی مبل قرار نگیره !( ماکزیمم فاصله محل نصب اسپیکر از دیوار 65 میلیمتره ) و سوراخش کردم تا بتونم اسپیکرم رو روش ببندم. سعی کردم فاصله جانبی و زاویه اسپیکر ها و ارتفاعشون رو هم به نحوی تنظیم کنم که به اون استاندارد ها نزدیک باشه . البته میدونم که 100% ایده آل نیست . در مورد اسپیکر های اصلیتم اینجور که تو عکس معلومه دسته مبل جلوشون قرار گرفته . یک فکری هم به حال این قضیه بکن چون توی کیفیت صدا تاثیر داره .
منم بعد از خریدن آمپ 819 ( پارسال ) و ست کردن اون با اسپیکر های قدیمی سونی پدرم چند وقت پیش هم با راهنمایی رایان و با توجه به بودجم ست سراند و سنتر جامو 426 رو گرفتم و خوشبختانه همه اینها خیلی خوب با هم مچ شدند و از نتیجه راضی هستم . راستش ساب هم میخواستم بخرم که با توجه به نوع و مدل اسپیکر های اصلیم ، بیشتر دوستانی که باهاشون مشورت کردم گفتند که نیازی با ساب ندارم و الان هم میبینم که واقعا لزومی به ساب نبود و بیس خوب و راضی کننده ای دارم . حالا در اولین فرصت براتون عکس میگیرم و میفرستم.
و در آخر اینم بگم که هر شخصی با توجه به سلیقه و بودجه خودش سیستمی رو انتخاب میکنه. سیستم من بهترین نیست. اما با بودجه ای که داشتم و تحقیقاتی که کردم این سیستم رو خریدم و از داشتنش لذت میبرم . همینطور که بقیه دوستان سیستمشون رو انتخاب کردند و ازش لذت میبرند . پس بیایید به سلیقه همدیگه احترام بزاریم و به قول معروف تو سر مال همدیگه نزنیم و مغرضانه و از روی تعصب نظر ندیم!