صدا بالا که میره، کیفیتش هم خوبه ؟! یعنی روی 7 یا 8 بذاریم، کیفیت صدای پخش شده از اسپیکر ضعیف نیست ؟! خش خش نداره ؟!
پ.ن: ممنون از وحید عزیز ...
Printable View
صدا بالا که میره، کیفیتش هم خوبه ؟! یعنی روی 7 یا 8 بذاریم، کیفیت صدای پخش شده از اسپیکر ضعیف نیست ؟! خش خش نداره ؟!
پ.ن: ممنون از وحید عزیز ...
بله صدا بالامیره وکیفیتش خیلی بد نیست و روی 7 و 8 بزاریم صداش خیلی خوب و کمی هم خش خش داره درمجموعه به نظرم خیلی خیلی بهتر میشه حتما انجام بدهنقل قول:
بعداً امکان بازگشت هست ؟! یعنی اگه اون پچ رو اجرا نکنیم، حالت عادی برمیگرده دیگه ؟!
اون فایل هایی که تو درایور C رخته میشه رو اگه پاگ کنید باید به حالت اول برگرده ولی خودم تست نکردم
از وقتی اکولایزر رو رو Rock گذاشتم من تا 8 ببرم بازم خش خش نمیکنه و 9 هم همین طوری تقریبا ولی تو 10 یکم خش خش میکنه گاهی اوقات نه همیشهنقل قول:
بله صدا بالامیره وکیفیتش خیلی بد نیست و روی 7 و 8 بزاریم صداش خیلی خوب و کمی هم خش خش داره درمجموعه به نظرم خیلی خیلی بهتر میشه حتما انجام بده
سلام
بعد از تقویت صدا احساس میکنم گوشی همچین یکمی قاطی میکنه و دربعضی از درخواست ها دیر عمل میکنه
وقتی گوشی رو به حالت mass storage به کامپیوتر وصل می کنم بعد از قطع کردن محل ذخیره اس ام اس به فون مموری تغییر می کنه.می خواستم بدونم میشه این مشکل رو حل کرد؟
کوروش خان شما هم پچو نصبیدی؟
اگه خوبه و شما باش مشکلی نداشتی یه توضیح و راهنما در حد ستاره های پایین اسمت بده که مام بی بهره نمونیم :31:
سلام ...نقل قول:
نه هنوز، راستش منتظر فیدبکهای بیشتری هستم ... البته ریسک چندانی نیست، ولی خب چند روزی باید از دورهی آزمایشی اینا بگذره تا بتونم تصمیم بگیرم :دی
نصب کردم حتماً توضیح میدم، هر چند وحید جان و دوست دیگرمون توضیحات خوبی دادند ... :11:
ای شیطون!!نقل قول:
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
بچه ها من هنوز نهکیدمش!!
بعد از -- ا پچ صوتی اطلاعات گوشی که پاک نمی شه؟؟
سلام
آقا نصبش که کمتر از 1دقیقه میکشه و پاک کردنش هم همینجور ....و هیچ مشکلی نداره فعلا مطمئن هستم ولی درحال تست بیشتر هستم اگه خبری شد حتما میگم