آخرش چی شد ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خسارت دادی یا جیم زدی ؟! ...... . . حالا پوله توپو دادی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آخرش چی شد ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خسارت دادی یا جیم زدی ؟! ...... . . حالا پوله توپو دادی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما" باید مایه را بریزی به حساب. وگرنه جلسه بعد راهت نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه شما که شماره حساب ندادین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا . مگه نمیبینی الان اینجام؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صبر کن خود رئیس موسسه بیاد بهت میگه شماره حساب را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من به عنوان هماهنگ کننده کارهای آموزشگاه ، شماره حساب رو اعلام می دارم :27:نقل قول:
شماره حساب : 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 ! آش ماش بیرون باش منتظر من هم باش
بانک ملی شعبه اسکان
-------
مبلغ کلاس ها :
دوره مبتدی : 10000 $ دلار امریکا برای 10 جلسه
دوره پیشرفته مخصوص سوتیست ها : 1.000.000 $ برای 20 جلسه همراه با اسرار سوتی گری...
دوره فوق تخصصی که فقط 1 استاد داره ، اون هم ووکمنه ، دستیاریشم متالیکاست ، 1.000.000 $ برای 1 جلسه
من هم در کلاس فوق تخصصی اسم نویسی کردم...(البته پارتی بازی کردم! جهشی خوندم! )
بله. مفیوض شدم. آکوا سلامی کرد و حالی به پستهامون داد.نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان)
bahdar*, Babak+
در برید.تاپیک قفل خواهد شد .ما هم زندانی میشیم. :دی
منم از پنجره کلم بیرون بود میگفتم نه نمیتونم دارم میرم حمام.
بعد یهو دیدم اون دو تا کلشون از اون یکی پنجره بیرونه دارن با اون دو تا دیگه حرف میزنن.
بعد اون دو تا که پایین بودم بهم گفتن: که داری میری حمام؟؟؟؟!!!!!
منم دستپاچه شدم گفتم خوب میخوایم باهم بریم!!!
خلاصه مجبور شدم اون دو تا رو هم بگم بیان بالا و از الکی گفتم میخواستم یکم فیلمتون کنم.
سوتی واسه دوران کودکی ( سوم ابتدایی )
صبح بیدار شدم داشتم میرفتم مدرسه بعد خیلی راحت وارد مدرسه شدم و صف ایستادم و ... رفتیم تو کلاس نشستیم یادم اومد کیف نیووردم :31: :31: :31: :31:
========
یه موضوعی برام پیش اومد من معمولا بیش از حد حرف بزنم مغزم هنگ میکنه بعد دیگه نکشیدم خواستم بگم چیکار کنیم گفتم سیکار شنیم :31::31:
========
یه دوستی داشتم تو دوران ابتدایی پیشش پخ میکردیم میخندید (دسته خودش نبود) بعد یه روز که گیم نت بودم دیدم کنارم یکی نشسته
فکر کردم اونه بعد زدم پشتش اون منو نگاه میکرد هی پیشش پخ پخ میکردم احساسم بهم گفت امیر اشتباه اومد:31: :31: :31: بعد طرف هم بیچاره پا شد رفت بیخیال شدش دید عاقبت ... رو:31:
ایول! خیلی باحال بود! :27:نقل قول:
دو سوتی در یک سوتی!؟!
دسته جمعی با قوم و خویش رفته بودیم بیرون و خواستند عکس دسته جمعی بگیرند، دوریین رو دادند من و همه رفتن بایستند.
هرچی ما روی دکمه فشار می دادیم فقط یه نوشته میومد و منم بهشون می گفتم یه لحظه صبر کنید الان می گیرم ... بعد گفتم دوباره وایسید الان می گیرم و بعد دوباره همون نوشته اومد ......همین پروسه چندبار تکرار شد تا پسرخالم اومد و دوربین رو گرفت مشکل چیه؟ منم گفتم هرچی دکمه رو فشار میدم می نویسه:Capturing :31: جاتون خالی همه بهم خندیدن
سال بعدش که توی مدرسه سر کلاس معلممون وسط درس معنای capturingرو گفت بی اختیار سر کلاس زدم زیر خنده و بعد همه بهم خندیدند و معلم از سر کلاس بیرونم کرد:31: