من رسیدم اونجا که دیمیتری سوار هلیکوپتر میشه باید با little jakob بری دنبالش. خیلی سریع فرار میکنه. عصبی شدم بس که رفتم و گمش کردم.آقا راهی چیزی ندارین راهمایی کنید.
Roman مرد :41:
Printable View
من رسیدم اونجا که دیمیتری سوار هلیکوپتر میشه باید با little jakob بری دنبالش. خیلی سریع فرار میکنه. عصبی شدم بس که رفتم و گمش کردم.آقا راهی چیزی ندارین راهمایی کنید.
Roman مرد :41:
عزيز بايد با موتور بري دنبالش (همون نزديكيا هست )بعد از يكم تعقيب و گريز يهو بازي ميشه جان سخته 4 بعد بايد از رو سكو پرشو بپري تا نيكو هليكوپترو بگيره و بعدم ادامه ي ماجرا :27:نقل قول:
من این پچ جدیده با کرکش را نصب کردم اما بعدش ارور داد که!
کلی وقت گذاشتیم و این فایل 94 مگی رو دانلود کردیم. آقا کسی نصب نکنه که جز دردسر چیزی نداره!
این پچ 1.0.0.4 رو من گرفتم ! بدون کرک هم کار کرد ! ولی زیاد تاثیری نداشت !
من این پچ جدیده با کرکش را نصب کردم اما بعدش ارور داد که!
کلی وقت گذاشتیم و این فایل 94 مگی رو دانلود کردیم. آقا کسی نصب نکنه که جز دردسر چیزی نداره!
عزيزم من كه بهت گفتم پچ پنجم كركش كامل نيست بايد پچ چهارميو دانلود ميكردي حدودا ( 54 mb )نقل قول:
میگم من یکم گیج شدم
سیستمم اینه
cpu -intel(R) pentinum(R) Dual E2220 2.40 Ghz دو هسته ای
رم 2 گیگ
گرافیک Geforc 9400 GT nVIDIA
با این مشخصات باید اینقد بازی ضعیف اجرا شه ؟
FPS 11
رزلیشن 800 در 600
البته مانیتورم قویه و میتونه تا 1080p رو اجرا کنه .. 2261v LG
بازی 4 DVD رو از DVDPARS عزیز از انجمن ایران بلاگ خریدم ( فروشندس )
که بعد از نصب بدون هیچ مشکلی اجرا شد و یک اکانت آفلاین هم ساختم ( یه پوشه کراک هم داشت که کپی کردم توی محل نصب بازی )
پست های صفحه ی اول رو خوندم قاط زدم .
آخه بچه های با سیستم ضعیف تر کیفیت و FPS بالایی داشتن
چرا ؟
نقل قول:
سیستمت مخصوصا کارت گرافیکت خیلی ضعیفه ! CPUت هم ضعیفه که با اورکلاک کمی بهتر میشه ! اگر پجارو نریختی 1.0.3.0 رو بگیر همراه با کراکش بریز ! تاثیره زیادی داره !
وقتی وارد بازی میشم تصویر لرزش داره !!
قبلا چنین مشکلی نداشتم این بار که بازی رو روی این ویندوز نصب کردم این طوری شده !
XP sp3
آخرین درایو کارت گرافیک هم نصبه
آخرین پچ رو هم تست کردم ولی فایده نداشته!!
من اجرا کردمنقل قول:
مشکل شما چی بود؟
من اول پج 1.0.1 که 30 مگه رو نصب کردم بعد پچ 1.0.0.4 بعد کرک 1.0.0.4 رو که خودم آدرسش رو داده بودم نصب کردم
با این کرک و پچ تنظیمات گرافیکی بلکل دستخوش تغییر میشه و آپشن های جدید باز میشه درضمن افت فریم ریت هم از بین می ره من با این کار تونستم 34 فریم بگیرم ( همه چیز رو گذاشتم رو very high( که تا قبل از این 27 فریم بیشتر نمی داد
البته هنوز هم کمه
نکته جالب اینجاست که تنظیمات اوپتیمال خودش همون 34 فریم بود وقتی که همه چیز رو وری های کردم باز هم همون 34 فریم رو میداد وقتی که کارت گرافیکم رو اور کردم فریم اومد رو 29 !!! :18:
کلا rockstar ریده با این بازی آخریش
یاد cj بخیر من کلا 240 تومن خرج سیستم کردم که این بازی رو بکنم فقط به خاطر خاطره خوبی که از بازی با cj داشتم ( قهرمان قبلی )
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
دوستان من فقط یه مشکل دارم
سیو گیم ها رو از تو وین xp کپی کردم
بعد تو 7 اومدم بازی رو از اول نصب کردم و با پچ های 1.0.0.4 حالا هر کاری می کنم سیو گیم رو نمیاره و میگه hard disk eror check you r hard disk
چی کار کنم کمک!!!!! کلی از بازی رو رفته بودم ..
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
اگه فهمیدی بچه های اینجا چجوری با کارت گرافیک 8800 بین 45 تا 55 فریم گرفتن درحالی که من با گرافیک 4850 34 فریم بیشتر نمی گیرم به ما هم بگونقل قول:
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
بابا این کارها چیه دیگه این ادیتور فروم رو چرا اینجوری کردین؟ بن کل دیگه شمارش پست ها رو حذف کنید خودتون رو راحت کنید دیگه
انگار به ازای هر پست میخوان 1 ملیون تومن پول بدن که این کار رو کردن....