طرح ویژه(رایگان) اینترنت آسمان
یکماهه با سرعت512 با ترافیک 3G
Printable View
خبر رسیده ک اینترنت 40% قرار هست افزایش قیمت پیدا کنه!!!
آخه یکی نیست بگه حداقل یکم کیفیت هم افزایش بدید با این اینترنت لاک پشتی
:n24:
وقتی تلفن های خونه وصل نیست snr خوب می شه ولی کاملا تاثیر داره برای من فاصله تاثیرش از 40 کیلوبایت تا 300 کیلوبایته! شایدم دلیل دیگه ای داره ولی وقتی خط ایزوله است (هیچ تلفنی بهش وصل نیست) سرعت خوبه ولی در غیر این صورت .....حالا اسپیلتر می گیرم اگه مشکلم حل نشد که شد اگه نه خونه که نمی تونن بدون تلفن بمونن وقتی من تو اینترنتم نمی شه که! اونقت باید چاره ای بیاندیشمنقل قول:
بابا snr اینقدر ها هم مهم نیس که دارین بزرگش میکنین ، snr خط شما هم الان خوبه
کسی از سرویس های نامحدود U+ پارس آنلاین تو ارومیه گرفته ؟
تقریبا یک هفته پیش که از مخابرات پرسیدم اینجوری جواب دادن
1 مگ واسه خونه میده به شرطی که یه پروانه کسب داشته باشی (هر جا که شد ولی شهر خودت) + اون شخصی که پروانه به اسمش هست باید باهات بیاد. :n13:
یا
یه کارت دانشجویی( ماله هر کی میخواد باشه ) + گواهی از دانشگاه که آقا این بنده خدا میخواد کار تحقیقاتی و از اینجور کارا بکنه اینترنت سرعت بالا لازم داره
ولی تا اونجایی که من پرسیدم و جواب دادن 2 مگ واسه خونه نمیدن میگن خطرناکه حسن :n24:
مگه اصلا اسپلیتر وصل نکردی ؟ خوب معلومه که اینجوری نویز می افته !نقل قول:
حتی میتونه باعث قطع و وصلی هم بشه ، مودم حتما باید به اسپلیتر وصل باشه.
از مخابرات ارومیه سرویس نگیرید که من کلافه شدم از قطع و وصلی !
CYBER جان ادرس جدید netbill رو میدونی؟نقل قول:
دوستان این چه وضعیته باز هم اینترنت گران شد اونم 50 % طبق مصوبه 153 ؟ با این شرایط قیمت کدوم isp به نفع مشتری هستش ؟ ماکس نت یا پیشگامان توسعه ارتباطات یا مخابرات ؟ راستی از دوستان هر کی تنظیمات مودم برای اینترنت مخابرات رو داره مخصوصا قسمت vci رو برای راهنمایی قرار بده تو فروم ممنون میشم .