توصيه پدرانه فرگی به رونالدو : رئال بدترين جا برای توست .
سایت هواداران رئال : سر الکس فرگوسن مربی لجیاز منچستر یونایتد تصمیم گرفت که با توصیه پدرانه رونالدو را وادار کند در منچستر بماند .
وی گفت : اگر او پسر شما بود شما بهترین توصیه ی ممکن را به او می کردیم و من اعتقاد دارم که بدترین اتفاق ممکن آن است که او به رئال مادرید برود . می دانم که چه باشگاهی برای او بهترین است و آن منچستر یونایتد است . وقتی که شما بازیکنان جوانی دارید برایشان بهترین ها را می خواهید و می خواهید که بهترین کار را برایشان انجام دهید . او فقط ۲۳ سال دارد و در یک باشگاه خارق العاده است . آینده این است که او قراردادی پنج ساله دارد که چهار سالش مانده است .
خدا پدر مادر خاله خرسه رو سلامت نگاه دارااد !!!!
رائول در جواب فرگی : رئال بهترين باشگاه دنياست .
سایت هواداران رئال : رائول کاپیتان رئال مادرید صحبتهای فرگوسن را مبنی برا ای که اگر رونالدو به رئال بیاید اشتباه بزرگی کرده است رد کرد .
رائوب در روز سه شنبه در یک کنفرانس خبری گفت : مادرید بهترین چیزی است که می تواند برای هر کسی رخ دهد . من ۱۴ سال اینجا بوده ام نمی توانم آن را با هیچ چیز عوض کنم .
کاپیتان سابق تیم ملی اسپانیا مخالفت جمع رئالی ها با رونالدو و جو منفی علیه او را رد کرد و گفت : هر باشگاه دوست دارد که رونالدو را داشته باشد . او یکی از بهترین هاست . یکی از بامهارت ترین بازیکنان دنیا . فکر می کنم که جو خوب خواهد بود همه ما از بازیکنان جدید به گرمی استقبال می کنیم .
خداییش حرف الکی زده فرگوسن, آخه رو چه حسابی گفته ؟
کل تیم تو همون سن و سال هستن, حالا رونالدو بیاد حروم شه !
روبیینیو بالاخره تمدید کرد.
بالاخره بازیکن برزیلی رئال مادرید با قراردادی به ارزش 3 میلیون یورو در سال قراردادش را تمدید کرد.روبینیو بالاخره پس از ماهها کشمکش با رئال مادرید قراردادش را تا سال 2013 تمدید کرد.ولی نکته جالب این است که با وجود تمدید قرارداد او رئال هم چنان به دنبال جذب رونالدو است.و این بدان معناست که در صورت آمدن رونالدو به مادرید ،برند شوستر 3 بال تهاجمی استثنایی خواهد داشت و این مسلما دچار افت یکی از این 3 خواهد بود.روبینیو در حال حاضر در حال تمرین با رئال در اتریش است.
خوب کار روبینیو که حل شد.:11:
رائول: در بود و نبود رونالدو قهرمان ميشويم
كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد از آمادگي كامل خود براي آغاز فصل آينده خبر داد.
به نقل از ماركا، رائول گونسالس بلانكو عنوان كرد: فصل آينده به رئال مادريد تعلق دارد. ميتوانيم براي سومين بار پياپي قهرماني در لاليگا را تكرار كنيم. اين كار از هفته اول آغاز شده و تا آخرين هفته طول مي كشد.
وي ادامه داد: اكنون در كمپ ايردينگ اتريش هستيم. شرايط فني بسيار عالي است. اميدوارم اين بازيهاي پيش فصل براي رئال مادريد سودمند باشد و با دست پر به اسپانيا بازگرديم. خريدهاي خوب داشته و در بود و نبود رونالدو قهرمان مي شويم.
رائول در مورد سرمربيگري دل بوسكه در تيم ملي اسپانيا گفت: پس از يورو 2008 و درخشش اسپانيا، اكنون چيزي كه بايد مهم باشد، جام جهاني 2010 است. همه بايد به دل بوسكه كمك كنند.
وي ادامه داد: اگر كاري از دست من برآيد، در خدمت تيم ملي هستم؛ اما هرگز نبايد مربي را براي دعوت يك بازيكن تحت فشار گذاشت. خط حمله اسپانيا در يورو 2008 كامل بود و نقصي نداشت.
"روبينيو" با رئال 5 ساله تمديد كرد
روزنامه ماركا چاپ اسپانيا از تمديد قرارداد پنج ساله "روبينيو" با باشگاه رئال مادريد خبر داد.
روبينيو قرارداد خود با رئال را تا سال 2013 تمديد كرده و دستمزد ساليانه او سه ميليون يورو خواهد بود. به اين ترتيب با وجود علاقه بسيار باشگاههاي چلسي و منچستريونايتد مهاجم برزيلي و 24 ساله در مادريد ماندني شد.
روبينيو در حال حاضر به همراه رئال مادريد در كشور اتريش و در حال انجام تمرينهاي پيش فصل است. رئال مادريد از حضور اين بازيكن در بازيهاي المپيك ممانعت به عمل آورد.
در پاسخ به صحبتهاي "فرگوسن" ؛ رائول: حضور در رئال بهترين رويداد براي يك بازيكن است
پس از اين كه "سرالكس فرگوسن" انتقال "رونالدو" به رئال مادريد را بدترين تصميم ممكن براي بازيكن پرتغالي خواند، اسطورهي باشگاه رئال مادريد از تيم خود دفاع كرد.
رائول در گفتوگو با روزنامه ماركا چاپ اسپانيا گفت: پيوستن به رئال مادريد بهترين رويدادي است كه ميتواند براي يك بازيكن رخ دهد. بيش از 14 سال است كه در اين باشگاه توپ ميزنم و هنوز از علاقهام به رئال ذرهاي كم نشده است.
اين اظهارنظر رائول در پاسخ به صحبتهاي اخير فرگوسن سرمربي يونايتدها بود. فرگوسن ضمن انتقاد از تلاش سران رئال مادريد براي جذب رونالدو از اين باشگاه به عنوان بدترين گزينه براي نقل و انتقال رونالدو ياد كرده بود.
گفته ميشود كالدرون رييس باشگاه كه نسبت به جذب رونالدو نااميد شده است، در حال حاضر نسبت به جذب "كاكا" خوش بين است.
شاگردان شوستر در ايردنينگ اردو زدند
به نقل از آس، اين تيم اسپانيايي در كمپ ايردنينگ اتريش در نزديكي سالزبورگ واقع در مركز اين كشور اردو زده است و قرار است 3 تا 4 بازي تداركاتي با تيم هاي اتريشي داشته باشد.
سولدادو، روبينيو و كاناوارو به دليل مصدوميت هاي سطحي در بدنسازي به سر ميبرند و اجازه تمرين با سايرين را ندارند.
دو سرعت در دستور كار بازيكنان رئال مادريد قرار دارد و هر روز براي حداقل دو ساعت مجبور به دويدن در تپه هاي ايردنينگ هستند.