راستی خطت رو رو چند بستند؟قطعی داری؟نقل قول:
Printable View
راستی خطت رو رو چند بستند؟قطعی داری؟نقل قول:
درسته حق با شماست ولی سرعت یهو عوض میشه از 6800 یهو میاد میشه 4670 این مودم رو مخابرات به عنوان مودم رایگان داده
به خاطر اینکه گفتی 300 تومن من فکر کردم منظورت با من بوده. چون من عکس از سرویسی گذاشتم که هزینه ش میشه 300 . کسی دیگه فکر نکنم عکس از سرویس یک ساله گذاشته باشه که شما خطابت با اونا باشه :n01:نقل قول:
خطم رو 8 مگ بسته شده قطعی هم بله دارمنقل قول:
اول بگو ببرن روی gdmt یا t1 اگر رو 8 مگ جواب داد که خوبه اگه نه هم که ببر رو 4 مگنقل قول:
بگه نباید اینارو از خود مودم تغییر داد چطور شرکت تغییر میدهنقل قول:
خوب با مدولاسیون G.dmt هم یه تست بکن. چون دامنه فرکانسی ADSL2+ بالاتره، نویز بیشتری هم روش میافته. به هر حال مشکل شما فاصله زیاده. من متوجه نشدم که شما فاصلهتون 3.2 کیلومتره یا 2 تا 3 کیلومتر. اگه فاصلهتون حدود 3.2 کیلومتر باشه که سرعتی که دارین میگیرن (6.5 مگابیت) تقریبن عالیه. اما اگه فاصلهتون بین 2 تا 3 کیلومتر باشه بین 7 تا 11 مگابیت در ثانیه حداکثر سرعتیه که میتونید داشته باشید.نقل قول:
در ضمن همین طور که اون دوست دیگه هم گفتن، مودم زایکس جزو مودمهای خوب محسوب میشه.
بله درسته ولی من گفتم خطم رو 4 مگ بیارن با این مودم snr من رو 4 مگ 10 هستش ولی با مودم تی پی لینک 88.17 snr 16 بود به نظرتون یک dlink بگیرم بهتر نیست
نه منظورم بد گرفتی منظورم اینکه لازم نیست یک دلیل موجه بیاری هر چی دلت خواست بنویسنقل قول:
مثل حذف شبانه و.....
ننویسی هم مشکلی پیش نمیادنقل قول:
ولی شما بنویس سیاست جدید دانلود شبانه
نقل قول:به جان خودم فارسی نوشته من نمی دونم کجاش رو متوجه نمی شیدنقل قول:
توجه: تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
اصلا ربطی نداره کی ثبت نام کرده باشی شما قبل از 10 آذر هر قراردادی که داشته باشی (1 ماهه 3 ماهه یا 1 ساله) تا پایان قرار داد دانلود شبانت رایگانه این قرار داد که تموم بشه هر سرویس جدیدی که بگیری شامل قانون جدید 1/3 می شه