بچه هایی که رفتن فرم فسخ رو پر کردن دلیل فسخ رو چی زدید؟
Printable View
بچه هایی که رفتن فرم فسخ رو پر کردن دلیل فسخ رو چی زدید؟
جهت رضایت پارس آنلاین:n08:نقل قول:
داداش اصلا لازم نیست دلیل بیاری بگو دلم خواسته
عمرا دیگه به حرفهاتون گوش کنم :n15: بعد میگن مردم همیشه در صحنه :n35: رفتن یکساله شارژ کردن خوب پول دارید 300 تومن بدید میرفتین وایرلس میخرید دیگه ؟!:n38:
ایشالله که یکساله براتون بشه 1 هفته :n37: :n31:
:n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این عکس نکته های نهفته بسیاری درونش داره ها:n02:
راستی تو کشور های خارچی اوضاع نویز چجوریه که تا 50 و 100 مگ میدن؟
احتمالا منظورت من نیستم ؟:n02: من به شما گفتم شارژ نکن؟ من که به همه گفتم تا تنور داغه نون یک ساله رو بچسبونین که . :n01:نقل قول:
خب دیگه هرکی ب فکر منافع خودشه
یکی تخلیه میکنه و دیگران رو هم وادار به تخلیه میکنه
یکی میمونه و دیگران رو روترغیب به موندن میکنه
یکی دیگران رو تشویق ب تخلیه میکنه و لی موقعش که شد با هزار تا دلیل و بهانه میگه من مجبورم بمونم چراکه نه؟ همه میرند پهنای باند ازاده همش میشه واسه من
درهرحال هر چی میخواست بشه شد کم کم قراردادهای بچه هها تموم میشه پهنای باندم میمونه واسه واسه اونایی که یک ساله بستن ولی کسی از اینده خبری نداره امیدوارم که برای هر سه دسته افراد ب خیر و خوبی باشه
به همین سرعت جا زدید و رفتید تمدید کردید :دی یعنی تجربه نکردید که با یه کم مخالفت تا چه حد تونستید شرایط رو به نفع خودتون برگردونید (هر چند نسبی) ؟ اگه توی 90% همچین شرایط بحرانی ای همه روی حرفشون می موندن ، وضعمون به کل تغییر میکرد :دی اگه به خاطر این طرح قرار بود یه درصد سنگینی ریزش داشته باشن ، با همین ترفند درصد زیادیش رو برگردوندن ...
خودتون خنده ـتون نمیگیره میگن به خاطر مشتریان پرمصرف و افزایش سرعت اینکار رو کردن ولی میان همچین شرطی میذارن ؟ الان اینایی که گروه گروه میرن تمدید میکنن توبه کردن و کم مصرف شدن ؟ :دی
من خودم 3 همین ماه پایان قراردادم بود ، سریعا تخلیه کردم و جای دیگه گرفتم :دی
خیلی شیک بی خیال تمدید شدم و رفتم سراغ یه isp دیگه تا وقتی که این دلقک بازیا به کل اصلاح بشه ... با تمدید فقط به ریش هممون میخندن :دی
قضیه شکرآباد شده (جریان دستشویی و اینا) :دی یه فشار میذارن روتون بعد که همون فشار رو برمیدارن (تازه موقتیه اینم) کلی هم حال میکنید در صورتی که چیزی این وسط تغییر نکرده :دی
پ.ن : یکی از بچه ها قبلاً اشاره کرد ، الانم اینطور که از امضاها پیداس داره همه گیر میشه همینجوری شل بگیرید به سلامتی بزودی دیگه نت رایگان وجود خارجی نخواهد داشت ...
البته که در کشورهای پیشرفته نویز هم باید کمتر باشه. اما در واقع عامل اصلی اومدن تکنولوژیهای جدیدیه که امکان ارائه سرعتهای بالاتر رو میده. مثلن همین VDSL که همخانواده همین ADSLییه که ما داریم اما از اون جدیدتره و امکان گرفتن سرعت تا بالای 100مگابیت در ثانیه رو هم ایجاد میکنه. اما تأثیر فاصله از مرکز توش خیلی زیاده. یعنی با این تکنولوژی اگه فاصلهات از مرکز (که دیگه اینجا مرکز مخابراتی نیست. مراکز داخل محلههاست.) بیشتر از 1 کیلومتر باشه سرعتت با ADSL2+ فرق چندانی نمیکنه. بهترین حالتش هم اینه که فاصلهات زیر 500 متر باشه.نقل قول:
طبیعتن تو این تکنولوژی هم نویز میتونه اثر نامطلوب بذاره اما اثر فاصله خیلی مهمتره.
نقل قول:
ما که بهشون گفتم یه سریبدشون اومد که آقا شما چرا میگید برید تخلیه بزنید به پارس فشار بیاریم...
فردی که تا دیروز ماهیانه 30تومن هزینه اینترنت میداد یه هو رفته 250تومن ریخته تو جیب پارس برای داستان شبانه....
برای پارس بد نشد چندین برابر پول دریافت کرد تازه فقط هم این نیست قطعا کسی که تا دیروز ماهی 4گیگ مصرف روزانش بوده الان نمی تونه با ماهی 2گیگ بسازه و وسط دوره مجبور به خریدن حجم اضافی هم میشه
دیشب هم خیلی از بچه ها تجربه کردن سرعت رو و اینجا هم تست هاشو گذاشتند البته برای خیلی ها هم خوب بود, ولی مثلا تست سرعت گذاشتند زیر زیر100کیلو هست کلا! :n31:
بعد ما بهشون گفتیم پارس کیفت شبانه رو پایین میاره و چه تضمینی هست که حداقل 4مگ شبانه به شما تحویل بده بدشون اومد وگفتند چرا شما دخالت می کنی
این در حالیه که همین دوستان چند ماه دیگه شاکی میشن از دست این کارها...
مشکل ما هم اینه که پشت هم نیستیم.. من اومدم میگم آقا خانم تخلیه بزنید پارس شرایط رو برمیگردونه میگه شما طرفداری شرکتهای دیگه رو انجام میدی چرا! خوب تخلیه نزن خودت عملی به حرف میرسی اشالله شما تخلیه بزنی یا نه که پول به من نمیدن!
یه سری دوستان علاقه شدیدی به تجربه کردن دارن
منم تا 23 همین ماه قرارداد دارم. زنگ زدم برای تخلیه، گفتن که برای شما که محدودیتی نداره البته هنوز معلوم نیست ولی به ما گفتن کسایی که قرارداد دارن و یا تا 12 دیشب کار مالی قراردادشون رو انجام دادن یعنی تمدید یا رزرو فعلا مثل سابق هستش. اما باز هم هیچی معلوم نیست.نقل قول:
اینطور که من از حرفاش فهمیدم مشخصه که حسابی به هم ریختن و نمیدونن با سیل این تخلیه ها چکار کنن. منم بهش گفتم تا 23م منتظر میمونم اگه این قضیه درست شد که هیچ اگه نه سریعا تخلیه. نمیدونید چه حالی داد وقتی حس میکردم با وزنه سنگین دارم باهاشون صحبت میکنم.:n25: