حالا دیگه بیخیال شین چت نکنین[emoji6]
Sent from my HUAWEI G730-U10
Printable View
حالا دیگه بیخیال شین چت نکنین[emoji6]
Sent from my HUAWEI G730-U10
بستگی داره که سیستم نظارت بر پهنای باند مصرفیشون، در چه لایه ای کار بکنه. از ریشه محاسبه کنه یا فقط ورودی و خروجی خالص رو.نقل قول:
باید از کسی که توی این شرکت کار میکنه (یا کرده) چنین سؤالی رو پرسید.
اگر چنانچه در لایه های اولیه باشه، پس یعنی حتی ممکنه packet هایی که گم شده یا آسیب دیدن و دوباره دریافت و ارسال شدن رو هم محاسبه کنه.
من به شخصه اختلافم با ریز مصرف پارس آنلاین، نهایتاً 2-3 مگابایت در هر 2-3 گیگ بوده (کمتر یا بیشتر).
برای تست این موضوع، باید ساعت دقیق تنظیم کرده و محاسبه کنید که اختلاف محاسباتی بین سمت شما و isp وجود نداشته باشه.
میتونید این موضوع رو در هر دو حالت اینکه "مودم" به pppoe connection وصل بشه، یا سیستم عامل (در حالت modem as bridge)، هم مقایسه کنید.
همچنین اگر modem یا router ـی که باهاش به اینترنت متصل میشید، توان سخت افزاری اجرای نرم افزارهای جایگزینی همچون openwrt (یا dd-wrt) رو داره، میتونید از این ها برای کنترل بیشتر و حرفه ای تر بر کارکرد دستگاه، منابع مورد استفاده، و ارتباطات با ثبات تر، استفاده کنید.
الان زنگ زدم پشتیبانی گفت بخشنامه جدید اومده که سرویس هایی که قبل از 10 آذر خریداری شدن یعنی حتی اگه رزرو هم باشه شامل شبانه رایگان می شن
نقل قول:
دیگه با حذف شبانه عملا این فروم هم کم کم از بازدید میفته چونکه دیگه رقابتی بین شرکت ها نیست که کسی بیاد برسی کنه کدوم شرکت بهتره
شاید اونایی که اهل بازی انلاین باشند بیان و ببینند پینگ کدوم شرکت بهتره که البته تعداشون خیلی کمه
به زودی عوارض حذف شبانه بروز خواهد کرد
یکی دیگه از عوارض حذف شبانه تعطیل شدن خیلی از سایت ها دانلود هست چه نرم افزار چه آپلود سنتر چه دانلود فیلم
اون موقع میفهمند که وقتی اعتراض باید میکردند ولی هیچ کاری نکردند چه اشتباهی مرتکب شدند
دوست عزیزنقل قول:
کسی قصد نداره مانع اعتراض دیگران بشه. شما به هر کجا که دوست داری اعتراض کن.
من هم دقیقن گفتم این تاپیک هر روز حداکثر 100 تا 150 نفر بازدیدکننده داره. درباره تعداد بازدیدهای روزانه حرفی نزدم.
جهت اطلاع شما باید بگم که تعداد بازدیدهای روزانه هم خیلی خیلی بیشتر از این حرفاست. یعنی به طور متوسط روزی بیشتر از 1000 بازدید از این تاپیک انجام میشه. در طول 55 ماه یا 1650 روز گذشته که از افتتاح این تاپیک میگذره بیشتر از 1,950,000 بار این تاپیک مشاهده (یا همون بازدید) شده. یعنی متوسط حدود 1190 بازدید یا مشاهده.
اما این آمار به معنای این نیست که این تاپیک در حال حاضر 1190 تا عضو یا بازدیدکننده (فعال و غیرفعال) داره. برای مثال، خود من در طول بیش از 1 سال گذشته روزی نبوده که کمتر از 20 بار به این تاپیک سر نزده باشم. هر بار سر زدن من هم معادل یک بار مشاهده (یا بازدید) محسوب میشه. اعضای فعال این تاپیک هم اکثرن همین جورین. حالا من ساعتهای حضور و فعالیتم در تاپیک معمولن بین 8 تا 10 ساعت در روزه. بعضی از دوستان هستن که فکر کنم تا 20 ساعت در روز هم اینجا میآن و میرن. از پراکندگی ساعتهای ارسال مطالبشون میشه این رو به وضوح دید.
بحث این دوستمون netstat تعداد بازدیدکنندهها بود نه تعداد بازدیدها.
نکته دیگه هم اینه که حتی اگه گفته شه این تاپیک روزانه 150 تا بازدیدکننده داره، به این معنا نیست که این تاپیک در یک ماه گذشته 4500 تا بازدیدکننده غیرتکراری داشته. تعداد بازدیدکنندههای غیرتکراری (یعنی کسایی که مطلب مینویسن، کسانی که عضو p30world هستن اما فقط مطالب رو میخونن و کسانی که به صورت مهمان گذرشون به این تاپیک میافته) در طول یک ماه خیلی زیاد هم که باشه دو برابر این تعداد یعنی حداکثر 300 نفر میشه.
گر چه از نظر من بازدید کننده مهمان حتی اگه 10 برابر این مقادیر هم باشه اثر چندانی نداره. کسی که فقط به صورت گذری این جا میآد و حتی تو کل این سایت عضو هم نشده، چطوری میشه سازماندهیش کرد برای یه اعتراض به قول شما تأثیرگذار؟
کاملن باهات موافقم khoodet جان.نقل قول:
دقیقن من هم به همین موضوعات فکر میکردم.نقل قول:
البته اختلاف لاگ من با لاگ پارسآنلاین خیلی بیشتر از شماست. یعنی در هر 1گیگ حدود 30 تا 50 مگابایت که میشه همون 3 تا 5 درصدی که گفتم.
من هم تردیدم در همون چیزیه که شما بهش گفتین لایه کاری. و گر نه مطمئن هستم که اختلاف در حد 1 یا 2 دقیقه زمانی بین سیستم من و سیستم پارسآنلاین اگر هم وجود داشته باشه تأثیر چندانی تو میزان مصرف من نخواهد داشت.
مودم من در حالت PPPoE متصله. چون تو ساعتهای معمولی که اون سیستم دانلود خاموشه، ممکنه همزمان 2 یا 3 تا دستگاه دیگه به مودم متصل باشن.
مودمم Asus DSL-N10 اه و بر پایه BusyBox مبتنی بر یونیکسه. تو سایت dd-wrt اسمش تو فهرست نبود. نمیدونم این قابلیت رو ساپورت میکنه یا نه.نقل قول:
خوشم میاد پارس با یک حرکت رضایت همتون رو بدست آورد ، ضررم که نکرد کلی سود کرد ، با این دوستانی که یکساله شارژ کردن ، حالا معلوم نیست دو سه ماه دیگه میخاد چه بلایی سر این یکساله دربیاره ، ولی فعلا خوشحال باشید....
ولی کلا خسته نباشید !