واقعا دیگه نمیدونم چی بگم به شاتل از ظهر سرعت اومده زیره 30 کیلوبایت با هر 30 ثانیه هم قطع میشه :|
512 3 ماهه دارم اصلا خوب نیست نتم واسه آنلاین بازی کردن هم فقط سرور داخلی میتونم بازی کنم اونم پینگ 110 به بالا :n30:
Printable View
واقعا دیگه نمیدونم چی بگم به شاتل از ظهر سرعت اومده زیره 30 کیلوبایت با هر 30 ثانیه هم قطع میشه :|
512 3 ماهه دارم اصلا خوب نیست نتم واسه آنلاین بازی کردن هم فقط سرور داخلی میتونم بازی کنم اونم پینگ 110 به بالا :n30:
سلام بر دوستان عزیز یه سوال دارم اونم اینکه تو خرید گیگ اضافه یا هدیه که به دوره بعد منتقل میشه در ابتدا تو دوره بعد از این گیگ اضافه یا هدیه کم میشه بعدا نوبت به گیگ پایه مثلا همون 3 گیگ 128 میرسه یا نه از همون گیگ پایه
مثلا همون 3 گیگ 128 کم میشه بعدا نوبت به هدیه میرسه ضمنا این گیگ اضافه هدیه رو باید بلافاصله تو دوره بعد مصرف کنیم یا هرچقدرم نیگر داریم باز به دوره های بعد و بعدی منتقل میشه؟
و حداکثر تا کی ما باید خرید رو برا دوره بعد انجام بدیم؟ (یعنی تا کی وقت داریم؟) اس میزنن ؟ یا چطور ؟
ضمنا در مورد سرویسهای 1 مگ و 2 مگ شاتل اطلاعاتی دارین سرعت دانلود آپلود شبونه روزانه چقدره؟
و حالا با توجه به این همه گفته ها در مورد دانلود شبانه واقعا کسی کلا معیار دستش اومده که ماهانه ما چقدر دانلود کنیم محدود میشیم دقیقا یعنی نقطه مرزی رو میخوام مثلا فلان گیگ که بیش از اون حکم محدودیت سرعت رو داره . یا بهتر بگم میانگین دانلود تو هر شب چقدر؟
و یه سوایم که دارم در مورد یوتیوب سرعت دانلود منیجر خیلی افتضاح میشه این مشکل از چیزشکنه منه یا از چیز دیگس؟
ممنون از همه
آقا یه سوال فنی داشتم!:n02:
wifi مودم من همینجور در روز قطع میشه :| ۳/۴ بار اتفاق میوفته. مودم هم Zyxel واسه خود ِ شاتل ِ.
در صورتی که همون موقع با LAN ازش پینگ میگیرم پینگ میده و چراغ ِ ADSL هم سبزه!
حالا مشکل از چی میتونه باشه؟
حل شدنی هست؟
مودم رو عوض کنم فرقی میکنه؟
من موندم اینا اگه قراره ملتو هی محدود و محدود کنن پس اصلا دانلود رایگان رو واسه چی گذاشتن؟ وقتی سرعت پایین باشه فایده ای نداره. یک عمر مردمه ایران تو همه چی محدود و محرومن
حالا این هیچی من 24 ساعته بدون اطلاع قبلی سرعتم اومده زیره 20 کیلوبایت همش هم قطع و وصل میشه .نقل قول:
حتی سایت شاتل هم باز نمیشه که با پشتیبانی تماس بگیرم!!
2 دقیقه صبر کردم تا این انجمن load شه :n29:
فقط هم من این مشکلو ندارم 2تا دیگه هم آشناهام هم دقیقا از دیروز این مشکلو دارن شاتل شهرمون هم اصلا جوابگو نیست :n27:
این دوره تموم شه میخوام مخابرات بگیرم ! مخابرات خوبه یا پارس آنلاین ؟
سلام دوست مننقل قول:
امکان داره دریافت کننده ی امواج وای فای مشکل داره
با یک گوشی یا لب تاپ دیگه ای تست کنید
نقل قول:
سلام
من این مصوبه رو با خود شاتل مطرح کردم و گفتن که این مصوبه منقضی شده بنظرمن بهتره هر مشکلی دارید
برید این قسمت سایت شاتل براشون ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی بهتر و بیشتر از کارشناسون پاسخگوترن بخدا تازه حرفاشونم صحت داره :n06:
سلام دوستم وقتی ترافیک به دوره بعد منتقل بشه دورت که شروع بشه همیشه از تراافیک پایت شروع به استفاده میکنهنقل قول:
سرعتشون 200تا256 ولی بازم به منطقه و مخابراتتون بستگی داره
در رابطه با محدودیت اگر هر شب زیر 1گیگ دانلود کنی البته بهتر هر شب دانلود نداشته باشی سرعتت کم نمیشه
در رابطه با فاکتور براتون 20روز زودتر اس میکنند حتی چند روز مونده به پایان قراردادم اس میزنن و وارد صفحه اینترنت میشی اخطار بعلت بدهی نمایان میشه که متوجه میشی
نقل قول:
نقل قول:
سلام
من هم زاهدان هستم و مشکل شما رو دارم اما سرعتم کم نشده ولی قطع و وصل میشه و پینگ هم خراب شده.
صفحه هم دیر باز میشه و افتضاحه.
فقط یه توصیه دارم اینکه از مخابرات Adsl نگیری چون من گرفتم و بدجور پشیمون شدم و قطع و وصل شدناش خیلی زیاده طوری که حاضری مانیتور و مودم و هرچی دم دستت میاد رو نیست و نابود کنی.
جالبه از 6 نفر که شاتل داشتن تو زاهدان پرسیدم اونام همین مشکلو دارن بعد پشتیبانی شاتل مشکلو به خط و تنظیمات مودم ربط میده :wac:
معلوم نیست کی درست میشه :n13: